clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Záznam hovoru

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Záznam hovoru

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jan2000
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 1:51 pm    Post subject: Záznam hovoru Reply with quote

Zdravím,
nezkousel jste nekdo premluvit M75 nebo podobny telefn k tomu, aby nahral rozhovor? Vysnil jsem si ted funkci, ktera by umoznila automaticky zapnout nahravani se zvednutim sluchatka a ukoncila ho s polozenim.
Bylo by to super pro to, ze vetsina mych hovoru trva 30-60sec behem niz mi nekdo da spoustu informaci, ktere hned po zaveseni zapomenu.
Back to top
View user's profile Send private message
biggeorge
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 5:50 pm    Post subject: Reply with quote

Leda si dat hlasovy zapisnik jako zkratku pod nejakou klavesu (alespon tak to slo na M55 a jde to i na S75). Automaticky to asi nejde, leda nejaky patch, ale to nevim...
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 6:02 pm    Post subject: Reply with quote

Bohužel to nejde. Nahrávání zvuku je při volání blokované. Existuje snad jen nějaký patch, ale ten stejně umožní nahrát při hovoru jen sebe.
U starších (např. té M55, S55, ...) to šlo, ale u novějších founů ne (prý ochrana osoby na druhém konci). Překvapuje mne, že to jde na S75. To je standardní fce?

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 6:30 pm    Post subject: Reply with quote

MCB wrote:
Bohužel to nejde. Nahrávání zvuku je při volání blokované. Existuje snad jen nějaký patch, ale ten stejně umožní nahrát při hovoru jen sebe.
U starších (např. té M55, S55, ...) to šlo, ale u novějších founů ne (prý ochrana osoby na druhém konci). Překvapuje mne, že to jde na S75. To je standardní fce?

jj na S75ce je to standardni fce (pokud ji nejaky novejsi fw neodtrastrani).
btw: na SL45, tam byl dokonce patch, kterej ti z mobilu udelal zaznamnik. sam se zvednul, zacal nahravat a i pipnul a dokocne vypnul mikrofon, aby zaznam nebyl rusen nejakym nadbytecnym ruchem.

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jan2000
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 11:26 am    Post subject: Reply with quote

Aha, tak jsem si to pamatoval dobre. Driv jsem S65ku mel a mel jsem dojem ze slo hovor zaznamenat. Takze to je resitelne. Ted jen ten spravny patch.
Back to top
jan2000
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 1:17 pm    Post subject: Nahravani konverzace Siemens umyslne zakazal Reply with quote

Tak jsem trochu patral a nenasel jsem zadny patch. Zato jsem nasel tento post:
"I was told by Siemens Uk support that this function has been disabled for all current Siemens phones in the UK as recording a telephone conversation is illegal in this country. This sucks as I find the in-call recording the most useful feature in my old Siemens SL42 and most current Motorola mobiles allow you to do this. Also, ability to do in-call recording was the reason I bought the phone."

A po dalsim hledani zase nic. To mne desi. Uz jsem si siemensy zvyknul a nechce se mi hledat jinej telefon. Jak se delaj patche? Existuje nejaka referencni prirucka? Pokud to v S65 slo a v dalsim firmware uz ne, tak to musi jit snadno dohledat, ne?
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum