View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:37 am Post subject: |
|
|
CrazyPeople wrote: | Gwin wrote: | Sry, tak sem vás zmátl  |
nebrec Stejne si myslim ze je to jeden z nejcitelnejsich displeju A podle mne, cim citelnejsi, tim kvalitnejsi Tzn ze podle me si spolu s citelnosti mluvil zaroven i o kvalite displeje  |
nechapu,proc reagujes na rok stary tema. a odsunujes aktualni temata.
Zase jakejsi novacek.
Zrejme jsi nevidel nejnovejsi telefony,protoze takovou hloupost bys nikdy nenapsal.Doby nejlepsi kvality SX1 jsou uz davno tytam. _________________ SX1_FW15cz_N70Mod_180MHz O.C. CPU_256Mb Nokia MMC, N-GAGE 1Gb_ PQI MMC, Nokia N3230_512Mb Kingston MMC |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 3:00 pm Post subject: |
|
|
2rcbandit: Zase ho nemusis hned napadat  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
CrazyPeople kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 8:57 pm Post subject: |
|
|
rcbandit wrote: | CrazyPeople wrote: | Gwin wrote: | Sry, tak sem vás zmátl  |
nebrec Stejne si myslim ze je to jeden z nejcitelnejsich displeju A podle mne, cim citelnejsi, tim kvalitnejsi Tzn ze podle me si spolu s citelnosti mluvil zaroven i o kvalite displeje  |
Zase jakejsi novacek.
Zrejme jsi nevidel nejnovejsi telefony,protoze takovou hloupost bys nikdy nenapsal.Doby nejlepsi kvality SX1 jsou uz davno tytam. | nikdy jsem nerekl, ze displej SX1 je nejlepsi... A i presto ze jsou ted podstatne lepsi displeje tak na tento displej nencham dopustit... A od ceho tedy fora sou nez aby se na ne reagovalo? V tom ze je rok stare nevidim problem... To proti pravidlum tusim neni.. Ale napadani ostatnich za nazor, ci jejich prizpevek ano...  _________________ Alcatel 301 -> N3330 -> Alcatel 715 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> N6230i-> Siemens M65 -> Siemens SX1
SX1: Vodafone CZ Fw15CZ, 31 patchů, 11Mb C:, 128Mb, 256Mb, 1Gb MMC. 15-8-2006 koupen po kradezi jiny SX1 |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 9:01 pm Post subject: |
|
|
CrazyPeople wrote: | rcbandit wrote: | CrazyPeople wrote: | Gwin wrote: | Sry, tak sem vás zmátl  |
Zase jakejsi novacek.
Zrejme jsi nevidel nejnovejsi telefony,protoze takovou hloupost bys nikdy nenapsal.Doby nejlepsi kvality SX1 jsou uz davno tytam. | nikdy jsem nerekl, ze displej SX1 je nejlepsi... A i presto ze jsou ted podstatne lepsi displeje tak na tento displej nencham dopustit... A od ceho tedy fora sou nez aby se na ne reagovalo? V tom ze je rok stare nevidim problem... To proti pravidlum tusim neni.. Ale napadani ostatnich za nazor, ci jejich prizpevek ano...  |
to je pekne ze si precitas cele forum ale vies ako sa tomu hovori co robis ty?10 prispevkov za den neni nic neobvykle pokial si zmysluplne a podstatne..inak je to rankhunterismus .proste su veci ku ktory sa uz netreba vyjadrovat...ked su rok stare asi o ne nema nikto zaujem porozmyslaj nad tym  |
|
Back to top |
|
 |
maxbike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 9:39 am Post subject: |
|
|
Thrash wrote: | Tak podle mě ten displej svítí víc než dost. Co mi na něm docela vadí je to co udělá když se zmáčkne šestka, ale i s tim se dá přežít  |
my tohle dělá i jednička ale nijak moc mi to nevadí spíš mi vadí to že se musí pracne rozebírat když ho chceš vyčistit zevnitř hodně se zanáší prachem to mě nejvíc štve _________________ Max |
|
Back to top |
|
 |
kristus2 pisatel

Joined: 08 Dec 2005 Posts: 234 Location: Praha 9 - Miškovice
661.00 SMM
|
Posted: Thu May 18, 2006 6:26 pm Post subject: |
|
|
maxbike wrote: | Thrash wrote: | Tak podle mě ten displej svítí víc než dost. Co mi na něm docela vadí je to co udělá když se zmáčkne šestka, ale i s tim se dá přežít  |
my tohle dělá i jednička ale nijak moc mi to nevadí spíš mi vadí to že se musí pracne rozebírat když ho chceš vyčistit zevnitř hodně se zanáší prachem to mě nejvíc štve |
Tak jestli tě štve tohle tak to buď rád žes nezažil S55 s vytrhanejma všem tlačítkama:-) To svítí víc jak Slunce:) _________________ Kouření škodí zdraví Kdo nevyzkoušel, neuvěří
(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost
http://portapro.info Stránka o Porta Pro |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|