View previous topic :: View next topic |
Co Vas najviac zaujima na SXG75? |
GPS |
|
35% |
[ 12 ] |
UMTS |
|
14% |
[ 5 ] |
Radio a MP3 |
|
8% |
[ 3 ] |
2 fotoaparáty |
|
5% |
[ 2 ] |
Displey |
|
11% |
[ 4 ] |
Celkovo novinka |
|
23% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 34 |
|
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 6:15 pm Post subject: |
|
|
FOXXX wrote: | Na otevřený os z vysoka kašlu... Bral bych ho u S65, kde bych si nainstaloval mp3 přehrávač. Ale u telefonu s takovouhle výbavou se bez něj rozhodně obejdu... bylo by to sice plus, ale pro mně naprosto zanedbatelné... |
Souhlas, mam SX1 a zjišťuju, že rozhodně nevyužívám celý potenciál open OS. Leda ten Tony Hawk no N-Gage je dobrej
Jinak já se na telefon těšim jako na celek _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
mobico badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:12 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | FOXXX wrote: | Na otevřený os z vysoka kašlu... Bral bych ho u S65, kde bych si nainstaloval mp3 přehrávač. Ale u telefonu s takovouhle výbavou se bez něj rozhodně obejdu... bylo by to sice plus, ale pro mně naprosto zanedbatelné... |
Souhlas, mam SX1 a zjišťuju, že rozhodně nevyužívám celý potenciál open OS. Leda ten Tony Hawk no N-Gage je dobrej
Jinak já se na telefon těšim jako na celek | ... naprostý souhlas. Otevřený OS u telefonu který má tolik funkcí jako SXG75 je nadbytečný požadavek, respektive přání. Pomohu si srovnáním - Motorola, která je proslulá použitím všech dostupných OS - Linux, Windows (oba otevřené), Symbian, používá u většiny svých modelů OS postavený na vlastní "konstrukci", tak i na "zavřeném" Linuxu (podobně jako Siemens). No a světe zboř se, největší zájem koncových uživatelů je právě o modely se "zavřeným" (fuj to je blbina) OS. No a teď mudrujte - statistka prodeje mobilních telefonů Motorola je k dispozici na jejich domovské stránce (r.2004) |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 8:13 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | FOXXX wrote: | musím se ferettiho zastat. Já jsem to pochopil tak, že ho zajímá, na co se u SXG nejvíc těšíme... |
OK tak to potm jo.
Tak že já se nejvíc těším na to až tam pujde normálně nahrávat java a až se objeví funkční mapy pro GPS |
Jo takový nápad s tou javou. Zkoušel jsi nahrát aplikaci do disku data do nějaké vlastní vytvořené složky, potom na ní v mobilu kliknout? Mělo by se tě to zeptat kam jí chceš nainstalovat a možná to pojede.
A zpět k tématu: očekávám od SXG, že zase překvapí nějakými "novinkami" jako ESKO. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
ritchieb pisatel

Joined: 23 Sep 2004 Posts: 201 Location: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)
661.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 8:25 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: |
Jo takový nápad s tou javou. Zkoušel jsi nahrát aplikaci do disku data do nějaké vlastní vytvořené složky, potom na ní v mobilu kliknout? Mělo by se tě to zeptat kam jí chceš nainstalovat a možná to pojede.
|
možná spíš do složky misc (prostě tam jak se ukládaj přijatý soubory přes infra než se uložej do mobilu)  _________________ M55 fw91+patche->SE K750i |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:30 pm Post subject: |
|
|
No a jde to?
Někde jsem četl, že to neumí nebo je to blokovaný.
To bych z mojí M65-ky asi do SXG všechny ty aplikace a hry přesunul těžko... _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
Wir-jin začátečník

Joined: 03 Nov 2005 Posts: 48 Location: Jihovýchod - Břeclav
61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 10:13 pm Post subject: |
|
|
Nejvíce se těším as na nový FW abych si SXG mohl pořídit! Cache už mám ale vyčkávám....
Jinak GPS mě hodně zajímá, ale nejvíc se těším na tu změnu z M55 na SXG75 Mít vše pohromadě ještě v takovém luxusním obalu a vydrtím všechny kamoše co se v mém okolí do mě naváží slovy jako: Voe tak si to vyfoť tou plečkou, jé ty vlastně nemáš foťák....Jé a která ta tečka v tý hře jsem já? to je display?... _________________ C35i->ME45->M55--->S75 FW40+DCA-510+1GB SanDisk |
|
Back to top |
|
 |
Balrog kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 5:12 pm Post subject: |
|
|
mě nejvíc zajímal displey a jsem s ním naprosto spokojený,oproti ostatním siemensům je to nádhera jo a tyky jsem se těšil na radio s rds a Mp3 _________________ SXG 75 |
|
Back to top |
|
 |
|