View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kelav začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:05 pm Post subject: C75 a propojení s V_klay |
|
|
Ahoj všem, mám takový dotázek. Vlastním C75 a datový kabel DCA 510, po úspěšné instalaci programu V_clay jsem se snažil spojit telefon s programem. nastavil jsem port COM2 a dám spojit... Nikdy se to nepovede a hodí mi to tuto hlášku:
A hardware I/O error was reported while accessing COM2 - Loader: Open: No answer from boot ChaosKey2.bin
Nevíte čím by to mohlo být?
Děkuji za jakýkoliv tip. Kelav |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
kelav začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 7:51 am Post subject: |
|
|
Díky za radu, jel jsem podle návodu, vygeneroval jsem si IMEI a HASH, poté jak se píše, spustil program X65flasher, zde mi automatické nastavení nešlo. Tedy čtu dále a zjištuji, že si mám opsat IMEI a HASH a dát ruční nastavení, a ejhle ani to mi nefunguje, zase mi to nahlásí nějakou chybu v komunikaci s ID telefonu.
Nevíte jak provést "modofikaci" C75 s firmwarem 22, tak abych mohl provádět patche. Vždyť právě kvůli tomu jsem si Siemense koupil.
Díky moc, za pomoc  |
|
Back to top |
|
 |
schimi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:11 am Post subject: |
|
|
Mám taky C75 fw22, program X65flasher se mi taky nespojil, i když jsem měl správně vygenerované údaje pomocí px65v4. Fungují mi ale PapuaUtils (x65PapuaUtilsV074.exe) kde jsem postupoval podle návodu který je na siemensmanii, s telefonem se spojily, převzaly všechny údaje (IMEI,....) a nahrál jsem SKEY do telefonu a už to fungovalo pak už jenom nastavit v-klay a už jsem mohl patchovat. Na c75 mám teď patche: skrytí otravných hlášek, zavibrování při spojení hovoru a inverzní digitální hodiny, patch na prodloužení doby aut. blokování kláves mi bohužel nešel...
Jo a co tu říká každý: Zálohovat, zálohovat, zálohovat  _________________ Nokia 450 NMT! -> Alcatel One Touch Max db -> Alcatel OT311 -> Siemens C75 (fw22) + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:25 am Post subject: |
|
|
Ano správně, použij poslední verzi PapuaUtils, i když jsou tam klikyháky, a použij návod podle SM. V posledních verzích byla upravena spolupráce s C75, která má novější verzi hardware. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
kelav začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:26 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Ano správně, použij poslední verzi PapuaUtils, i když jsou tam klikyháky, a použij návod podle SM. V posledních verzích byla upravena spolupráce s C75, která má novější verzi hardware. |
Díky chlapi, vaše rady mi pomohly, už mám napatchováno Dal jsem si do founu i tech text, který se ale zobrazuje jen v určitých momentech, třeba když mám vybranou položku, jinak někde ano, někde je ten původní, je to docela nepořádek, ale jinak dobrý :-) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|