View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 10:15 am Post subject: Re: Jimm a sms |
|
|
monak wrote: | Zdravím,nevíte jestli by se nedalo do Jimma implementovat posílání sms?(oskar,ET). |
na posielanie sms je vela inych programov, jimm je urceny na icq |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:49 pm Post subject: |
|
|
beardie wrote: | takze na verzii 0,5 beta 33 SA DAJU posielat z mobilu subory
EDIT: posielat sa daju,prijimat nie |
Me to de aji na nizsich verzich _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 2:57 pm Post subject: |
|
|
To je teda divný, tobě to funguje ale mě teda vůbec. Z mnoha pokusů se mi to podařilo jen 2x a to po sobě. Čím to je?  _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
monak badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 9:51 pm Post subject: Re: Jimm a sms |
|
|
beardie wrote: | monak wrote: | Zdravím,nevíte jestli by se nedalo do Jimma implementovat posílání sms?(oskar,ET). |
na posielanie sms je vela inych programov, jimm je urceny na icq |
To je sice pravda,ale když už mám spuštěný ICQ a potřebuju poslat sms,tak je zbytečný se odpojit a znovu nalogovat.
Třeba Colibry(jabber) to umí,ale nedá se minimalizovat na lištu:-( _________________ C55 888KB+systémové a grafické patche.
Výhled SX1.Vyzkoušel jsem SX1 a zase jsem se raději vrátil k C55.Výhled CX75 nebo Motorola MPX220.Nakonec jsem šel do K700i a urychleně se ho koukám zbavit. |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 4:01 pm Post subject: Re: Jimm a sms |
|
|
monak wrote: | To je sice pravda,ale když už mám spuštěný ICQ a potřebuju poslat sms,tak je zbytečný se odpojit a znovu nalogovat.
Třeba Colibry(jabber) to umí,ale nedá se minimalizovat na lištu:-( |
sms sa da poslat aj pocas javy, staci k tomu patch ###
Last edited by beardie on Wed Jan 25, 2006 5:26 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Butkic začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 4:13 pm Post subject: |
|
|
Existuje na tuto verzi čeština?
Lidi nevíte, zda jde nějak nastavit jimm, aby mi při připojení znovu nenatahoval kontakt list? (Po každém připojení nejprv natáhne 12KB a to se v celku prodrazí)
A jak vám jede diakritika? mě tedy špatně ale používám v.0.5.1-Ricky gold edition 0.1 _________________ (Siemens M75 | RS-MMC 512MB SanDisk | DCA 510 | Firmware v23 + patche ) |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 4:24 pm Post subject: |
|
|
Butkic wrote: | Existuje na tuto verzi čeština?
Lidi nevíte, zda jde nějak nastavit jimm, aby mi při připojení znovu nenatahoval kontakt list? (Po každém připojení nejprv natáhne 12KB a to se v celku prodrazí)
A jak vám jede diakritika? mě tedy špatně ale používám v.0.5.1-Ricky gold edition 0.1 | čestina, na beta33? to pochybuju, proč by to někdo dělal, když za chvíli bude další beta verze, a....s tím nastavením to teda nevím, a diakritika mi funguje dobře, sice někdy se mi stávalo, s beta7, ale teď už ne, je to boží jen ten traffic, zatím mám DAtA Nonstop tak je mi to fuk, ael pak... _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 8:35 pm Post subject: |
|
|
mam dotaz: ako zmenit cas v jimmovi, bo mi ukazuje o hodinu viac ako je
edit: ked zmenim cas v telefone o hodinu viac,na jimmovi je uz o 2 hodiny viac... |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

Joined: 14 Nov 2004 Posts: 86 Location: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:45 pm Post subject: |
|
|
Asi hledám špatně, ale zatím sem to nenašel. Nejdou mi v M55 zvuky message a online. Pouze pípnutí nebo bez. Původní jsou .mmf a ty M55 neumí. Jde JIMM nejak upravit aby prehral v M55 .mid nebo .amr? Používám 0.4.1 _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Back to top |
|
 |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 11:00 pm Post subject: |
|
|
ahoj, kdo by mel zajem udelal jsem build posledni CVS verze!!! tady je changelog:
VERSION 0.5.0
* NEW FEATURE: Popup window when message arrived (optional)
* NEW FEATURE: Configurable hotkeys
* NEW FEATURE: Connection via HTTP possilble
* NEW FEATURE: Jimm can show contact client info.
Also Jimm is specified as JIMM client for other ones.
* NEW FEATURE: Classic chat (text at top and edit area at bottom). For
siemens2 build only
* NEW FEATURE: Safe login (MD5 login). Strongly recommended if
socks-proxy is used.
* NEW FEATURE: Support for several accounts (max. 3 accounts are allowed)
* BUGFIX: Jimm sometimes crashed if was restored from flip on Motorola phones
* BUGFIX: There are no more echo errors after errorous connections
* BUGFIX: Jimm stoped login when received offline message from unknown contact
* BUGFIX: Flag "no auth" was not stored in RMS
* Contact name which consists of digits is renamed automatically after
requesting user info
* Deleted ability to send URL message as it is possible to send URLs as text
* Added possibility to save stored history to file (at siemens only)
* Rewrote Connection handler to be more modular and better readable
* Now Jimm works with touchscreen (only for MIDP2 build)
* New language system is done. Language strings are stored in *.lng files now
* Status of contact is stored in contact list after checking for invisible
* Now chat are filled with 5 last messages from history when opened (optional)
* Text from user info can be copied
* Removed creeping line as there were too much bugs on some mobile phones
* Menu "Minimize" is shown only at sony-ericsson phones
* Options are now compartible between versions
* Pressing red button on Nokia phones will now end Jimm in a cleaner way
* Internal data handling for ContactItems rewritten (should consume less heap)
* Login time, online time and idle time can be seen on Information page
* Code optimized for lower memory usage
* External IP of contact are shown in client info
* Status of temporary contacts and contacts awaiting authorization is shown
* Improved dialogs for deleting chat and history (it is possible to delete
current item, others items or all items)
* New util JLFT - "Jimm Lang File Tool" for easy comparing and changing Jimm .lang files
hlavne se mi tam libi multi account , snizil se traffic pri prihlaseni a hlavne zrychlilo se prihlaseni (subjektivni nazor) (jedna se o plnou palbu - SMILIES,TRAFFIC,PROXY,HISTORY,FILES) je to na MIDP2 Siemens -> tedy x65 a vyssi
s debuglogem: http://rapidshare.de/files/11831275/jimm_debug.zip.html
bez: http://rapidshare.de/files/11831389/jimm.zip.html _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator
Last edited by Michi on Thu Jan 26, 2006 7:24 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 12:28 am Post subject: |
|
|
plancar wrote: | Asi hledám špatně, ale zatím sem to nenašel. Nejdou mi v M55 zvuky message a online. Pouze pípnutí nebo bez. Původní jsou .mmf a ty M55 neumí. Jde JIMM nejak upravit aby prehral v M55 .mid nebo .amr? Používám 0.4.1 |
Ja sem si to upravoval tak, ze sem si v nastaveni jimma nastavil nazvy zvukovych souboru, ktery chci pouzivat (napr. prichod.wav apod.) Potom sem si na disk zkopiroval jar soubor z telefonu, priponu zmenil na rar a pretahnutim mysi na rar soubor sem nahral pozadovanej zvuk. Potom staci prejmenovat na jar a dat zpatky do telefonu. Me to takhle funguje _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

Joined: 14 Nov 2004 Posts: 86 Location: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:25 pm Post subject: |
|
|
XXX wrote: |
Ja sem si to upravoval tak, ze sem si v nastaveni jimma nastavil nazvy zvukovych souboru, ktery chci pouzivat (napr. prichod.wav apod.) Potom sem si na disk zkopiroval jar soubor z telefonu, priponu zmenil na rar a pretahnutim mysi na rar soubor sem nahral pozadovanej zvuk. Potom staci prejmenovat na jar a dat zpatky do telefonu. Me to takhle funguje |
Takze asi v tom byl ten figl, ja to nejdriv nakopiroval a pak v nastaveni menil nazev souboru. Vyzkousim a ozvu se, zatim dik.
Edit: Takze mi to bohuzel nefunguje, pritom ostatni veci menim normalne (smajliky, stavy), telefon je stale potichu
Edit2: Zrejme chyba v nekompatibilite souboru .wav a .amr, s .mid mi to hraje, dik za pomoc  _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|