View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 11:18 am Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Warez se tady pořád nějak šíří, nejradši bych to už trestal.
Viz topici - Asphalt Urban GT, Sach pre cx65, Rainbow Six Lockdown, Age of Heroes a další a další... chjoooo  |
Ten Lockdown mi unikol
Ale aj tk to nejde na x65,ani x65 verzia  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 4:01 pm Post subject: |
|
|
Stale nechapem, preco sa neda na tu stranku, kde sa submituju prispevky (pripadne aj na ine miesta, ako napriklad na uvodnu stranku fora) upozornenie ze Za obsah prispevkov zodpovedaju uzivatelia a nie tym SM. Potom by sa nikto nemohol zacat vyhrazat Siemensmanii, nie? A v takom pripade by adminom mohlo byt jedno, ci je tu warez (samozrejme nie medzi topicmi, ktore su o niecom inom) kedze za obsah by SM nezodpovedala, nie? _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 4:13 pm Post subject: |
|
|
whitewash wrote: | Stale nechapem, preco sa neda na tu stranku, kde sa submituju prispevky (pripadne aj na ine miesta, ako napriklad na uvodnu stranku fora) upozornenie ze Za obsah prispevkov zodpovedaju uzivatelia a nie tym SM. Potom by sa nikto nemohol zacat vyhrazat Siemensmanii, nie? A v takom pripade by adminom mohlo byt jedno, ci je tu warez (samozrejme nie medzi topicmi, ktore su o niecom inom) kedze za obsah by SM nezodpovedala, nie? |
Myslím, že tým SM se chce chovat seriózně a nepodporovat tuto činnost, což by při pouhém distancování se od příspěvků bylo asi trochu pokrytecký... Musí si tu přeci hlídat pořádek, stejně jako třeba hospodskej, kterej u sebe přece nenechá podnikat dealery drog... A stránek s warezem je přeci dost a dost a každej kdo má potřebu nebo chuť si co potřebuje najde...
Ale tohle je jen muj názor a samozřejmě nemůžu mluvit za tým SM... _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 4:22 pm Post subject: |
|
|
ginzo wrote: |
Ten Lockdown mi unikol
Ale aj tk to nejde na x65,ani x65 verzia  | Rainbow Six Lockdown nejde na x65? já jsem ho hrál, a to znamená že funguje!!! _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:03 pm Post subject: |
|
|
Tak sorry,mal som blbú verziu,ale teraz už ide aj mne  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:04 pm Post subject: |
|
|
Prirovnal by som to k P2P sietiam... Ich oficialnym cielom nie je distribuovat warez, no aj tak je kazdemu jasne, ze vacsina suborov zdielanych cez taketo siete je prave warez. Samozrejme za to mozu uzivatelia a presne tak by to bolo aj na SM - je cisto vec uzivatela, ci bude propagovat warez a keby sa uz niekto chcel vyhrazat, tak nie tymu SM, ale jednotlivym uzivatelom. _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:09 pm Post subject: |
|
|
mno pokud se jedná o warez v podobě javy tak je jasné že když sm/jm nabízí placené hry ke stáhnutí, tak nebude podporovat warez... určitě mají nějaké podmínky které musí dodržovat a to je např i warez _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:10 pm Post subject: |
|
|
už to tu bylo probráno tolikrát, horem a dolem. Prostě to je tak, jak to je. Konec. Tečka. Šmitec. Konec diskuze _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:21 pm Post subject: |
|
|
2 whitewash: Za obsah příspěvků samozřejmě primárně odpovídá jejich pisatel, ale my je zde nemůžeme vědomě nechat. Pokud víme o příspěvcích, které porušují zákon, musíme je odstranit, jinak je to napomání k tresnému činu (v tomto případě spíš přestupku). Dřív jsme opravdu příspěvky mírně tolerovali, ale tlak na lepší kontrolu stále sílil. Pokud jde o způsob chování P2P sítí jde o to, že riskují jen to, že jim bude zakázána činnost, výměny souborů jako taková, ale SiemensMania je zde kvůli úplně jinému účelu a není nejmenší důvod její činost ohrozit výměnou souborů, které můžete měnit třeba právě přes P2P sítě.
2davexxxx: warez jsme na SiemensManii zakázali dávno před tím, než jsme začali uvažovat o prodeji her. Zkus zavzpomínat. A důvody jsme několikrát vysvětlili a byly pravdivé. Vzpomeň si kolik stránek kvůli warezu skončilo vymazáním FTP poskytovatelem webhostingu. Zákazem warezu prodeji her na JavaManii nijak nepomůžeme - 90% našich čtenářů si hry na internetu umí najít i tak a my to dobře víme. |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:23 pm Post subject: |
|
|
2romulus: však to vím ale nepsal jsem to tam protože podle mě jeto stejně pořád stejné okecávání a to že prodáváte javu je aspoň další důvod proč ne warez... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:27 pm Post subject: |
|
|
2 davexxxx: samozřejmě, kdybysme podporovali warez, tak to náš partner asi taky nepřejde bez povšimnutí... Zvlášť, když nás bombardoval e-maily dávno před tím, než jsme spolupráci začali. Teď by to bylo o to horší... |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:33 pm Post subject: |
|
|
2romulus: Vlastne ano, mas pravdu... Zakony nie su moja silna stranka P2P siete maju navyse tu vyhodu, ze ich nemozu zakazat, lebo nie su centralizovane _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:35 pm Post subject: |
|
|
2 whitewash: moje silná stránka zase nejsou P2P sítě (jsem jen sváteční uživatel ), ale nejde copak zakázat hub a postihovat jeho provozovatele?
Já bych si hub rozjet nikdy netroufl...  |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:38 pm Post subject: |
|
|
Ještě k tomu warezu (snad naposledy): na našem fóru začínal být opakovaně warez doménou několika stále stejných uživatelů a červený šéf už se začínal zajímat přímo o ně. Zákazem warezu, tak vlastně i chráníme některé naše stálé čtenáře před nějakou mladickou nerozvážností.
Dotyční asi ví, o kom mluvím...  |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:40 pm Post subject: |
|
|
2romulus: System hubov sa pouziva na sieti DC. Povedzme ale taka GNUtella - ta funguje na tzv. Ultrapeeroch, ktorymi sa moze stat kazdy, kto ma rychlejsie pripojenie na net a je schopny komunikovat so sietou vacsou rychlostou (mne sa napriklad podarilo byt ultrapeerom asi 10 krat.) - takze je uplne decentralizovana a nikto nema sancu ju vypnut alebo nieco podobne, ani jej autori... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
|