clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 167, 168, 169  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  

NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ
ANO
61%
 61%  [ 148 ]
NE
38%
 38%  [ 91 ]
Total Votes : 239

Author Message
CML
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 12:17 pm    Post subject: Re: Pomoooc Reply with quote

koca2 wrote:
CML wrote:
Uz sem psal na jedno misto tady, ale musim i sem, koupil sem si SXG75 me stesti neznalo mezi az do te doby do kdy sem si s nim nezacal hrat. Predem nainstalovana aplikace na GPS...jde mi tam akorad nastavit nejakej simulovanej GPS modul kdyz tam zvolim internal tak se mi ukaze akorad cerveny krizek a nic Sad Ma ten muj telefon vubec A-GPS modul? Nebo mam nejakej shit? A taky jak uz sem psal na druhym foru. Jak se daji posilat hry, aplikace,....? U kazdyho siemensu to slo a proto sem siemensy mel strasne rad a nic jinyho sem nechtel. Ale ted? Muzu posilat obrazky, zvuky, ale hry? Aplikace? A nebo temata? Ani nahodou... Sad Proc to nejde? Da se to nejak udelat? Nejakym patchem? Nebo necim takovym? Prosim poradte....jinak ten phone snad hodim z okna. Moc me v tomhle siemens-benq zklamal Sad
PS: Kdyby byl nekdo z Prahy a vedel presne co s tim tak se s nim rad sejdu a muzeme pokecat,.... asi bych i zaplatil za spravnou funkcnost toho telefonu.... diky a doufam, ze nekdo odpovi.

No asi necemu nerozumim Brick wall To si koupis telefon za takovej balik aniz by sis precetl co umi a neumi??? Tak to potom Applause

O tomhle telefonu sem cetl vsechno co slo uz od brezna kdy se zaclo uvazovat, ze bude a ja ho zacal chtit. Nikde sem nevidel. Nebudete moct nic poslat. GPS sem uz rozchodil (Diky Kesu) Ale myslim, ze poslat v telefonu temata je normalni a kdyz slo driv posilat vsechno...cekal sem to i tady...snad na to nekdo vyrobi nejakej patch....

koca2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

CML:Vsechno asi ne wink
CML
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 12:35 pm    Post subject: Reply with quote

koca2 wrote:

Dost, ver mi ze dost, ale bylo spousty dohadu...mel sem pockat nez sem ho koupil.....ale ja ho chtel proste hned. Embarassed

antik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 1:30 pm    Post subject: GPS Reply with quote

U některejch prodávanejch GPS píšou, že první instalace trvá až hodinu (asi jak to hledá ty družice a synchronizuje se to atd), takže se nedivte, že to poprvé pustíte a hnedka vám to nenaskočíSmile
CML
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 2:11 pm    Post subject: Re: GPS Reply with quote

antik wrote:
U některejch prodávanejch GPS píšou, že první instalace trvá až hodinu (asi jak to hledá ty družice a synchronizuje se to atd), takže se nedivte, že to poprvé pustíte a hnedka vám to nenaskočíSmile

Noo ja se divil a byl sem nastvanej, ze sem koupil testovaci srac bez GPS Very Happy A poprve to trvalo asi 5 minut a po druhe,... taky tak nejak...vzdy pri startu aplikace... skoda, ze si to nejak nepamatuje.

spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 2:14 pm    Post subject: Reply with quote

Testovali jste někdo, jestli funguje příjem CB zpráv?
Na M65-ce mi šla v pohodě "falešná gpska"-> příjem CB zpráv kanál 050.
Ukazovalo se na displeji pojmenování oklí. Alespoň rámcově to sedělo. U SXG to nějak nejde. Nebo jsem tomu nedal dost času nebo jsem si popletl číslo toho kanálu.
Kdybyste věděli další funkční, napište pro porovnání...

EDIT:
PS: Už mi ta 050-ka jede, jen jsem asi byl moc hrrr...

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB

Last edited by spike on Sat Feb 11, 2006 11:22 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 5:03 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsme si pokecali a teď zase zpět k tématu: Všechno zlé je k něčemu dobré a tak tím, že se dá "nechtěně" vypnout zvuk budíku tak stejně tak se dá vypnout i zvuk foťáku - prostě se vypnou hvězdičkou všechny tóny. Obávám se však, že nový fw tuto na jednu stranu "příjemnou" vlastnost chyby opraví.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 7:03 pm    Post subject: Reply with quote

Je to supr foun, ten displej je proste bozskej, jinak to neumim pojmenovat, hezci jsem snad ani na mobilu nevidel, ale stve me to, ze kdyz posloucham radio a chcu si neco vyfotit tak to automaticky vypne to radio, nebo media player, to me fakt se*e, ale jinak reprak je proste taky bombovej, hraje nadherne a ze si nekdo stezuje: tak se odivejte na tu velikos lidi, a hlasitost taky docela uchazejici, jen ty 4 stupne, jaaaaaaa uz cu novej firmvareeeeeeee Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

pokazí se v nejnevhodnějším pořadí

Ericsson T10=>

Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535

Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
Jack2
badatel
badatel

265.50 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

Jen doufám, že na novým firmwaru makají podle toho co tady čtu asi bude dost potřeba. Snad jej ještě vyladí. Neutral
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

2081.72 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 8:39 pm    Post subject: Reply with quote

CML wrote:
koca2 wrote:

Dost, ver mi ze dost, ale bylo spousty dohadu...mel sem pockat nez sem ho koupil.....ale ja ho chtel proste hned. Embarassed

Hele kdybys četl, tak minimálně ta "nepřeposilatelnost" javy tě překvapit nemohla. Jestli jsi fakt takovej střelec, že si koupíš něco za desítku a pak se ti to nelíbí, tak mi napiš a já jí za dva vezmu. Podle tebe asi ani nemá větší cenu. Navíc se tu dost dlouho dopředu rozebíraly i problémy s GPS. Můžu tě upozornit, že asi nebudeš sám, koho to štve. Ale tos měl vědět. Psalo se tu o tom. Pak tady prudíš místo nějakýho postřehu, kterej je k něčemu. Kolik je ti? Třináct? Nebo 8 ???

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 10:20 pm    Post subject: Reply with quote

Jinak co e jete napadlo a mozna by to nebylo od veci(otazka hlavne pro adminy), co rikate udelat pro sxgecko svoje forum jako treba pro sx1??? Myslim ze otazek atd... je na me dost a mam v tom mega zmatek, myslim ze by to prospelo i vlastnikum jinych telefonu rady 75, plotoze si myslim, ze sxg je dost (podle me) specificky telefon jako zadny jiny siemens, stejne jako sx jednicka, diky za odpoved

Jo tim ze by to prospelo jinym vlastnikum mobilu rady 75 jsem myslel to, ze je zde mnoho temat a diskuzi ohledne sxgecka a maji v tom asi taky trosku zmatek

pokazí se v nejnevhodnějším pořadí

Ericsson T10=>

Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535

Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie

Last edited by BunGee on Sat Feb 11, 2006 11:38 pm; edited 1 time in total
Back to top
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

2081.72 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 11:21 pm    Post subject: Reply with quote

K tomu bych se připojil
Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause

Back to top
LK7R
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 12, 2006 10:00 am    Post subject: Loupajici se slida z displaye Reply with quote

Tak mam neprijemny problemek. Ze budu mit skrabanec na displayi mi bylo naprosto jasne vzhledem k tomu, ze telefon taham po kapsach. Necekal sem ovsem ze se zacne loupat slida uprostred Shocked. Mam na displayi oloupanej flek o velikosti cca 1cm primo uprostred. Zacalo to tim ze jsem si do nej neco v kapse oprel, a bylo tam vytlaceny malinky kolecko ... koukal sem co to je, jestli to neni od nejaky vody nebo tak neco no a zjistil sem ze to je vytlaceny ... no tak sem se s tim smiril ... do te doby kdy se druhy den zacala kolem loupat slida... je to spatenka. To snad ani ten nejstarsi telefon co jsem mel se nezacal loupat ... skrabance atd to jo, ale loupat?! WTF? ... zkusim to reklamovat Think
Alpha2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 12, 2006 10:20 am    Post subject: Kalendář u SXG75 je hotový magor.. Reply with quote

Právě jsem zažil něco unikátního o co se musím podělit, protože to asi můžete čekat také.
V tom superpočeštěném kalendáři jsem si zadal na konec dobna událost, kterou jsem nazval Konference.
Nutno říci, že zatím jsem s kalendářem problém neměl, ale dnes ráno jsem zapnul telefon a prvni co bylo, bylo hlášení kalendáře...
Upozornění, že konference začne za 102539 minut (tak nějak), Shocked Shocked prostě magor d'oh!
Vždy jsem měl upomínku v kalendáři maximálně pár dnů, teď koukám, že pokud bude něco za pár měsíců, tak mě telefon bude asi dost prudit d'oh! Brick wall Brick wall

spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

2081.72 SMM
PostPosted: Sun Feb 12, 2006 10:25 am    Post subject: Reply with quote

Mám u kontaktů nastavený datum narozenin, ale nepřipomínají mi to takhle dopředu. Jaký sis nastavil interval pro připomenutí?

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 167, 168, 169  Next
Page 34 of 169

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum