View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 9:06 pm Post subject: |
|
|
Tak to tu už čítam o svojom budúcom phone a ešte nikde som nenašiel:
1,Dá sa java aplikácia (hra) spustiť z karty ?
Nemyslím,že sa normálne presunie na 0:/java:/jam:/ .....
2,Dajú sa posielať ostatné veci,ktoré nemajú licenciu ?
3,Za koľko pošle 100 kB dát cez Bluetooth ?
Stále píšete,že je rýchly,ale konkr. čísla nikde
4,Dajú sa spúšťať hry pre nokie bez úpravy ?
5,V manuále som našiel
Quote: | Témata vám kompletne zmení obrázky,melodie,písma,.... |
Tie písma sa mení len farba,alebo aj font ?
6,Je tam niečo ako Asistent pamäte v x65 ?
7,Ten budík je ako v SXG (každý deň sa nastavuje zvlášť),alebo ako v x65 ?
Ďakujem za odpovede _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:55 pm Post subject: |
|
|
Tak se mi podařilo rozchodit Jimma, aby se neodpojoval, ale nemám z toho dobrý pocit. V nastavení v aplikaci je nutné změnit číslo udržování připojení ze 120 na 29 (to je nejvyšší možné číslo při kterém se ještě neodpojuje). Zřejmě je to jen dočasné řešení, než to někdo upraví (podle fóra k jimovi toto není jediný typ telefonu, který má takové problémy. Bylo by dobré, kdyby někdo kdo vládne trochu lépe angličtinou než já to včetně tohoto dočasného řešení tam napsal. Myslím, že tvůrci by okamžitě věděli, kde nastává kolize, samozřejmě takové rady, které tam byly uvedené, jako dát tam verzi bez proxy jsem zkoušel bezúspěšně). Ale zřejmě tím, že se to asi častěji přihlašuje tak to bude pěkně vybíjet baterku.
pro pecaIII : a zapnuté gprs také? to je přesně ta hláška.
pro bob_c72: Spotreba chodí v S75 normálně. Posílám. Vyzkoušeno používám.
pro ginzo: 1.zatím ne, z karty se dají pouze instalovat
2. věci ze standardních adresářů- složek nepošleš, ale můžeš si je přemístit (třeba písničky) jinam a odtud již jdou poslat, jinak přes kabel v pohodě.
3. 4. 5. nevím nepoužívám
6. ano
7. ne, stejné jako v x65 _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
mobico badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 12:41 am Post subject: |
|
|
weidmann wrote: | Jirkab:
Děkuju za to nastavení,konečně mi všecho frčí...
Dva dny jsem se trápil s tím nastavením a nakonec stačilo změnit jen u proxy nastavení portu na 80,měl jsem tam 9201,jak jsem našel u TM...  | ... hm v mem mininavodu (zde na SM řada 75) jsem uz pred tydnem psal "80" a zopakoval sem ti to na ICQ... |
|
Back to top |
|
 |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 9:29 am Post subject: |
|
|
mobico wrote: | weidmann wrote: | Jirkab:
Děkuju za to nastavení,konečně mi všecho frčí...
Dva dny jsem se trápil s tím nastavením a nakonec stačilo změnit jen u proxy nastavení portu na 80,měl jsem tam 9201,jak jsem našel u TM...  | ... hm v mem mininavodu (zde na SM řada 75) jsem uz pred tydnem psal "80" a zopakoval sem ti to na ICQ... |
Nevím,proč je na TM stránkách 9201,když tam má být 80...
Aspoň,že už to maká a tobě děkuji za pomoc.... |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 9:34 am Post subject: |
|
|
weidmann wrote: | Nevím,proč je na TM stránkách 9201,když tam má být 80...
Aspoň,že už to maká a tobě děkuji za pomoc.... |
S75 pouziva protokol WAP 2.0 preto je tam iny port.
Port 9201 vyuzivajzu nizsie verzie WAPu. _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:34 am Post subject: Re: Dotazy pro vlastniky S75 |
|
|
sirob wrote: |
3) ano, cez prilozenu HF sa da hlasovo vytacat
| to je vychytavka FW16?  |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:09 pm Post subject: Re: Dotazy pro vlastniky S75 |
|
|
wosuk wrote: | sirob wrote: |
| to je vychytavka FW16?  | Ospravedlnujem sa, S75 NEVIE hlasove vytacanie, ani hlasove znacky
Ale oficialna stranka Siemensu tvrdi ze ano!!! _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82

Last edited by sirob on Sat Jan 21, 2006 1:19 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Zvedavec007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:18 pm Post subject: Re: Dotazy pro vlastniky S75 |
|
|
[quote="sirob"] Zvedavec007 wrote: | Ahoj,
1) cca 3 dni, ale stale s nim pracujem cez BT a EDGE, takze spotreba je vysoka
2) vo FW16 nie je posun budiku a predpokladam ze ani kalendara... neskusal som
4) vsetko riesi dodany software MPM, ja pouzivam aj kabel aj BT. Pokial dokazes spravne nastavit BT je to luxusnejsie. Parametre prenosu cez BT a kabel su priblizne rovnake. Ale aj tak viac dvoverujem kablu Rychlost USB Master Storage sa nekona...
5) ano, ale ked vyberies kartu, netusim co to urobi...
6) fakt neviem, ale baterku to zerie dost... nebol zatial cas to odskusat
7) je tam PDF Viewer, DOC Viewer, MobileZip, a PhotoEditor tie su fakt uzitocne a prakticke. Je ich tam viac ale ostatne som neskusal.
8 Vsetko riesi software MPM, ale Java sa da "nainstalovat" aj postarom ako na S55  |
1)To myslis ty puhe 3dny s tvym zpusobem puzovani telefonu(BT a Edge)nebo to co jsem psal o te sve pritelkyni(Max 10minut volani a 5 SMS denne)
2)Mohl by si prosimte ten kalndear a budik vyzkouset poradneji.Organizacni funkce jsou proni moc dulezite a byl bych nerad aby byla zklamana .
Diky predem za odpoved. |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:25 pm Post subject: Re: Dotazy pro vlastniky S75 |
|
|
Zvedavec007 wrote: |
1)To myslis ty puhe 3dny s tvym zpusobem puzovani telefonu (BT a Edge)nebo to co jsem psal o te sve pritelkyni(Max 10minut volani a 5 SMS denne)
2)Mohl by si prosimte ten kalndear a budik vyzkouset poradneji.Organizacni funkce jsou proni moc dulezite a byl bych nerad aby byla zklamana .
Diky predem za odpoved. |
3 dni ma bateria vydrz pri mojom pouzivani telefonu (BT/EDGE) myslim ze standardne by mohol vydrzat 4-5 dni
Budik a organizer funguju vo FW16 spolahlivo
Ale ked to ma byt pre priatelku, odporucam SL75 _________________ Boris
 |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:35 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Tak se mi podařilo rozchodit Jimma, aby se neodpojoval, ale nemám z toho dobrý pocit. V nastavení v aplikaci je nutné změnit číslo udržování připojení ze 120 na 29 (to je nejvyšší možné číslo při kterém se ještě neodpojuje). Zřejmě je to jen dočasné řešení, než to někdo upraví (podle fóra k jimovi toto není jediný typ telefonu, který má takové problémy. Bylo by dobré, kdyby někdo kdo vládne trochu lépe angličtinou než já to včetně tohoto dočasného řešení tam napsal. Myslím, že tvůrci by okamžitě věděli, kde nastává kolize, samozřejmě takové rady, které tam byly uvedené, jako dát tam verzi bez proxy jsem zkoušel bezúspěšně). | konecne mi funguje a neodpojuje, diky moc!!!  |
|
Back to top |
|
 |
dave_m začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:56 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Tak se mi podařilo rozchodit Jimma, aby se neodpojoval, ale nemám z toho dobrý pocit. V nastavení v aplikaci je nutné změnit číslo udržování připojení ze 120 na 29 (to je nejvyšší možné číslo při kterém se ještě neodpojuje). Zřejmě je to jen dočasné řešení, než to někdo upraví (podle fóra k jimovi toto není jediný typ telefonu, který má takové problémy. Bylo by dobré, kdyby někdo kdo vládne trochu lépe angličtinou než já to včetně tohoto dočasného řešení tam napsal. Myslím, že tvůrci by okamžitě věděli, kde nastává kolize, samozřejmě takové rady, které tam byly uvedené, jako dát tam verzi bez proxy jsem zkoušel bezúspěšně). Ale zřejmě tím, že se to asi častěji přihlašuje tak to bude pěkně vybíjet baterku.
|
Tak diky moc .. na Oskarovi se mi vubec nechtel pripojit s tou 120-tkou .. ted uz to jede ... wap jede taky, ale mel jsem nastaveny obrazky, tak si na jedne strance vzal 95kB  |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:10 pm Post subject: |
|
|
Je toto pravda, že zobrazuje VŠECHNY obrázky, co v telefonu najde? zkoušel jsem v emulátoru a tam teda zobrazuje jenom obrázky ze složky Pictures (V My Stuff tedy Obrázky). Ale když jsem si na disku Data vytvořil např. složku Dokumenty a do ní jsem si nahrál cokoli, další složky s obrázky..., tak to naštěstí telefon v Media playeru nezobrazoval. Je to tak?
Citace:
": Vadí mi nemožnost řadit soubory v media playeru podle složek.... A že media player automaticky hodí všechny obrázky a hudební soubory co kde v telefonu i na kartě najde do jednoho seznamu a zobrazí i to co třeba nechci aby tam bylo tim pádem je v tom šílenej bordel... kdybych tam nechal všechny obrázky co tam byly od výroby tak se z toho zcvoknu... (dokonce to zobrazuje i ikony java Aplikací, vždyˇto je hovadina!!!" _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
bob_c72 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 9:51 pm Post subject: |
|
|
Bonfire wrote: | *.db soubory patri do skryte slozky 0:/System/Java/ a prislusne slozky ktera je bohuzel pojmenovana cislem takze to poznas jenom podle data kdy si poprve spustil tu aplikaci (stejne datum a cas ma ta slozka pridruzena k aplikaci) |
..ano, ta cesta je trochu slozitejsi, pro MM O:/data/system/java/data/applications/moneymanager/moneymanager.jar/...a tady jsem soubory nacpal.....
OVSEM vsiml jsem si, ze aplikace na S75 vytvari soubory *.db s daleko slozitejsim jmenem (napr.8%005f#money#manager%005f#order.db.....uuufff !!), takze me puvodni drahe datove soubory RS*.db jsou mi k nicemu ?????????????!!! :-(( |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:54 pm Post subject: |
|
|
pro jirkab:
Gprs mam aktivovane. Jedine me napada jestli mi op nahodou nedeaktivoval mms. Asi zavolam na operatora. _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Jan 22, 2006 2:52 am Post subject: Re: Dotazy pro vlastniky S75 |
|
|
sirob wrote: |
3 dni ma bateria vydrz pri mojom pouzivani telefonu (BT/EDGE) myslim ze standardne by mohol vydrzat 4-5 dni
Budik a organizer funguju vo FW16 spolahlivo
Ale ked to ma byt pre priatelku, odporucam SL75 |
Coze tobe vydrzi baterka u S75 3 dny? Mne mizerny 2, slovy dva dny kdž si s nim skoro nehraju a beztak ten druhej deden odpoledne uz mele z posledniho... To nepouzivam ani GPRS ani BT (sem tam nekoho jackanu ale jenom obcas) jediny co na tom poustim je pri ceste ze skoly a do skoly muzika a sem tam nejakej hovor...
simp wrote: | Je toto pravda, že zobrazuje VŠECHNY obrázky, co v telefonu najde? zkoušel jsem v emulátoru a tam teda zobrazuje jenom obrázky ze složky Pictures (V My Stuff tedy Obrázky). Ale když jsem si na disku Data vytvořil např. složku Dokumenty a do ní jsem si nahrál cokoli, další složky s obrázky..., tak to naštěstí telefon v Media playeru nezobrazoval. Je to tak?
Citace:
": Vadí mi nemožnost řadit soubory v media playeru podle složek.... A že media player automaticky hodí všechny obrázky a hudební soubory co kde v telefonu i na kartě najde do jednoho seznamu a zobrazí i to co třeba nechci aby tam bylo tim pádem je v tom šílenej bordel... kdybych tam nechal všechny obrázky co tam byly od výroby tak se z toho zcvoknu... (dokonce to zobrazuje i ikony java Aplikací, vždyˇto je hovadina!!!" |
Je to tak, alespon FW12 to tak mel a FW 13 to ma taky ono mezi emulatorem a opravdovym telefonem jseou silene veliky rozdily, nemyslim jenom grafiku v nekterejch menu ale samozrejme i v tom co to dela.... Vyresil jsem to tak ze co nechci aby se zobrazovalo v media playeru proste oznacim jako skrytej soubor a mam klid...
EDIT: Nehodí všechny obrázky a muziku do jedný složky, hodí to všechny obrázky z telefonu a z karty do záložky obrázky, divný je to s muzikou, zdá se mi že to přibere jenom muziku z karty ale zase veškerou a smíchá ji. _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Last edited by Yurii on Sun Jan 22, 2006 9:47 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|