clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 167, 168, 169  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  

NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ
ANO
61%
 61%  [ 148 ]
NE
38%
 38%  [ 91 ]
Total Votes : 239

Author Message
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 8:35 pm    Post subject: Re: Uživatelského pdf manuál Java Midlet Installer Tool 3.0 Reply with quote

ViliamBarsony wrote:
Pomoooc!! :-) Dělám vše podle návodu. Program mi dektuje mobil na com9 stazení hry proběhne. dám reset . najede a nic se nenainstaluje.
:-( Neporadí mi někdo? žádná chybová hláška se neobjeví a ve složce hry není nic. Ani když dám vyhledat soubory. nic nenajde. Díky za každou radu. Vilda

A nemáš to náhodou umístěné ve Vlastních souborech ve složce Různé?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ViliamBarsony
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 8:49 pm    Post subject: Re: Uživatelského pdf manuál Java Midlet Installer Tool 3.0 Reply with quote

jkonny wrote:
ViliamBarsony wrote:
Pomoooc!! :-) Dělám vše podle návodu. Program mi dektuje mobil na com9 stazení hry proběhne. dám reset . najede a nic se nenainstaluje.
:-( Neporadí mi někdo? žádná chybová hláška se neobjeví a ve složce hry není nic. Ani když dám vyhledat soubory. nic nenajde. Díky za každou radu. Vilda

A nemáš to náhodou umístěné ve Vlastních souborech ve složce Různé?

Ne Nic tam není. Ani v telefonu ani na mmc kartě. . nevím co s tim muze být. nechám to na zítra. :-) bolí mně z toho makovice Brick wall ráno moudřejší večera Very Happy
Back to top
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 9:13 pm    Post subject: Baterie Reply with quote

Jak dlouho vám vydrží baterie po nabití? Mně přibližně 3 - 4 dny.
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 9:21 pm    Post subject: Re: Baterie Reply with quote

Miroslav Šůs wrote:

Tak to na něm asi skoro vůbec nic neděláš, co? Mě vydrží po čtvrtém nabití od koupě při minimálním používání 2,5 dne.
Back to top
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 9:23 pm    Post subject: Re: Baterie Reply with quote

jkonny wrote:
Miroslav Šůs wrote:

Tak to na něm asi skoro vůbec nic neděláš, co? Mě vydrží po čtvrtém nabití od koupě při minimálním používání 2,5 dne.

No to opravdu ne. Při normálním používání to bude těch 2 - 2,5 dne. 3 - 4 dni vydrží při občasným hovoru a SMS

LK7R
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 9:37 pm    Post subject: Reply with quote

plne pouzivani = ~den
stredni pouzivani = ~ 2 dny
male pouzivani = moc mist bez signalu bohuzel v CR neni ;-)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Alpha2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 10:02 pm    Post subject: Re: Uživatelského pdf manuál Java Midlet Installer Tool 3.0 Reply with quote

ViliamBarsony wrote:

Jsem na tom stejně, či spíše podobně.
Neudělal jsem žádnou chybu. Nainstalovaly se mi pouze některé aplikace, asi tak 2-3 z 10 a z her jsem zkoušel jen 5 a neprošla ani jedna!!!
Není to na kartě, nikde... nechápu.
Mám kabel DCA-540.

milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 10:06 pm    Post subject: Re: Uživatelského pdf manuál Java Midlet Installer Tool 3.0 Reply with quote

Alpha2 wrote:
ViliamBarsony wrote:

Neudělal jsem žádnou chybu. Nainstalovaly se mi pouze některé aplikace, asi tak 2-3 z 10 a z her jsem zkoušel jen 5 a neprošla ani jedna!!!
Mám kabel DCA-540.

a je u her i *.jad soubor? To je jediné co mě napadá

CX65v50
Back to top
Alpha2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 10:48 pm    Post subject: Re: Uživatelského pdf manuál Java Midlet Installer Tool 3.0 Reply with quote

milan_ruzicka wrote:
Alpha2 wrote:
ViliamBarsony wrote:

Mám kabel DCA-540.

a je u her i *.jad soubor? To je jediné co mě napadá

Tak jsem zjistil jedno. Hru Turrican2004 jsem do mobilu přez wap dostal a spustil, ale přez JMI ne!!!
Jedná se o stejné soubory...
To je dost zásadní zjištění.

Jad soubor samozřejmě byl, instalace proběhla, vše ok, ale v gamesách nic a nikde jinde také.
Mé zjištění zní asi následovně: do mobilu lze nahrát hry, které nemají více jak 100 kilo !!! Tak jsem tam dostal např. MonkeyMadness a podobné capoviny kolem 50 kilo atp., ale již žádnou hru, co má tak 130, 200, 250, 300,400... kilo, prostě hranici 100 kilo jsem nepřekonal ani jednou.
To bylo k hrám, u aplikací také nic moc, dostal jse tam jen Alkohol, Operu mini a pár capovin, ale například i demo slovníku EN-CZ LIVE Dictionary, který má ale 204 kilo !! Jakoby tedy u aplikací hranice nebyla, ale úspěšnost je tak nainstalované 3 aplikace z 10.
Nechápu to tedy vůbec. Jak jste na tom vy??? Sad

kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 3:10 pm    Post subject: Re: Uživatelského pdf manuál Java Midlet Installer Tool 3.0 Reply with quote

Alpha2 wrote:
Tak jsem zjistil jedno. Hru Turrican2004 jsem do mobilu přez wap dostal a spustil, ale přez JMI ne!!!
Jedná se o stejné soubory...
To je dost zásadní zjištění.

Jad soubor samozřejmě byl, instalace proběhla, vše ok, ale v gamesách nic a nikde jinde také.
Mé zjištění zní asi následovně: do mobilu lze nahrát hry, které nemají více jak 100 kilo !!! Tak jsem tam dostal např. MonkeyMadness a podobné capoviny kolem 50 kilo atp., ale již žádnou hru, co má tak 130, 200, 250, 300,400... kilo, prostě hranici 100 kilo jsem nepřekonal ani jednou.
To bylo k hrám, u aplikací také nic moc, dostal jse tam jen Alkohol, Operu mini a pár capovin, ale například i demo slovníku EN-CZ LIVE Dictionary, který má ale 204 kilo !! Jakoby tedy u aplikací hranice nebyla, ale úspěšnost je tak nainstalované 3 aplikace z 10.
Nechápu to tedy vůbec. Jak jste na tom vy??? Sad

NO tak taky se mi nedaři naistalovat nějaký java hry,ale velikosti to zřejmě nebude. Ted se mi tam povedlo dát AU2 o velikosti 190 kB

HJinak nevíte o nějaké hře na celý displej?

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....

Last edited by kesu on Tue Feb 07, 2006 3:13 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

velikostí to není, právě sem nainstaloval hru cca 200kB a funguje. Shodou okolností 240*320...

kesu> SZ

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Dracula-Paja
badatel
badatel

285.82 SMM
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

Mě by zajímalo jakým způsobem se zobrazují ty soucory *doc a *pdf...nějak mi to nejde do hlavy jak se celá stránka zobrazí na displeji nebo jak...předem díky. A co se týče těch fotek co jste tu zveřejnily tak sou fakt super, ještě bych chtěl poprosit o nějakou další foto za pořádnýho sluníčka(teda pokud se v tomhle nečase taky ukáže). a k tomu nahrávání přes čtečku mam dotaz: četl jsem že stačí počkat a nic nedělat s telefonem až do doby kdy zmizí ikona práce s kartou v mobilu, je to odskoušeno od více lidí?předem díky
Dracula-Paja
badatel
badatel

285.82 SMM
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 3:30 pm    Post subject: Reply with quote

jo a to že nebude sxg v bílé barvě sem se teda obával, protože když jsem viděl všude něco o telofonu tak převládala černá...a taky mě mrzí že není k dispozici ten přijímač DVB-T, na to sem se hodně těšil!proč jsem si ho vybral že bych chtěl sxg (kriteria) - paměťovka, velkej display s perfektním rozlišením, CCD snímač 2Mpix, MP3 aby šlapaly tak jak maj včetně toho Mobile music setu...... Co ho vylepšuje :přijímač DVB-T(doufám že se objeví), GPS. Zatim ho nemám protože pořád vyčkávám jak se s tim poperete a shromažďuju informace ale zatim musim říci že sem pořád pro jeho koupi, tak ne že přijdete zase na nějakej problém...(teda když ho rovnou nevyřešíte:-)
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

Pravděpodobně sem vyřešil proč některý aplikace jdou a některý nejdou aplikovat.

V jad souboru totiž musí být napsaná na bajt přesná informace o velikosti tohoto souboru + nějaký další info. Ještě nad tim budu laborovat, snad zítra pak doplnim článek

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 3:44 pm    Post subject: Reply with quote

Ted jsem tam na zkoušlu hodil asi 10 her a po spustění telefonu se mi ukázal progress bar instalování aplikací (to same se ukazuje po nahrání nového fw) A všech 10 jede v pohodě. zajímavý
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 167, 168, 169  Next
Page 29 of 169

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum