View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rajče badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 8:36 am Post subject: |
|
|
Ty ikony ChaNinjaStyle vypadaj fakt super... asi je vymění za S65... telefon mám v modrém stylu tak k tomu krásně zapadnou. |
|
Back to top |
|
 |
bizi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:42 pm Post subject: SmoothIcons pro svetle pozadi |
|
|
Trochu jsem predelal SmoothIcons aby byly ikonky pouzitelne na svetlem pozadi. Je to delano pro default schema Birdy, ale melo by to vypadat dobre i na jakemkoliv jinem svetlejsim pozadi.
http://www.sweb.cz/bizi/x65/SmoothIcons-blue.zip |
|
Back to top |
|
 |
Just some user Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 6:25 am Post subject: |
|
|
Hi, everyone.
I hope somebody can understand me
I could ntreally understand the topic but i found out enough to understand that you are talking about how to disable the sound of the camera shutter of S65. Could you translate me the solution into englisch? Russian or German would do too. And does this solution also work with FW 12?
Thanks in advance.
SiemensFreak |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 9:09 am Post subject: Re: x65 .... změna ikon menu |
|
|
čím bych mohl simulovat com pres usb |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 9:47 am Post subject: |
|
|
well, in here we are talking about how to change icons in menu, but I can help u. You will need MPM another program(SiMoCo, siemens data exchange...) and OD Tools-http://forum.www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/od.rar
Launch OD Tools(you need mobile connected with PC) then launch MPM or else program. Next to Data, you will have config and cache.Go to Config>Default and there you will have cameraclick.wav If you want to u can do a copy and then delete it. Mission completed  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
xBittEr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:29 pm Post subject: Problém |
|
|
Kdykoli když se snažím o zobrazení těch skrytých složek tak se mi pokažde ihned po kliknuti na Do it telefon vypne...
Nevite nekdo cim by to tak mohlo byt?
Dik |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 11:34 am Post subject: Re: Problém |
|
|
xBittEr wrote: | Kdykoli když se snažím o zobrazení těch skrytých složek tak se mi pokažde ihned po kliknuti na Do it telefon vypne...
Dik |
Hm, nic mě nenapadá, co máš za kabel? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
Rajče badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:41 pm Post subject: Re: Problém |
|
|
BEZY wrote: | xBittEr wrote: | Kdykoli když se snažím o zobrazení těch skrytých složek tak se mi pokažde ihned po kliknuti na Do it telefon vypne...
Dik |
Hm, nic mě nenapadá, co máš za kabel? |
Přesně tak, chce to vědět verzi FW a typ kabelu, hlavně jestli je upravovaný neoriginální nebo originální, pak se nad tím dá diskutovat  |
|
Back to top |
|
 |
Mišák kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 13, 2004 9:07 am Post subject: Animovany Menu |
|
|
Pro Rajče - to animovany menu jde vytvorit v pohode, akorat bohuzel X65 radu nenaucis prehravat GIFy, takze se na to musi jit od lesa :-)
V nejakym editoru (treba Adobe Image Ready) si otevres ten GIF ktery chces pouzit a vypreparujes z nej jednotlivy obrazky animace. Ty potom ulozis ve formatu PNG pod jmenem (napr. pro polozku menu cislo 9 - nastaveni) 9_#1.png dalsi jako 9_#2.png atd. Potom pouzijes main.fs z ikonek S65 a vsechno v pohode funguje - mam to odzkouseny a uz mam takhle hotovo 6 ikonek v menu, ale bohuzel zatim nemam cas to dodelat ale az to dokoncim, tak sem hodim odkaz.
Jo a pocet obrazku v "animaci" neni omezen - S65 jich sice pouziva 6 ale funguje i vetsi pocet - akorat to potom muze byt trosku pomalejsi.
A nakonec jeste jedna poznamka, ta animace se prehraje od zacatku do konce a potom ZPATKY od konce do zacatku. Je to trosku hloupy, ale pri rozumnym vyberu animace to potom zase az tak nevadi.
Cau |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 13, 2004 9:19 am Post subject: Re: Animovany Menu |
|
|
Mišák wrote: | Pro Rajče - to animovany menu jde vytvorit v pohode, akorat bohuzel X65 radu nenaucis prehravat GIFy, takze se na to musi jit od lesa :-)
V nejakym editoru (treba Adobe Image Ready) si otevres ten GIF ktery chces pouzit a vypreparujes z nej jednotlivy obrazky animace. Ty potom ulozis ve formatu PNG pod jmenem (napr. pro polozku menu cislo 9 - nastaveni) 9_#1.png dalsi jako 9_#2.png atd. Potom pouzijes main.fs z ikonek S65 a vsechno v pohode funguje - mam to odzkouseny a uz mam takhle hotovo 6 ikonek v menu, ale bohuzel zatim nemam cas to dodelat ale az to dokoncim, tak sem hodim odkaz.
Jo a pocet obrazku v "animaci" neni omezen - S65 jich sice pouziva 6 ale funguje i vetsi pocet - akorat to potom muze byt trosku pomalejsi.
A nakonec jeste jedna poznamka, ta animace se prehraje od zacatku do konce a potom ZPATKY od konce do zacatku. Je to trosku hloupy, ale pri rozumnym vyberu animace to potom zase az tak nevadi.
Cau |
No já vím, že to jde tímto způsobem - VIZ animivané ikony z S65 - jenže jsem si myslel, že když telefon umí přehrávat animované GIFy při prohlížení, že by je mohl přehrávat i v menu. Bohužel tomu tak není a zobrazí se jen první snímek z animace. Chtěl jsem to odzkoušet hlavně zda by menu bylo rychlejší než s ikonami animovanými tvým způsobem.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 9:58 am Post subject: |
|
|
promiň Hanni, ale jak mam stáhnoout ty poslední ikonky? Mě to přesměruje na ruskou stránku a já rusky moc neumim  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:51 pm Post subject: |
|
|
Kde by se dali najít nějaké další ikony. Výběr je sice pěknej, ale já bych něco barevnějšího a sem línej udělat si vlastní.  |
|
Back to top |
|
 |
|