clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - otazky k CX75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

otazky k CX75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pkkk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 3:59 pm    Post subject: otazky k CX75 Reply with quote

Ahojte, som pouzivatelom CX75 presne 6 hodin. Chcem sa spytat...

BTW: mam tam FW 13 uz od vyroby...

1. Ked stlacim lave a prave tlacidlo rychlej volby, tak to chce odo mna este raz potvrdenie ci chcem ist do telefonneho adresara, alebo zmenit moznost toho tlacidla rychlej volby. Da sa nejak jednoducho odstranit toto druhe potvrdzovanie ? Kurnik sopa Silenced , ved to ma byt rychla volba...

2. Nie som vlastnik kablu (no mozem si ho pozicat), pripajam sa cez IRDA a Bluetooth. Ak si do telefonu vlozim patche + master patch + patch na ukazanie systemovych suborov... Bude sa mi, vdaka tymto patchom, dat kopirovat do skrytych zloziek pomocou IRDA? Alebo budem musiet znova zohnat kabel ?

3. Zmena ikoniek. To naozaj nie je ani jeden soft, ktory by vedel cez "Modry zub" zmenit ikonky, respektive odkryt systemove adresare ? Bluetooth nie je az taka super moderna technologia, je to uz dlho standart !!! DOBRE RANO SIEMENS Evil or Very Mad ... To ikonkove menu je naozaj strasne skarede a aj dost male (9 ikoniek, z toho 3 takmer nikto nikdy nepouzije).

4. Da sa nejako v tomto telefone spustit na prehravanei midov tabulkova synteza ? Syntenzatorovy zvuk je naozaj zopar rokov OUT!!! Midi mi proste hraju strasne... A to na tom telefone skusam prehrat zvuk, co som pred 3mi rokmi vyrobil v hudobnom editore na SE T610... Ak by sa dala, svet by bol krajsi...

5. AK si dam do telefonu TEMY a nainstalujem ich, tak sa mi vsetky tie subory z TEM vmiesaju do vsetkych adresarov so zvukom a obrazkami, animaciami... Ak mam 3 temy, tak tie moje adresare vyzeraju ako kopec obrazkov, hoci mojich povodne ulozenych peknych tam mam asi len 3 obrazky. Da sa nejak urobit, aby sa mi tych 15 doplnkovych suborov, ktore obsahuje kazda pekna TEMA nemiesalo s peknymi obrazkami. AK mam len 3 temy, tak v obrazkoch mam aj 45 divnych obrazkov :-&

6. Da sa nejak odstranit strpanie telefonu, ked ho dam na najvacsiu hlasitost ? Alebo ked dam hlasity odposluch ? Ved ak je tam raz iba 5 stupnov hlasitosti, tak mi predsa telefon nemoze strpat pri kazdom prejave, teda pri zvoneni a pri hlasitom telefonovani, pri pustani hudby...

7. Tento telefon obsahuje 1000 polozkovy adresar. Mam mnoho ludi zacinajucich na pismeno B. Ak sa chcem preklikat na druhu stranu zoznamu, musim urobit veeeeelaaaa klikov. Nejde to proste nejak zrychlit to presuvanie sa cez polozky? Ved ked raz stlacim "packu" smerom nadol, tak by to malo "preletiet" tak velkym zoznamom. Alebo aspom tlacidla na boku by mali byt ako PAGE DOWN a PAGE UP... Existuje aspom nejaky patch ?

Kurnik sopa, ved ked stlacim packu smerom nadol a drzim ju, tak sa mi telefon presuva na dalsiu polozku rychlostou "skok" za 0.4 sec. To je len 10 kontaktov za "straaasne pomalo" Evil or Very Mad Kupou CX75 som spravil chybu a ak sa nenajde sposob ako aspom tieto zakladne veci opravit, tak je o jedneho uzivatela Siemensu (BENQu) navzdy menej...
Back to top
View user's profile Send private message
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

1 - tak to tlačítko podrž a skočí to rovnou.. Nebo upravit přes kabel v PC programem DSE (možná přes infra a BT to jde taky...)
2 - Patche jenom kabelem
3 - Ikonky by přes BT emulovanej na COM měli jít, ale nevím to jistě
4 - Nevím co myslíš.. Skladatel? Ten tu někde je.. Jmenuje se tuším MidEdit.. hledej
5 - Nějak jsem nepobral Embarassed Ale téma pokud vím ukládají obrázky do samostatných složek, pokud máš na mysli tohle...
6 - Nedá
7 - zkus zadat písmena na klávesnici...

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.

Last edited by jenda^^ on Fri Jan 13, 2006 4:13 pm; edited 1 time in total
Back to top
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

1. Muzes krátc podržet to tlačítko a už nebudeš muset nic potvrzovat.. wink

2. Stačí když tam ten patch nahraješ a skryte disky budou otevřené pořád..

3. Které ikonky jsou podle tebe zbytečné??? Já myslim že by tam měli být všechny...

4. To nevim co je... ale asi ne-e wink

5. Stím nic nenaděláš...

6. Taky ne..

7. No mě to připadne dostatečně rychle... skus nahrat patch na zrychlení odezvy klávesnice...

Thats All.. wink

beardie
táta fóra
táta fóra

7865.50 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 4:15 pm    Post subject: Reply with quote

1. ked podrzis,tak nemusis potvrdzovat
2.ak pouzijes patch na stale zobrazenie diskov tak ano
3.skus Vnavigator,cez ten by to malo ist
5.nie
Back to top
pkkk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 5:35 pm    Post subject: Reply with quote

1. Dakujem , funguje, len si musim zvyknut Rolling Eyes

2.3.- AK tam nahram patch, tak budem moct mat odokryte systemove adresare ? To budem moct menit a pridavat ikonky aj cez IRDA a BT ?

4. Nemyslel som skladatela, len som chcel aby telefon hral MIDI cez WAVE syntezu. Tak ako vo vsetkych mobiloch. Toto je naozaj hlboky nedostatok, davat do mobilu synth-generator... Crying or Very sad

5. Aj toto je vazna chyba, mam plny telefon suborov, ktore mohli byt cisto v operacnej pameti. Nie v odloznom priestore. V podstate mam v telefone viac suborov z 3 tem, ako suborov, ktore som si tam dal sam. Crying or Very sad

6. To strpanie je naozaj neodpustitelna chyba... Crying or Very sad

7. Mam naozaj obsiahly zoznam, neda sa na to zvyknut ... Crying or Very sad

Tak a to este nie som uzivatelom ani jeden den Sad Co bude o tyzden ? Asi pojde do papa... Na vine je absencia 3. operatora na Slovensku. Keby tu bol, je tu aj vacsi vyber Sad A nemusel som byt v Orangei Brick wall ...

V kazdom pripad vam vsetkym velmo pekne dakujem za vase rychle reakcie a rady. 8)
Back to top
beardie
táta fóra
táta fóra

7865.50 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

2. ano
Back to top
martyx1986
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 5:41 pm    Post subject: Reply with quote

vim že se toto netýká tématu,ale přesto prosím o pomoc...vlastním cx75 dneska se mi rozbilo sklicko(ne displej)...co s tim?kde nejlevněji a nejrychleji?atd....thanx Brick wall Brick wall Brick wall

Siemens is best!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Killom
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 10:19 pm    Post subject: Reply with quote

6 a 7 Zkus pouzivat pismena pro posun v adresari.
5 Themy se nakopirujy podle toho jestli je to hudba anebo obrazek ale porad do jednoho adresare s nazvem themu. to myslim zas tak nevadi. Obrazky a melodie jsou v inem adresari.
Back to top
ales.dohnal
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 2:18 pm    Post subject: Reply with quote

No k te 3. Ty ikonky.
Ja jsem t o chtel nacpat pres emulovanej com port z BT, ale nejde.
Nejlepsi bude pouzit kabel

CX75 - MMC 128Mb
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 14, 2006 1:03 am    Post subject: Reply with quote

Veru, je tu zopár vecí, čo ma na CX75 sklamalo. Čakal som aspoň použiteľnú náhradu za Walkman (mp3 player), tak som si kúpil 256MB RsMmc a vyrobil redukciu na jack, podla návodu zo SM. Kompatibilita s aac - zdanlivo super, ale len na papiery. Smutné: player sa nedá minimalizovať, nedá sa pretáčať v rámci tracku a bez playlistu nevie hrať pesničky zaradom, či náhodne. Neprekonatelne zlé: keď príde hovor, alebo sms, player čaká NA ZAČIATKU prehrávanej skladby:( v kombinácii s nemožnosťou pretáčaťSad(( To už o rok starší SonyEricsson K700i má oveľa lepšie vyriešené prehrávanie mp3 aj keď pri jeho 40MB pamäti by sa mu skôr dalo odpustiť, že na neho nemysleli ako prehrávač. Navyše má v základnom balení aj HF. Dokonca aj o aspoň 4 roky staršia nechutne škaredá Nokia 5510 to mala s playerom lepšie. Dokonca ani netreba tak ďaleko chodiť: v SL45 sa síce nedal dať player na pozadie, ale dalo sa pretáčať a hlavne sa po sms hovore nezastavil. A to už vážne nechápem,či to spravili naschvál,alebo ako to mysleli.
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum