View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ciznak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 11:50 am Post subject: Pořád vibruje M55 |
|
|
Nestává se to pořád, ale za týden už 3x. Odešlu zprávu a když přijde doručenka telefon vibruje. A to pořád i po vymazání i po vyjetí ze zpráv. Zatím pomáhá mobil vypnout a o5 zapnout. A taky se mi teď stává, že ačkoliv mám zvuky zapnuty mobil jen bliká, už jsem tak nepřijal spoustu hovorů. Pomoc o5 spočívá ve vypnutí. Patche jsem dával loni někdy v září, od té doby nic a mobil mi začal blbnout asi týden po těch mrazech.  |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 11:53 am Post subject: Re: Pořád vibruje M55 |
|
|
ciznak wrote: | Nestává se to pořád, ale za týden už 3x. Odešlu zprávu a když přijde doručenka telefon vibruje. A to pořád i po vymazání i po vyjetí ze zpráv. Zatím pomáhá mobil vypnout a o5 zapnout. A taky se mi teď stává, že ačkoliv mám zvuky zapnuty mobil jen bliká, už jsem tak nepřijal spoustu hovorů. Pomoc o5 spočívá ve vypnutí. Patche jsem dával loni někdy v září, od té doby nic a mobil mi začal blbnout asi týden po těch mrazech.  |
Mno a co to dělá s vypnutým vyzváněním? Zkusil bych odstranit všechny patche, které mají co do činění s vibracema, blikáním atp. Kdyby to nepomohlo, zkus přehrát fw... pak už jen servis. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
ciznak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:07 pm Post subject: |
|
|
S vypnutým taky nezvoní. Patche mám jen na sms, diktafon a pod. |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:15 pm Post subject: |
|
|
ciznak wrote: | S vypnutým taky nezvoní. Patche mám jen na sms, diktafon a pod. |
Ještě k tomu nezvonění, i když je vyzvánění zapnutý: před svojí C75kou jsem měl MT50 a tam když jsem měl vyzvánění vypnutý a pak jsem ho zapnul "tlačítkem-hvězdičkou" a pak jsem se náhodou podíval do menu-vyzvánění, tak tam bylo vypnutý s ikonkou přeškrtnutýho zvonečku . Ale telefon normálně zvonil. Překvapilo mě, že to samé to občas dělá i u C75 (!). Ale nikdy to nedělalo opačně, jak popisujete vy (čili vyzvánění zapnué a nezvoní). Vidím to na chybu ve FW. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
ciznak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:30 pm Post subject: |
|
|
Taky se tomu divím, jink šlapal v pohodě-když nepočítám občasné výpadky tel.seznamu. SW 91. No asi si o5 půjčím kabel a začnu znovu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|