clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 10:37 am    Post subject: Reply with quote

Tak mi prosim popis jak to mas nastaveny,ja s tim bojuju a nejak mi to nejde... kdyztak jsem na ICQ

Tak sem zkusil nejakou poslat a nezadarilo se, hledam chybu....

antik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 11:01 am    Post subject: Reply with quote

nerow wrote:
Od řady x55 mají Sajmesy furt stejný kotektor, takže nabíječku z CX75 můžeš používat na S75.

Okj, díky! Ale ptal jsem se na nabíječku z CX65 a ne CX75;) No doufám, že to taky půjde...

A ještě please když si zapnu třeba Colibry nebo Jimm a chci si přečíst smsku, když mi přijde, jde to defaultně nějak se dostat do menu? V cx65 musím na to mít patch ####.

A taky by mě zajímalo, jak jste spokojení s kvalitou fotek a jestli to natáčí pořád takový hrozný video jako třeba CX65. Nikde jsem na netu nenašel ukázku videa z toho S75, tak please kdybyste někdo měl odkaz nebo to sem nějak dal.

Děkuju!

matus201
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

Ked som kupoval cx75 tak som cakal ze to bude skoro to iste ako s75 hlavne v jave a nie ze java bude este pomalsia ako na cx65... cx75 bola moja najhorsia kupa Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

pls, muzete mi poradit jak beha java?

na mobilu bych chtel vpodstate pouzivat pouze tri programy.
1. colibry / bombus na jabber
2. mini opera na net
3. microreader (ci neco podobnyho na cteni)

chtel bych pozadat nektereho z maitelu aby, pokud jiz nektery z techto softu vyzkousel, poreferovak jak mu slapou.

mam takovy pocit, ze tu nekdo psal, ze opera beha dosti pomal. muzete mi potrvdit? predem diky

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 8:07 pm    Post subject: Reply with quote

truhlik: teď píšu z miniopery z s75ky. běhá normálně,ale nejde odpovědět s citátem z neznámých důvodů...
antik:na jimmu,když přijde sms,vyskočí okýnko, s možnosti číst,potom odpovědět. jde hodit aplikaci na pozadí,ale klasický menu není bohužel v nabídce. pouze obrázky,hudba,videa atd.
ta nabíječka by měla být stejná.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 8:55 pm    Post subject: Re: FW16 SK-CZ Reply with quote

takze uz par hodin testujem FW16 (SK) Zatial vsetky zname chyby odstaranene, telefon este nezmrzol a to ho trapim cez BT, s pripojemin ma internet a zaroven prehrava MP3, vyzera ze to Siemens rozchodil... Ale este ho budem trapit dalej, niekde sa proste seknut musi Laughing
Jedine co mi nejde je JIMM, ale ten sa ani nepripoji, mam v telefone iba beta verziu 0.5 BETA 10, mozno preto.
Skusim to este s oficialnou verziou...
Opera mini ide bezchybne, WAP a MMS tiez vsetko OK. Az sa mi nechce verit ze sa im ten FW16 podaril Applause

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

Hoj, prej je v S75 nějaká nová verze těch Docviewer a PDFviewer nemohl byste mi ho někdo poslat?
dave_m
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 9:29 pm    Post subject: Nastaveni WAP u Oskara? Reply with quote

Zdarec,
ten telefon je fakt super a az se tim novym FW vychytaji ty chybky, tak to bude super. Jen porad nejde nastavit ten WAP. Nevite nekdo, jak to nastavit u Oskara? d'oh! Jo a taky mam problem se zvukem sms. Nekdy to hraje standartne nekdy tak, co jsem nastavil ... myslim, ze uz se to tady ale resilo. Proste nema zatim cenu neco resit, dokud tam nemate FW 16 Brick wall
Back to top
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 9:41 pm    Post subject: Re: Nastaveni WAP u Oskara? Reply with quote

dave_m wrote:
Zdarec,
ten telefon je fakt super a az se tim novym FW vychytaji ty chybky, tak to bude super. Jen porad nejde nastavit ten WAP. Nevite nekdo, jak to nastavit u Oskara? d'oh! Jo a taky mam problem se zvukem sms. Nekdy to hraje standartne nekdy tak, co jsem nastavil ... myslim, ze uz se to tady ale resilo. Proste nema zatim cenu neco resit, dokud tam nemate FW 16 Brick wall

tu je pomocka, podrobne nastavenia treba prevziat zo stranky svojho operatora:

V online nastaveniach si urob jednu zalozku (napr Oskar)
potom sa na nu nastav a daj ZMENIT
prejdi na zalozku NAP
Tu si nastav 3 pristupy:pre MMS, WAP a internet
prejdi na zalozku Proxy servery
Tu si nastav 3 proxy: MMS, WAP a internet a previaz ich s pristupmi NAP
Prejdi na zalozku Aplikacie
tu si nastav domovske stranky a vyber pripojovacie profily z predchadzajucich krokov

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 9:59 pm    Post subject: Re: FW16 SK-CZ Reply with quote

sirob wrote:
takze uz par hodin testujem FW16 (SK) Zatial vsetky zname chyby odstaranene, telefon este nezmrzol a to ho trapim cez BT, s pripojemin ma internet a zaroven prehrava MP3, vyzera ze to Siemens rozchodil... Ale este ho budem trapit dalej, niekde sa proste seknut musi Laughing
Jedine co mi nejde je JIMM, ale ten sa ani nepripoji, mam v telefone iba beta verziu 0.5 BETA 10, mozno preto.
Opera mini ide bezchybne, WAP a MMS tiez vsetko OK. Az sa mi nechce verit ze sa im ten FW16 podaril Applause

Třeba konečně FW 16 nás všechny zachrání a bude nám S75 běhat bez problémů... Dancing
Kde seženu FW 16? Na stránkách siemense jsem nic nenašel...
Back to top
dave_m
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 10:18 pm    Post subject: Re: Nastaveni WAP u Oskara? Reply with quote

sirob wrote:
dave_m wrote:
Zdarec,

tu je pomocka, podrobne nastavenia treba prevziat zo stranky svojho operatora:

V online nastaveniach si urob jednu zalozku (napr Oskar)
potom sa na nu nastav a daj ZMENIT
prejdi na zalozku NAP
Tu si nastav 3 pristupy:pre MMS, WAP a internet
prejdi na zalozku Proxy servery
Tu si nastav 3 proxy: MMS, WAP a internet a previaz ich s pristupmi NAP
Prejdi na zalozku Aplikacie
tu si nastav domovske stranky a vyber pripojovacie profily z predchadzajucich krokov

to sirob: ja to chapu, jen mi nejde to nastaveni prevzaty od operatora d'oh! . Neni problem to nastavit v telefonu. Problem je, co tam nastavit Very Happy
Back to top
Zvedavec007
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 19, 2006 12:01 am    Post subject: Dotazy pro vlastniky S75 Reply with quote

Ahoj,

Jsem tady uplne novy,tak se predem omlouvam,ze nejake "fopa".
Pritelkyni ukradli minuly tyden v patek mobil,a tak to urychlilo to k cemu se chystala.Nakup noveho mobilu.Mela predtim Siemens CF62.Hezky levne stylove vecko.Bohuzel casto zasekavajici a vypinajici se.Pravdepodobne i diky rozvrzanemu klobu...tezko rict.Ani posledni firmware nepomohl.
Proto se rozhodla pro novy telefon a zase Siemens...coz vas potesi doufam:-).Uprimne vim,ze Siemens ma velke kvality treba v organizacnich vecech , coz ona strasne moc porebuje.

Chtelela by si koupit S75, samozrejme s moji pomoci :-),ktery se ji libi,ale ma nekolik dotazu.Mimochodem dnes jsem se na ten telfon byli podivat a vyzkouset vypada nadejne.

1)Kolik je priblizna vydrz telefonu.Vydrzi aspon 3 dny?Ona protelefonuje asi max 10minut denne a 5 SMS(v prumeru 100-150 minut mesicne) + vyuzivani kalendar kazdy den.Je to jen studentka.
2)Kalendar ma stejny problem jako budik,ze je o 1 den posunuty?Ted presnenevim ci pozadu nebo popredu jak jset tady psali.
3)Prilozena stereo handsfree.Umi telefon i hlasove vytaceni pres tuto handsfree?
4)Je lepsi pro prenos dat koupt kabel nebo bluetooth?S tim souvis i prenos dat na pametovou kartu se deje v rezimu USB Master Storage nebo jak se tam ty data na tu kartu daji dostat(co nejednodussi zpusob aby to mohla,kdyz tak denne menit - zadny specialni software ci nastaveni prosim ne)?Myslim tim jaky software, aby dostala data i na kartu v telefonu i do pameti.Pritelkyne nema ctecku karet a ehodla si ji koupit.
5)Vyzvanani se da nastavit i z pametove karty a nemusi se kopirovat do telefonu?
6)Jak dlouho vydrzi MP3 prehravc v kuse.Mohl by to nekdo prosim zkusit.
Jaky bitrate prehrava tenhle telefon(min az max,),i VBR?jake vsechny typy multimedialnich souboru prehrava
7)Jake jsou tam uzitecne aplikace navic..nemyslim tim hry.Primo pri koupi od vyrobce.Jake jine typy souboru je telefon jeste schopen zobrazit(word,pdf,txt,xls???)
8)Jak se instaluji a dostavaji do telefonu hry.Je potrba nejaky specialni program.Jaky je postum u Siemens S75.

Ted uz si na vic nevzpomenu.ldyz tak se zeptam jeste pozdeji.Doufam,ze Vam nevadi takhle dlouhy prispevek,ale rad bych koupil neco pritelkyny a chtel bych vedet presne do ceho jdeme a aby ji to vyhovovalo.Bude si ty odpovedi taky cist.

Predem moc dekuji za odpovedi.

P.S:predem se omlouvam za cestinu.
Back to top
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Thu Jan 19, 2006 9:46 am    Post subject: Re: FW16 SK-CZ Reply with quote

weidmann wrote:
Třeba konečně FW 16 nás všechny zachrání a bude nám S75 běhat bez problémů... Dancing
Kde seženu FW 16? Na stránkách siemense jsem nic nenašel...

FW16 zatial asi iba v servise, sami ho len vcera testovali, ako sa preriekli tak aj na mojom fone. Nepodarilo sa im rozchodit EDGE v sieti Orange. Do protokolu napisali "momentalne neopravitelny". Ja som to doma rozbehal a EDGE fachci aj v sieti Orange Smile Asi by bolo treba technikom v Siemense ukazat, ako sa to ma nastavit... ale ked nemaju zaujem... Smile
Dnes FW16 1x zamrzla, pri spusteni JIMM sa telefon vypol. JIMM 0.4.3 na FW16 bezi, ale treba nastavit kratsi cas pri udrziavani spojenia a v nastaveniach zabezpecenia mu vsetko a vzdy povolit ... aj tak sa sem-tam odpoji d'oh!

Last edited by sirob on Thu Jan 19, 2006 10:21 am; edited 1 time in total
Back to top
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Thu Jan 19, 2006 9:54 am    Post subject: Re: Nastaveni WAP u Oskara? Reply with quote

dave_m wrote:
to sirob: ja to chapu, jen mi nejde to nastaveni prevzaty od operatora d'oh! . Neni problem to nastavit v telefonu. Problem je, co tam nastavit Very Happy

tu su Oskarove parametre:

GPRS - musí být zatrhnuto
APN: wap (V případě, že používáte tarif Připojení Oskarta nastavte owap)
Uživatel: wap
Heslo: wap
DNS 1 - nevyplňovat DNS 2 - nevyplňovat
Domovská stránka: http://wap
Proxy: 010.011.010.011
Port: 8799
Jm. uživatele proxy: nevyplňovat
Heslo proxy: nevyplňovat
GPRS prodleva: 2 Minuty
CSD prodeleva: 30 Sekund
Spojovací profil - Pripojeni k WAPu

mimochodom, u Oskara priamo na oddeleni GPRS/EDGE je moj brat, tak mozem na neho smerovat pripadne otazky, urcite bude nadseny Laughing

Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu Jan 19, 2006 2:15 pm    Post subject: Re: FW16 SK-CZ Reply with quote

sirob wrote:

Tak jsme na tom právě všichni stejně, MMS, WAP, E-mail, Opera mini vše běhá v pohodě. Jimm se připojí a maximálně do minuty je odpojený s hláškou I/O chyba (#120.1). Nastavoval jsem snad všechny možné parametry a pořád stejné. Zkoušel jsem verzi 0.41.,0.5 všude stejné. Přes proxy u tohoto java profilu nejedu, čistě přes internet.
Jak jsem zkoušel nastavování dat tak jsem se při tom podíval podrobněji na zoubek e-mailovýmu klientovi: Kapacita pro maily v paměti (pokud je nebude nikdo mazat) je 1MB- takže tady je odpověď na to jaká je teoretická neomezená Shame on you velikost stáhnutého mailu. Mě se osobně podařilo však bez problémů stáhnou zprávu maximálně 301kB. Při větší mi to napíše chybu a v chybových hlášeních se dočtu, že message too large....Takže zatím asi takhle. Brick wall Jinak kdo byl zvyklý na (dle mého názoru) rychlou a perfektní práci se zprávami u S65, CX75, ať si připraví vždy o minimálně dva kliky na tlačítko více. Nejsou zde žádné animace při odesílání, žádné hlášení zpráva odeslána, atd. U stahování a posílání mailu mi naprosto chybí progress bar? Můj názor: přehlednost a rychlost při úkonech se zprávami dva kroky zpět..
Takový detaily jako, že ikona gprs na hlavním displeji je se šipkou i když již nic neposílám o tom je snad škoda mluvit.
Ve složce s vlastními soubory se dají mazat celé složky včetně souborů uvnitř (žádné hlášky nelze smazat není prázdný).
Nahrávání zvuků, zvonění nebo jak se to vlastně jmenuje funguje lépe než na předešlých typech-není zde do záznamu tak zesílen okolní ruch.

Jinak doufám, že sem (na SM) také brzy dorazí nějaká podstatně lepší verze FW. Ne že by mi telefon tak zamrzal, ale těch drobných chyb je trochu dost.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 163, 164, 165  Next
Page 5 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum