View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kýbl začátečník

Joined: 05 Oct 2005 Posts: 55 Location: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:29 pm Post subject: Strašně pomalu se spouští Java |
|
|
Během života telefonu jsem nainstaloval a zase smazal spoustu Java her a aplikací. Nyní jich tam mám asi 20 (možná ani ne).
Bohužel, něco je někde zahumusené, protože když spustím JVM (tedy Javu), tak než naběhne seznam nainstalovaných aplikací, trvá to 72 vteřin!! To je fakt šílené, během toho několikrát zhasne displej. Při dalším spuštění Java aplikace to jde rychle (taky už ta Java běží na pozadí), ale po restartu znova...
Je mi jasné, že kdesi v útrobách podadresářů je asi spousta zbytků čehosi, co to tak hrozně zdržuje. Nevíte, co mám kde smazat, aby se to spustilo za nějaký rozumnější čas?
Díky. |
|
Back to top |
|
 |
darnel badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:45 pm Post subject: |
|
|
a co treba vsechno odinstalovat, smazat c:/system/midp c:/system/midlets a to same na e:/... a nainstalovat znova, 20 neni moc  |
|
Back to top |
|
 |
lukasek badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:25 pm Post subject: |
|
|
Nebo si udělej zálohu a pak master reset.  _________________ Siemens SX1+MMC A-Data 256MB
 |
|
Back to top |
|
 |
dreyer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:29 pm Post subject: Re: Strašně pomalu se spouští Java |
|
|
kýbl wrote: | Během života telefonu jsem nainstaloval a zase smazal spoustu Java her a aplikací. Nyní jich tam mám asi 20 (možná ani ne).
Bohužel, něco je někde zahumusené, protože když spustím JVM (tedy Javu), tak než naběhne seznam nainstalovaných aplikací, trvá to 72 vteřin!! To je fakt šílené, během toho několikrát zhasne displej. Při dalším spuštění Java aplikace to jde rychle (taky už ta Java běží na pozadí), ale po restartu znova...
Je mi jasné, že kdesi v útrobách podadresářů je asi spousta zbytků čehosi, co to tak hrozně zdržuje. Nevíte, co mám kde smazat, aby se to spustilo za nějaký rozumnější čas?
Díky. | zmas to v midlets tak ako pisal kolega hore ak sa jedna iba o hry a nie napriklad o Jimma tak ich nemusis ani odinstalovat staci spravit refresh,ale ulozene hry sa ti zmazu budes musiet zacat hrat od znova ale rozhodne sa to oplati ked uz je to v takom stadiu ako si pisal  _________________ SIEMENS:-D Forever
Bud si siemens alebo niesi... |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:34 pm Post subject: Re: Strašně pomalu se spouští Java |
|
|
Asi jen tak smazat nepomůže, po prvním master resetu se mi Java (po předchozím dvouměsíčním používání SXka) zrychlila z 2 minut na 4 sekundy, ale po čase se to zase zpomalilo. A to jsem nijak zběsile neJavoval, teď mám v telefonu asi 6 aplikací... Po dalším MR už to zrychlení nebylo tak viditelné a teď není skoro žádné, takže to při příštím MR ještě flešnu a na chvíli zas bude pokoj
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 7:34 pm Post subject: |
|
|
Na rychlost nacitani seznamu javy ma,svete div se,vliv pocet ulozenych zprav (SMS,MMS) _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
dreyer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 7:38 pm Post subject: Re: Strašně pomalu se spouští Java |
|
|
W.I.KING wrote: | Asi jen tak smazat nepomůže, po prvním master resetu se mi Java (po předchozím dvouměsíčním používání SXka) zrychlila z 2 minut na 4 sekundy, ale po čase se to zase zpomalilo. A to jsem nijak zběsile neJavoval, teď mám v telefonu asi 6 aplikací... Po dalším MR už to zrychlení nebylo tak viditelné a teď není skoro žádné, takže to při příštím MR ještě flešnu a na chvíli zas bude pokoj
W.I.KING | ja som to tak doteraz riesil a vzdy to pomohlo s rovnakym efektom,robim to tak cc raz za mesiac _________________ SIEMENS:-D Forever
Bud si siemens alebo niesi... |
|
Back to top |
|
 |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 10:27 pm Post subject: |
|
|
NO tak kdyz uz jsme u toho tak me ted momentalne Java nejede vubec kdyz neco spustim tak mi to napise "Apl. zavrena MidpUi" a nechce se mi to formatovat.. nevice co stim? |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:49 am Post subject: |
|
|
Honza Bouma wrote: | Na rychlost nacitani seznamu javy ma,svete div se,vliv pocet ulozenych zprav (SMS,MMS) | Světe div se, asi ne Ať jsem měl kolik a kde jsem měl zpráv, záviselo to jen od doby po master resetu. Symbian je sice zapeklitá věc, ale poněkud jaksi nechápu jaký by to tak asi zhruba mohlo mít vliv. Jako že "program" Java aplikace prohledává celé Céčko a pak Éčko aby našel .jary? Pochybuju (pak by totiž neměl žádný smysl adresáš midp ) 8)
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
kýbl začátečník

Joined: 05 Oct 2005 Posts: 55 Location: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 3:59 pm Post subject: |
|
|
W.I.KING wrote: | Honza Bouma wrote: | Na rychlost nacitani seznamu javy ma,svete div se,vliv pocet ulozenych zprav (SMS,MMS) | Světe div se, asi ne ... |
Světe div se, ale opravdu je to těma zprávama. Sice totálně nechápu proč, ale:
1) promázání midp vůbec nepomohlo - i když byl ten adresář úplně prázdný, stejně to najíždělo dlouho
2) Zkusmo jsem zredukoval počet zpráv z 550 asi na 100, a Java se spustí tak za 15 sekund
Absolutně to nechápu, nic jiného jsem neudělal. Prostě to tak opravdu funguje, i když nevím, co tam čaruje.
Díky!  |
|
Back to top |
|
 |
darnel badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:49 pm Post subject: |
|
|
kýbl wrote: |
1) promázání midp vůbec nepomohlo - i když byl ten adresář úplně prázdný, stejně to najíždělo dlouho
|
promazal jsi midp i midlets na obou discich c:, e: ?
kýbl wrote: |
2) Zkusmo jsem zredukoval počet zpráv z 550 asi na 100, a Java se spustí tak za 15 sekund
|
Nebylo to spis volnym mistem, i kdyz asi jsi mel zpravy na MMC, ze?
Souvislost s poctem zprav se mi zda divna (i kdyz dneska je mozny vsechno) |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:47 pm Post subject: |
|
|
Ja javu v SXku moc nepouzivam mam tu jen jednu a to Operu to je super datove nenarocny prohlizec jinak na vetsinu veci v jave se da sehnat protejsek v .sis aplikaci coz je nebe a dudy
PS: na netu se sezene vse  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
|