View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 28, 2004 6:45 pm Post subject: MobICQ |
|
|
Máte někdo zkušenosti s MobICQ? Zkouším to rozchodit a nedaří se.
Nejdřív mi to při připojování hlásilo Unknown Error, což jsem vyřešil uvolněním části flexmem (dle specifikace programu).
Nejde mi tam, ale vytvořit seznam lidí. Při použití funkce přidání osob a hledán osob mi to píše, že funkce ještě není implementována. Tak jak si tam mám ty lidi přidat????
Je MobICQ vůbec v praxi použitelné ke komunikaci? |
|
Back to top |
|
 |
xqed kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 29, 2004 6:33 pm Post subject: |
|
|
to ja nevim... Ja pouzivam cmessanger ten je podle me lepsi.... a hlavne ho mam ozkousenyho..... muzes si ho stahnout na http://cmessenger.cleverlance.com/download.jsp jedinej problem je ze se tam na ty stance musis zaregistrovat a pak se prihlasovat pres tu stranku..... |
|
Back to top |
|
 |
mISHA badatel

275.16 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Feb 29, 2004 8:08 pm Post subject: |
|
|
no ja pouzivam SIM ktery jde i na C55(A55) ktery vyuziva branu jabber.cz kde se vse nastavi vcetne kontaktu adresa je tusim http://synikdc.myvnc.com:8008/~matt/sim/
kdyby to neslo, tak vyhledat skrz google "sim.jar" |
|
Back to top |
|
 |
mISHA badatel

275.16 SMM
Posted: Sun Feb 29, 2004 8:10 pm Post subject: |
|
|
mISHA wrote: | no ja pouzivam SIM ktery jde i na C55(A55) ktery vyuziva branu jabber.cz kde se vse nastavi vcetne kontaktu adresa je tusim http://r00k.fce.vutbr.cz/sim/
kdyby to neslo, tak vyhledat skrz google "sim.jar" |
cmessenger sezere strasne moc dat a pameti, takze me se moc nelibi ( a oskaristum asi take moc ne ) |
|
Back to top |
|
 |
mISHA badatel

275.16 SMM
|
Back to top |
|
 |
Hooligan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 29, 2004 9:21 pm Post subject: |
|
|
MobICQ, teda spis jeho posledni klon JIMM (kvuli handrkovani s prava na nazev ICQ) a nemam problem. Jeho datova narocnost je rekl bych exponencialne umerna poctu lidi v kontaktlistu, mech 200 kontaktu to sice zkouslo ale za 3 minuty mi to vysmazilo 70kB, co zje dost. Takz ejsme to vyresil mobilnim uctem kde mam 20 nejdulezitejsich lidi a za hodinu prakticky neustalyho psani tak 30 kB, coz je v reci penez asi 1.80Kc, takze pohoda. CO je u Oskara nejdulezitejsi tak JIMM umi pouzivat raw sockety, takze se konekti rovnou na TCP/IP a bezi pres "internet" a ne wap. Jinak na udrzbu toho uctu pouzivam normalne kompa, takze s nejakym pridavanim lidi zkusenosti nemam. Jinak psani je pohodlny, funguje v nem T9 atd, takze ja jsem maximalne spokojenej..... |
|
Back to top |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 01, 2004 8:36 am Post subject: |
|
|
Hooligan wrote: | MobICQ, teda spis jeho posledni klon JIMM (kvuli handrkovani s prava na nazev ICQ) a nemam problem. Jeho datova narocnost je rekl bych exponencialne umerna poctu lidi v kontaktlistu, mech 200 kontaktu to sice zkouslo ale za 3 minuty mi to vysmazilo 70kB, co zje dost. Takz ejsme to vyresil mobilnim uctem kde mam 20 nejdulezitejsich lidi a za hodinu prakticky neustalyho psani tak 30 kB, coz je v reci penez asi 1.80Kc, takze pohoda. CO je u Oskara nejdulezitejsi tak JIMM umi pouzivat raw sockety, takze se konekti rovnou na TCP/IP a bezi pres "internet" a ne wap. Jinak na udrzbu toho uctu pouzivam normalne kompa, takze s nejakym pridavanim lidi zkusenosti nemam. Jinak psani je pohodlny, funguje v nem T9 atd, takze ja jsem maximalne spokojenej..... |
Ja se muzu jen podepsat pod to, co napsal Hooligan, protoze to presne odpovida memu pouziti MobICQ (JIMM).  |
|
Back to top |
|
 |
geekker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 9:27 am Post subject: jimm |
|
|
Tak jimma mám ale jsem asi dost tupej na to pořádně to nastavit aby mi to šlapalo.
Můžete mi někdo prosím poradit polopaticky jak pro paka jak nastavit jimm a veškeré sounáležitosti u S65 aby mi to icq šlo??
Díky G. |
|
Back to top |
|
 |
SPAKO vývojář SiemensManie
261.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 9:27 am Post subject: |
|
|
Vlastnim S55 a mal som tiez problem rozbehat JIMM. Stale mi pri pripojeni hlasilo chybu. Skusal som to aj na druhom kuse a stale to iste.
Niekde vo forume som tiez uz pisal o mojom probleme odosielat SMS a to vzdy vtedy ked som sa cez mobil pripojil na net alebo na wap. Po odpojeni sa mi zu nedala poslat SMS. Poslat SMS sa dalo az ked som vypol a znovu zapol mobil.
Nakoniec som na to prisiel. V nastaveniach pre SMS spravy som mal zakliknutu polozku "SMS cez GPRS". Tuto funkciu som deaktivoval a od vtedy mi idu posielat SMS a funguje bez problemov aj JIMM. _________________ Zaujimaju vas doplnky pre PC? Tak klikni sem http://www.porty.szm.sk |
|
Back to top |
|
 |
SPAKO vývojář SiemensManie
261.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 9:28 am Post subject: |
|
|
Este som zabudol ze to fungovalo na obidvoch kusoch S55. Skuste to mozno vam to pomoze? _________________ Zaujimaju vas doplnky pre PC? Tak klikni sem http://www.porty.szm.sk |
|
Back to top |
|
 |
vcelak badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 9:33 am Post subject: Re: MobICQ |
|
|
romulus wrote: | Máte někdo zkušenosti s MobICQ? Zkouším to rozchodit a nedaří se.
Nejdřív mi to při připojování hlásilo Unknown Error, což jsem vyřešil uvolněním části flexmem (dle specifikace programu).
Nejde mi tam, ale vytvořit seznam lidí. Při použití funkce přidání osob a hledán osob mi to píše, že funkce ještě není implementována. Tak jak si tam mám ty lidi přidat????
Je MobICQ vůbec v praxi použitelné ke komunikaci? |
MobICQ je program, který je předchůdcem JIMM klienta. Je to jeho původní verze,která již má ukončený vývoj a byl napsaný pro řadu 55 a to ještě fungoval jen na s55 a m55 a na některých nokiích v generické verzi. JIMM již má většinu běžných funkcí jako verze ICQ Lite a je spolehlivý. Navíc je i ve verzi MIDP 2, což je pro řadu 65 jako stvořené  _________________ S25 v44, C35i v18 tuned, S35 v25, ME45i v 04 tuned, S55 v91 tuned and QTEK8310 |
|
Back to top |
|
 |
paradise začátečník

23.28 SMM
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 9:34 am Post subject: |
|
|
Rozchodil jste nekdo zvuky u JIMMa? Me funguje jenom pipani... _________________ C 65, firm. v. 56CZ
CX 65, firm. v. 50CZ
CX 70, firm. v. 56CZ
S 75, firm. v. 47CZ
SL 75 Escada, firm. v. 47CZ |
|
Back to top |
|
 |
vcelak badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 9:46 am Post subject: |
|
|
paradise wrote: | Rozchodil jste nekdo zvuky u JIMMa? Me funguje jenom pipani... |
Mne to funguje pouze u s55. Na c65 jsem to nerozchodil i pri ruznych zadavani parametru pred nazev souboru a podobne,vcetne uplne cesty k souborum. Bohuzel. Je to zvlastni. _________________ S25 v44, C35i v18 tuned, S35 v25, ME45i v 04 tuned, S55 v91 tuned and QTEK8310 |
|
Back to top |
|
 |
geekker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:08 am Post subject: Jimm |
|
|
Tak jimma mám funguje všechno jsem nastavil ASI jak mám a nejde.
Píše mi to: "Požadované TCP spojení nelze vytvořit(#121.0)".
Vůbec netušim co stim prosím poraďte někdo. G.  |
|
Back to top |
|
 |
paradise začátečník

23.28 SMM
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 7:16 am Post subject: |
|
|
vcelak wrote: | paradise wrote: | Rozchodil jste nekdo zvuky u JIMMa? Me funguje jenom pipani... |
Mne to funguje pouze u s55. Na c65 jsem to nerozchodil i pri ruznych zadavani parametru pred nazev souboru a podobne,vcetne uplne cesty k souborum. Bohuzel. Je to zvlastni. |
Prej se musi predelat typ toho wavu na typ kterej umej prehrat ty novy Siemensy, nevite nekdo jak, pripadne jakej typ wavu umi prehrat rada 65? _________________ C 65, firm. v. 56CZ
CX 65, firm. v. 50CZ
CX 70, firm. v. 56CZ
S 75, firm. v. 47CZ
SL 75 Escada, firm. v. 47CZ |
|
Back to top |
|
 |
|