View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
guruxxl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 7:57 pm Post subject: redukcia na stereo slúchadla na jack 3,5mm pre cx75 |
|
|
Zdravim, poradte mi dakto prosim s tymto problemom, urobil som redukciu na normalne stereo sluchadla pre cx75 nasledovne:
Zapojenie konektora siemens:
8 - STEREO1_OUT Analog
9 - GND - zem
10 - STEREO2_OUT Analog
Problem je co treba dorobit, aby telefon rozoznam ze je to tam zapojene a signal pustil do tychto pinov a vypol prehravanie cez zabudovane sluchadlo, treba zapojit i mikrofon?, alebo tam skusit dat tie dva rezistory co sa davaju pri neoriginalnom datovom kabli aby ho telefon rozoznal?
Vdaka |
|
Back to top |
|
 |
siemensM55 postrach fóra

15.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 8:02 pm Post subject: |
|
|
pin2 a pin6 - spoj ich
pin3 pin4 pin7 - spoj ich
pin9 - AudioL
pin11 - AudioR
pin10 - Audio GND
Ked to zapojis do mobilu tak ti to mobil najde _________________ M55 vymeneny za S55
CX70---(FW54)---DCA510--- + PATCHE
new-FW56 - pokazil som ho
BenQ Siemens EL71 fw45- waaaaw + microSD kingston 1GB + DCA-140 a DCA110
www.cool-mobil.wgz.cz |
|
Back to top |
|
 |
guruxxl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 10:54 am Post subject: ide |
|
|
vdaka, funguje to, ale medzi jednotlivými pesničkami mi zachrapští v sluchadlach, ale skusil som java prehravac MME Victory+ a s nim to uz nechrapci pri prechode, inak neviete dakdo kolko hodin vydrzi bateria pri prehravani mp3? |
|
Back to top |
|
 |
siemenscx75... kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 3:58 pm Post subject: |
|
|
Code: | vdaka, funguje to, ale medzi jednotlivými pesničkami mi zachrapští v sluchadlach, ale skusil som java prehravac MME Victory+ a s nim to uz nechrapci pri prechode, inak neviete dakdo kolko hodin vydrzi bateria pri prehravani mp3?
mě vydrží cca 8 hodin pi ůlně nabitý baterce
|
|
|
Back to top |
|
 |
hnatikk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 13, 2006 10:00 am Post subject: redukce |
|
|
Můžte mi někdo poradit??existuje redukce na cx 75 do který by šel normální jack místo toho mobilovýho??? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|