View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jenyk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 31, 2004 5:38 pm Post subject: Mám problém s připojením k internetu. |
|
|
K internetu se připojuji přes GPRS a C55 a tak po půl hodině to přestane stahovat data,podle monitoru připojení ode mne jdou ale ke mě vůbec nic.Většinou pomůže vypnout a zapnout telefon.Poraďte mi kde by mohla být chyba.Moc a moc díky. |
|
Back to top |
|
 |
ivko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:39 am Post subject: Jo, musí se vypnout a zapnout |
|
|
No, mám stejný problém. Předělal jsem si A55 na C55 a občas ho musím vypnout a znovu zapnout. Někdy jsem na internetu celé hodiny a je to O.K. a někdy každých 10 minut musím zapnout a vypnout a znovu se připojit. Dělá to ale operátor, prostě je v daný lokalitě asi přetíženo a pádá to... Druhá varianta (a ta je taky pravdivá): Mám EUROTEL DUO a pokud jsem na internetu a můj bratranec (120Km daleko ode mě) si zapne "klonovanou" Simku, že si chce jen poslat SMS, tak mě schodí z netu a pokud ho zapomene vypnout, tak musím mobil vypínat každých 5 až 10 minut. Bude to možná asi i tím mobilem, ale zatím jsem slyšel, že skoro každému to občas spadne (hlavně T-Mobile na Mostecku). |
|
Back to top |
|
 |
JardaS55fw91 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 4:59 pm Post subject: |
|
|
Zdřejmě máte nastaveno krátkou prodlevu a nebo omezený tarif |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|