clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Melodie AX75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Melodie AX75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dagmar Raunerová
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 9:47 am    Post subject: Melodie AX75 Reply with quote

Zdravím! Chtěla jsem se zeptat, jak u AX75 přiřadit konkrétní vyzváněcí melodii ke konkrétnímu jménu. Ve všeobecném popisu telefonu je uveveno, že to lze, ale v manuálu jsem to nikde nenašla. Díky za všechny odpovědi a chálím stránky. D
Back to top
View user's profile Send private message
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 10:11 am    Post subject: Re: Melodie AX75 Reply with quote

Dagmar Raunerová wrote:
Zdravím! Chtěla jsem se zeptat, jak u AX75 přiřadit konkrétní vyzváněcí melodii ke konkrétnímu jménu. Ve všeobecném popisu telefonu je uveveno, že to lze, ale v manuálu jsem to nikde nenašla. Díky za všechny odpovědi a chálím stránky. D

No tak ako u Nokii to nefunguje,pridat melodiu mozes len skupine ludi (ak tam budes mat len 1 cloveka tak len jemu). Skupin mas tusim aj ty na AX75 - 8. Skupiny si nastavis (to kto tam bude) v adresari. A melodie si nastavis v Menu - 9 (Nastavenia) - 4 (Zvonenia) - 5 (Skup.volanie) - a tu si pridelis jednotlivym skupinam melodie.

Kamilkadze
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

jj souhlasim,pouze s mensim rozdilem u AX75 mas vyzvaneni primo jako polozku menu-4 a zde si vyberes vyzvaneni pro skupiny...
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 1:43 pm    Post subject: Reply with quote

Kamilkadze wrote:
jj souhlasim,pouze s mensim rozdilem u AX75 mas vyzvaneni primo jako polozku menu-4 a zde si vyberes vyzvaneni pro skupiny...

Tak to som nevedel,tak potom s tym mensim dodatkom od Kamilkadze.

brownstone
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 12:52 pm    Post subject: AX75 - Melodie pro skupiny Reply with quote

Měl bych trochu jiný problém na podobné téma a zajímalo by mě, jestli se s tím někdo nesetkal:

Mám k některým skupinám přiřazenou vlastní melodii (MIDI, celkem tři, nahráno po originál kabelu). U jedné skupiny příslušná melodie funguje správně. U dalších dvou skupin se po zazvonění ozve něco jako hodně nekvalitní WAV, který původní MIDI vůbec nepřipomíná. Ovšem pokud jdu do nastavení zvuku ke skupině, melodie se přehraje správně. Stejně tak pokud k dané skupině přiřadím onen první MIDI soubor, nebo nějaký defaultní.

(ještě mě napadá zkusit ty soubory smazat a nahrát znovu, třeba pod jiným názvem, což ale z technických důvodů momentálně nemůžu)
Back to top
View user's profile Send private message
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 9:41 pm    Post subject: Re: AX75 - Melodie pro skupiny Reply with quote

brownstone wrote:
Měl bych trochu jiný problém na podobné téma a zajímalo by mě, jestli se s tím někdo nesetkal:

Mám k některým skupinám přiřazenou vlastní melodii (MIDI, celkem tři, nahráno po originál kabelu). U jedné skupiny příslušná melodie funguje správně. U dalších dvou skupin se po zazvonění ozve něco jako hodně nekvalitní WAV, který původní MIDI vůbec nepřipomíná. Ovšem pokud jdu do nastavení zvuku ke skupině, melodie se přehraje správně. Stejně tak pokud k dané skupině přiřadím onen první MIDI soubor, nebo nějaký defaultní.

(ještě mě napadá zkusit ty soubory smazat a nahrát znovu, třeba pod jiným názvem, což ale z technických důvodů momentálně nemůžu)

Pokial ti ani toto nepomoze,tak to bude asi blby FW,tak skus prejst na vyssiu verziu FW.

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum