View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xxxbartik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:58 am Post subject: Přehrávání videí na SX1????!!!! Formát wma,wmn,waw |
|
|
Jakej program si mám stáhnout na přehrávání formátu wmn,wma a waw??!! Toto forům sem prohledal a nic užitečného sem nenašel jen samé .avi a .3gp |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:20 pm Post subject: Re: Přehrávání videí na SX1????!!!! Formát wma,wmn,waw |
|
|
xxxbartik wrote: | Jakej program si mám stáhnout na přehrávání formátu wmn,wma a waw??!! Toto forům sem prohledal a nic užitečného sem nenašel jen samé .avi a .3gp |
Hmm.. tak waw neznam a wmn taky ne
Nevim k cemu musis nezbytne prehravat wma... proc by jsi si to nemohl prevest do oggu nebo mp3, ale budiz. Mel by to umet treba WMAPlus! 1.2, moc jinych jsem bohuzel nenasel.
Popripade wav se da prehrat internim prehravacem, doufam, ze se nepletu.
Jinak cokoliv si prehodis do Xvidu, 3gp, ogg, mp3 a to prehrava SXko bez problemu  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
xxxbartik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 6:51 pm Post subject: |
|
|
jo jo to je taky jedna moznost jak to udelat!! ale na to sem moc línej ale nic jinýho mi nezbejvá!!! |
|
Back to top |
|
 |
makus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 11:11 am Post subject: |
|
|
Jak zmenim rozliseni ? mam misto videi kostky docela me to stve  |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 2:21 pm Post subject: |
|
|
makus wrote: | Jak zmenim rozliseni ? mam misto videi kostky docela me to stve  |
Pokud to video melo mali rozlišeni,tak s tim nic neudelas.protoze pokud ho zvetsis budes tam mit znova kostky
Druha moznost je ze format 3gp kvuli kompresi vytvari pri prehravani takove kostecky,reseni je to ze to prevedes na avi a pak to prehrajes SmartMovie _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|