View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
danhen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 12:38 pm Post subject: Par otazok ohladom S65 |
|
|
zdravim setkych.... tak som si kupil tento skvely telefon,,, velmi sa mi paci, ale mam par otazok ohladom neho, snad mi tu niekto pomoze )
- animovane menu: ked som v menu na niektorej ikonke, tak je ta ikonka animovana... ako sa zbavit tej animacie? jednak to zbytocne zerie baterku a jednak mi to lezie na nervy )
- animacia pri starte a pri ukonceni: aj ked som si to 'odklikol', aj tak sa mi dalej zobrazuje anim pri starte aj pri ukonceni .... ako sa toho zbavit? toto mi lezie na nervy este viac ako tie animovane ikonky v menu )
tieto dve veci nie su az tak podstatne, teraz pride to, co mi ozaj nici zivot:
- fotenie: pri foteni mi asi tak z piatich percent neulozi obrazok, a napise 'saving failed'. (neviem , ako je to v slovencine prelozene, mam anglicke menu)... a, samozrejme, obrazok sa neulozi
- aplication error: ked presuvam obrazok z jedneho foldra to druheho (standardne : move, presun do dalsieho adresara, potom paste), tak mi vyhodi application error! a potom ma vyhodi do standby modu . zaujimave su ale na tom dve veci: prva, ze ten obrazok realne presunie! cize hodi chybu, ale operacia sa vykona,,, a druha: tuto chybu vyhazduje len vtedy, ked adresar nie je prazdny. ked je adresar prazdny a chcem do neho presunut subor, tak ho presunie v pohode. ale pri dalsom presune uz hodi chybu, aj ked sa operacia vykona
- database error: ked sa presuvam po nejakom zozname (napriklad zoznam prichodzich hovorov) tak niekedy (tiez nie vzdy a vlastne dost zriedkavo) pri zobrazeni podrobnosti o hovore mi vyhodi chybu database error. nema to ziadny dopad na data, vsetko ostane zachovane, akurat hodi chybu
- posledna vec: presuval som velke mnozstvo suborov z jedneho foldra do druheho (radovo par desiatok) dal som si vsetky oznacit atd .... pri presune mi hodilo chybu out of memory, potom to zamrzlo ked som ho vypol a nasledne zapol, operacia sice bola dokoncena, ale mi hadzalo chybu (pri zapnuti mobilu): multimediacard access denied .... je vsak zaujimave, ze napriek tomu sa dalo s kartou pracovat, zapisovat na nu, mazat z nej ... tento problem som odstranil formatnutim karty, napriek tomu by som rad vedel, ze preco
uff .... snad mi nejaka dobra dusa pomoze ... posledne info - verzie firmware plus dalsie technicke info o mobile:
product: s65
p.date: 2005-10-18
sw version: 25
baseline: kzdb4#main_1.0_v119.13
ffs-version: s65_2_sk-orange_25_0334, tue dec 7 14:35:27, cet 2004 - 4971801043
variant: a 420
std-map/sw: 1/25
d-map/prow: 78/200
lang./t9: lg4/0
codecs: fr/efr/hr
audio-par: nfv37
acc: none |
|
Back to top |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Joined: 05 Dec 2005 Posts: 1092 Location: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 12:49 pm Post subject: |
|
|
Tak za 1.bych ti doporučil přehrát FW.Protože FW25 je dost starý.V servise ti pravděpodobně nahrají FW50,který je podle mě nejlepší.Můžeš si to buď nahrát sám,pokud máš ovšem servisní kabel,který ti píše v položce Acc.DCA-510 http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362.
Nebo si jednodušše zajdi do servisu a tam ti to přehrají v rámci záruky gratis.Ty ostatní problémy bych řešil až po nahrátí Jinak ty animace a ikonky můžeš změnit pokud odemkneš skryté disky v telefonu např.pomocí VNavigator Animace jsou v disku Config/default.Můžeš ji klidně smazat.IKonky můžeš změnit,jsou v disku Config/japp/flexmenu.Tam nahraješ ikonky co si stáhneš tady ze SM.U souboru *.fs dáš přepsat.Ten problém s kartou je známý,dobře že jsi jí zformátoval,to samé bych ti poradil  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
danhen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 5:35 pm Post subject: |
|
|
diky za help .. aj som si myslel, ze to je starym operacnym softwarom, ale radsej som sa chcel najprv uistit, aby som potom zo seba nerobil lamu v servise )
animacky - jasne, zmazem animovane gify a budem mat po probleme
ostatne poreferujem, ked dojdem zo servisu s novym firmware
dik, prajem pekny den |
|
Back to top |
|
 |
danhen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 10:48 pm Post subject: |
|
|
eh, tak som zistil, ze ked zmazem tie defaultne animacie, sice sa uz neobjavia (ake prekvapive, vsakze ) , ale telefon napriek tomu sa sprava, ako keby tam boli - proste 'caka' tych par sekund, pocas ktorych ako keby 'prehraval ' tu animaciu ......pomohlo by mi, keby som si spravil vlastny animovany gif, povedzme s jednym framom? |
|
Back to top |
|
 |

Joined: 05 Dec 2005 Posts: 1092 Location: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 10:54 pm Post subject: |
|
|
Takový postup jsem ještě nezkoušel,ale prakticky by to mělo pomoct.Já tam mám furt nějakou animaci.Stačilo by tam dát jak řikáš krátkou animaci jen s jedním obrázkem,nebo s dvěma a vyšší rychlostí
Edit:Tak jsem zkusil nastavit jako animaci při vypnutí obrázek a jde to pochopitelně rychleji.Tak to zkus _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 11:13 pm Post subject: |
|
|
nahraj akykolvek obrazok!!! (nie animaciu) *.gif a premenuj podla defaultnej animacie a nahrad ju |
|
Back to top |
|
 |
dreyer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 11:14 pm Post subject: |
|
|
Nahod novy FW,na ikonky odporucam menu choser a vyber si tu na stranke nejake staticke.co sa tyka animacii pri on off prekopiruj namiesto defaut anmacii nejaky obrazok a potom odskrtni.a tie ostatne problemy s tymi hlaseniami vyriesi fw ak nie dal by som ho na reklamacii kym mozes _________________ SIEMENS:-D Forever
Bud si siemens alebo niesi... |
|
Back to top |
|
 |
danhen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 3:51 pm Post subject: |
|
|
tak animacie pri starte a konci su prec ..... este mi zostava dokopat sa do servisu, aby mi prehodili ten firmware ...... |
|
Back to top |
|
 |

57422.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 4:53 pm Post subject: |
|
|
Nejdřív sis měl dojít do servisu a pak vyřešit tu animaci,protože až tam budeš mít novej FW tak tam bude zase ta animace  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
danhen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:52 pm Post subject: |
|
|
SMIKEE wrote: | Nejdřív sis měl dojít do servisu a pak vyřešit tu animaci,protože až tam budeš mít novej FW tak tam bude zase ta animace  |
to zase nebude az taky problem ..... gif mam v kompe, po novom firmware to tam zase nakopem nazad
akurat predpokladam, ze asi budem musiet dat povodnu animaciu, aby v servise nepindali, ze robim zasahy do systemu a podobne  |
|
Back to top |
|
 |

57422.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 8:19 pm Post subject: |
|
|
Mno oni do toho telefonu ani nepolezou,ale kdyby měli špatnou náladu tak to tam radši hoď zpátky  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
danhen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 7:56 pm Post subject: Re: Par otazok ohladom S65 |
|
|
takze,
mam novy firmware - 58, tesime sa
- fotak, zda sa, ze funguje korektne (zatial)
- application error pri presune obrazkov stale pretrvava! zistil som vsak, ze tu chybu hodi len vtedy, ked mam nastavene preview ako thumbnails. ked mam ako listview, tak to nerobi... robi to este niekomu?
chcel by som ale vediet este jednu vec: ako si spravit vlastny folder tam, kde su obrazky, videa atd ? nie v MMC, ale , ako keby , v adresari data. telefon mi neponuka moznost new folder. ked som ho tam spravil cez externy soft, tak telefon ho tam nevidi. avsak v adresar data su aj foldre, ktore v telefone nevidim.... ako na to?
dik moc )
p.s. ak je tu niekto z blavy, tak si ani nechodte davat do siemensu do servisu telefon. ti kreteni si ho tam nechali mesiac - kvoli prepaleniu software! vec, ktora trva (podla mna) max pol hodinku - a ti parchanti to tam mali mesiac! az ked som tam vcera spraivl otrasny bordel, tak mi prislubili, ze to dnes bude ( .. fuj, hanba im! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|