clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Krytka

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Krytka

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
M44
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 31, 2005 7:57 pm    Post subject: Krytka Reply with quote

Ahoj nevite kde sehnat gumovou krytku na konktor pro M 75 diky.
Back to top
View user's profile Send private message
Morgyc
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Sat Dec 31, 2005 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

Vsechny tyhle soucasti jdou nakoupit v oficialnim servise. Ale pocitej s dost zvrhlejma cenama.
MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 6:46 pm    Post subject: Reply with quote

Morgyc wrote:
Vsechny tyhle soucasti jdou nakoupit v oficialnim servise. Ale pocitej s dost zvrhlejma cenama.

Pave jsem se vratil z Brna - je tam nove otevrenej autorizovanej servis Siemens, je to na Masarykove ulici v pasazi Maximus...
Postradal jsem po jedne akci krytku na fotak, tak jsem si tam skocil, optal se A - na M75 prodavaji v jednom pytlicku vsechny tri, tj. data konektor, fotak a kontra "sroubek" za supr cenu 120,- !!!
Nevim co je u tebe zvrhla cena, ale tohle me vazne nadchlo!
Ptal jsem se jeste jestli prodavaji i na M65(kamosovi tece do mobilu:) ) a bylo mi odpovezeno ze ano, ale za 220,- ... propagace nove rady je znatelna! Rolling Eyes Doufam ze tahle info nekomu pomuze!Smile

nerow
tuner
tuner

8011.36 SMM
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 6:53 pm    Post subject: Reply with quote

Já bych bral tu krytku.Sice mám C65, ale konektory jsou furt stejný.Mě se tam totiž pak práší, což je logický...
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 6:56 pm    Post subject: Reply with quote

nerow wrote:
Já bych bral tu krytku.Sice mám C65, ale konektory jsou furt stejný.Mě se tam totiž pak práší, což je logický...

Mo to ti moc nepomuze... je to potom škaredé protože ta krytka z M75 je větší kvuli paměŤové kartě a ta z M65 je oranžová a nepasuje mi k tomu... wink
Jinak tak cena 120 Kč je dobrá protože z krytky konektoru se mi kousek utrhává a ta šroubek a krytka fotaku by taky nebyla k zahození...

MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 7:05 pm    Post subject: Reply with quote

Darth PZ wrote:
Mo to ti moc nepomuze... je to potom škaredé protože ta krytka z M75 je větší kvuli paměŤové kartě a ta z M65 je oranžová a nepasuje mi k tomu... wink
Jinak tak cena 120 Kč je dobrá protože z krytky konektoru se mi kousek utrhává a ta šroubek a krytka fotaku by taky nebyla k zahození...

No prave! Nez jsem tam sel, v hlave mi lezel tenhle topik - "cekej zvrhly ceny"! Pray Jsem si teda myslel ze budou prodavat po jednom kousku a tak 200,-/kus! Evil or Very Mad Jak jsem byl HAPPY kdyz mi rekla "ano, mame! Stoji 120,- Kc." ! Hned jsem lovil penezenku, a kdyz jsem jeste videl ze nese zatavenej pytlicek se trema kouskama uvnitr...MAZEC!!!

nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 10:24 am    Post subject: ... Reply with quote

s krytkami je na slovensku tez problem .. a su predrazene .. krytku na konektor maju iba v BA za 150 SK + 206 sk !!! postovne !!! (kedze som z ke) a cely zadny kryt na bateriu za 250 Sk ale uz skoro 4 mesiace sa to pokusam dostat .. TO JE DOST NECHUTNE .. a myslim ze je to zla distribucna politika Siemensu .. na Nokie mame kopec obchodov s orig.zalezitostami (vcetne suciatkok).. Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 11:10 am    Post subject: Reply with quote

Mno... mě připadá zvrhlá cena i 120,-..., když je výrobní náklady jsou cca 1,-... Rolling Eyes Netvrdim, že se ceny musí odvíjet od výrobních nákladů (komunismus a direktivní hospodářství tu naštěstí neni), ale alespoň trochu "normality" by neuškodilo... Ale taková je holt už doba... Rolling Eyes

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Morgyc
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 12:02 pm    Post subject: Reply with quote

Zvrhly ceny jsem usoudil potom co jsem za nahradni kryt na M75 zaplatil 2500 (coz je tretina ceny telefonu)- proto jsem pocital ze i takova krytka bude stat nechunte moc 120 to docela de este ve srovnani s ostatnima zalezitostma....
flemo
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3205.06 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 1:39 pm    Post subject: Reply with quote

MCB wrote:
Mno... mě připadá zvrhlá cena i 120,-..., když je výrobní náklady jsou cca 1,-... Rolling Eyes Netvrdim, že se ceny musí odvíjet od výrobních nákladů (komunismus a direktivní hospodářství tu naštěstí neni), ale alespoň trochu "normality" by neuškodilo... Ale taková je holt už doba... Rolling Eyes

Co su to vyrobne naklady? Zapocitaj si, ze platia cloveka, ktory je v predajni. Platia prenajom predajne (alebo ine fixne naklady), musia to evidovat v pokladni + kopa inych drobnosti. Nie je to prave tovar masovej spotreby. Vyspela ekonomika sa lisi od tej menej vyspelej prave v tom, ze v cene vyrobku hra mensiu rolu material, ako "ostatne sluzby/manipulacne poplatky". Ked ides v nemecku do krcmy, zaplatis za pivo min. 3EUR, a pritom v samoobsluhe ho kupis za 0.5 . len preto, ze ti to pivo niekto donesie.

MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

flemo wrote:

Co su to vyrobne naklady? Zapocitaj si, ze platia cloveka, ktory je v predajni. Platia prenajom predajne (alebo ine fixne naklady), musia to evidovat v pokladni + kopa inych drobnosti. Nie je to prave tovar masovej spotreby. Vyspela ekonomika sa lisi od tej menej vyspelej prave v tom, ze v cene vyrobku hra mensiu rolu material, ako "ostatne sluzby/manipulacne poplatky". Ked ides v nemecku do krcmy, zaplatis za pivo min. 3EUR, a pritom v samoobsluhe ho kupis za 0.5 . len preto, ze ti to pivo niekto donesie.

Jojo... to je mi jasné, na to stačí selsej rozum... je jasné, že nejvíce stojí doprava výrobku do prodejny (dále pak nutná přirážka překupníka(ů) k pokrytí nákladů a jistému výdělku...). Jde mi spíš o ty nesmyslné tvorby cen, kdy například nová klávesnice na M75 stojí 50,- a pitomá krytka 120,-... Ale v poho, s tim obyčejný člověk nic nenadělá a je zbytečné o tom debatovat... Silenced

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum