View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 3:21 pm Post subject: |
|
|
Mě se to furt ukládalo na C, když sem to tam nechal. Od tý doby to mám z C smazaný a vše je ok. Posílat MMS de vpoho. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 4:24 pm Post subject: |
|
|
Nainstaloval som MSDrivE, spustil, nic nemazal a v pohode ide. Ani som ho neinstaloval ako prvu aplikaciu. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 6:40 pm Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: | Gwin wrote: | Pokud máte zprávy přesměrované na E, tak složku c:\system\mail můžete klidně smazat. |
Ktery je to patch ? na SMO ani na SM sem ho nenasel.. asi na osliku ze ? (teda pokud nekecas ) ...sakra, kde tam vl. jsou ty patche ? chjo blba azbuka  |
OT nevsimat Vymazat
Omlouvam se vsem, Gwinovi, jaramarovi, lewovi.. vsem.. sem jeste jaksi lama a fakt sem si nevsiml kam to pisu :-/ Pardon, ja sem totiz prave hledal nejake patche.. a nejak sem presel na tohl forum a ...  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 7:10 pm Post subject: |
|
|
Fajn, od začátku, odpověď ANO - NE. Nainstaluju MSVdriveE. Spustím. Vytvoří se na Éčku Mail. Zkopíruju Mail z Céčka do Mail na Éčku. Smažu Mail na Céčku. Vše funguje jak má, o žádné zprávy jsem nepřišel. Je to tak?
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 6:04 pm Post subject: |
|
|
Takže: Smazal jsem složku "mail" z Céčka a když restartuju telefon, složka "mail" se na Céčku znova vytvoří. A když chci vytvořit novou MMS, mobil hlásí CHYBA SYSTÉMU... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 2:49 pm Post subject: |
|
|
W.I.KING wrote: | Fajn, od začátku, odpověď ANO - NE. Nainstaluju MSVdriveE. Spustím. Vytvoří se na Éčku Mail. Zkopíruju Mail z Céčka do Mail na Éčku. Smažu Mail na Céčku. Vše funguje jak má, o žádné zprávy jsem nepřišel. Je to tak?
W.I.KING |
Jo přesně tak sem to taky udělal a fachá bez problému. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 2:50 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | Takže: Smazal jsem složku "mail" z Céčka a když restartuju telefon, složka "mail" se na Céčku znova vytvoří. A když chci vytvořit novou MMS, mobil hlásí CHYBA SYSTÉMU... |
Tak tohle mi teda nedělalo. Mail na C mi po smazání zůstane smazaný a MMS jdou bez problému posílat dál..... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 5:23 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | Lewa wrote: | Takže: Smazal jsem složku "mail" z Céčka a když restartuju telefon, složka "mail" se na Céčku znova vytvoří. A když chci vytvořit novou MMS, mobil hlásí CHYBA SYSTÉMU... |
Tak tohle mi teda nedělalo. Mail na C mi po smazání zůstane smazaný a MMS jdou bez problému posílat dál..... |
To je divný... jakej máš FW? Já mám 15. ale to tim asi nebude... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 6:25 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | KŘOVÁK wrote: | Lewa wrote: | Takže: Smazal jsem složku "mail" z Céčka a když restartuju telefon, složka "mail" se na Céčku znova vytvoří. A když chci vytvořit novou MMS, mobil hlásí CHYBA SYSTÉMU... |
Tak tohle mi teda nedělalo. Mail na C mi po smazání zůstane smazaný a MMS jdou bez problému posílat dál..... |
To je divný... jakej máš FW? Já mám 15. ale to tim asi nebude... |
FW: orig. od Siemens fw 15cz
EDIT: zkus nejdřív master reset a když nepomůže, tak si znovu přehrát fw _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 9:48 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | Lewa wrote: | KŘOVÁK wrote: | Lewa wrote: | Takže: Smazal jsem složku "mail" z Céčka a když restartuju telefon, složka "mail" se na Céčku znova vytvoří. A když chci vytvořit novou MMS, mobil hlásí CHYBA SYSTÉMU... |
To je divný... jakej máš FW? Já mám 15. ale to tim asi nebude... |
FW: orig. od Siemens fw 15cz
EDIT: zkus nejdřív master reset a když nepomůže, tak si znovu přehrát fw |
Nebaví mě pořád přehrávat FW, je divný že tobě to jde v poho a mě ne...  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
dandak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 2:28 pm Post subject: |
|
|
Instalovat na Céčko, nebo na Éčko ? |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 4:05 pm Post subject: |
|
|
dandak wrote: | Instalovat na Céčko, nebo na Éčko ? |
Dej treba E ale me se zda, ze on uz si to nainstaluje, kam bude chtit.... V manazeru se hlasi ze je na Ecku.... |
|
Back to top |
|
 |
TEVEZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 9:32 pm Post subject: |
|
|
A nevite co mam delat,kdyz uz mam na karte slozku "mail" a v ni asi 60 zprav a kdyz zapnu MSdrive tak se mi nevyvolaj ty moje stary zpravy a jede to jakoby od nuly?? |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 3:42 pm Post subject: |
|
|
TEVEZ wrote: | A nevite co mam delat,kdyz uz mam na karte slozku "mail" a v ni asi 60 zprav a kdyz zapnu MSdrive tak se mi nevyvolaj ty moje stary zpravy a jede to jakoby od nuly?? | Asi chyba v indexu. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
TEVEZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 4:16 pm Post subject: |
|
|
A jde ta chyba odstranit?Na tech SMS mi docela dost zalezi...  |