View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
majjkyy pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 3:04 pm Post subject: |
|
|
Muze mi nekdo ric co to znamena a jak se dela "okomentovat".Co mam a kde v tom patchi zmenit,protoze mi to koliduje s tim Dynamikem. |
|
Back to top |
|
 |
villes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 3:41 pm Post subject: tmo |
|
|
Whitek wrote: | patch je na x65 a x75, alespon pokud vim. Generator tmo souboru je dalsi PHP mnou upravene(puvodne od jdobreho), soubory by se tu meli objevit kazdym okamzikem  |
Prosim, vie mi niekto popisat, ako si vytvorim vlastne tmo subory pre slovenskych operatorov, alebo da sa niekde stiahnut tmo pre SVK operatorov ?
V PHP sa absolutne nevyznam, da sa nejako 'prerobit' csv subor napr. z www.gsmweb.cz, prip. z http://www.gsmcables.cz |
|
Back to top |
|
 |
majjkyy pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 4:30 pm Post subject: |
|
|
Hallo,co(jakou) polozku a jak mam upravit v MiniGps aby to nekolidovalo s Dynamic Pr.v10.Please help. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 4:41 pm Post subject: |
|
|
Některým lidem by fakt neuškodilo, kdyby mysleli i sami a neočekávali až jim každej všechno naservíruje pod nos a i tak se ještě ptát:
Pokud ovšem chcete patch aplikovat spolu s patchem „Dynamic provider v10“, nesmíte zapomenout „okomentovat“ v patchy miniGPS první řádek s daty (končící většinou „call from mainscreen“), protože by kolidovaly s daty v „Dynamic provider v10“. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 5:06 pm Post subject: |
|
|
hele ono to fakt funguje  |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 5:52 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Některým lidem by fakt neuškodilo, kdyby mysleli i sami a neočekávali až jim každej všechno naservíruje pod nos a i tak se ještě ptát:
Pokud ovšem chcete patch aplikovat spolu s patchem „Dynamic provider v10“, nesmíte zapomenout „okomentovat“ v patchy miniGPS první řádek s daty (končící většinou „call from mainscreen“), protože by kolidovaly s daty v „Dynamic provider v10“. |
ja nevim, ale nerikal jsem to v navodu?
2Bond: cos myslel ty blahovy?  _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:13 pm Post subject: |
|
|
A ako je to zo Slovakmi. Ja som ho mal cca jeden tyzdem aplikovany, ale nebavilo ma to editovat. Nie su niekde na webe uz hotove *tmo pre Slovensko (Zilina a jej okolie)?? Ja som ich nikde nenasiel. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
majjkyy pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:14 pm Post subject: |
|
|
Jasan.Ja cist umim a dost dobre,ale neumim predelavat patche,nejsem na takove urovni jako vy Nikdy sem to nedela tak nevim co kde prepsat nebo napsat,kdybych to umel taxe tu neptam. Az se to naucim tak budu davat rady ostatnim. Jinak řádek koncici vetsinou call from mainscreen tam nikde nevidim.Mozna je to tim ze nevim co hledat. Prosedel sem nad tim dost dlouho a kdyz si nevim rady taxe zeptam. Rekl bych ze to tu od toho je. I kdyby to mel nekdo napsat krok po kroku.
Ps: v patchi Mini Gps se pise: line-"16B60B4:6B02B9A0 071580A0"must be commented. Takovy řádek nikde nevidim,nemam! |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:20 pm Post subject: |
|
|
majjkyy wrote: | Jasan.Ja cist umim a dost dobre,ale neumim predelavat patche,nejsem na takove urovni jako vy Nikdy sem to nedela tak nevim co kde prepsat nebo napsat,kdybych to umel taxe tu neptam. Az se to naucim tak budu davat rady ostatnim. Jinak řádek koncici vetsinou call from mainscreen tam nikde nevidim.Mozna je to tim ze nevim co hledat. Prosedel sem nad tim dost dlouho a kdyz si nevim rady taxe zeptam. Rekl bych ze to tu od toho je. I kdyby to mel nekdo napsat krok po kroku.
Ps: v patchi Mini Gps se pise: line-"16B60B4:6B02B9A0 071580A0"must be commented. Takovy řádek nikde nevidim,nemam! |
ty cisla se lisi v zavislosti na telefonu a firmware. Co mas za telefon a jaky firmware? _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
kaligul kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:34 pm Post subject: Nevím asi jsem slepý, ale patch GPS mini jsem nikde nenašel |
|
|
V návodu se popisuje a nyní přístoupíme k aplikaci samotného patche, ale po kliknutí na odkaz patche se dostanu do nabídky, kde Patch mini GPS prostě nemoho najít, může někdo pomoci? |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:35 pm Post subject: Re: Nevím asi jsem slepý, ale patch GPS mini jsem nikde nena |
|
|
kaligul wrote: | V návodu se popisuje a nyní přístoupíme k aplikaci samotného patche, ale po kliknutí na odkaz patche se dostanu do nabídky, kde Patch mini GPS prostě nemoho najít, může někdo pomoci? |
Jaky mas telefon a firmware? _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
kaligul kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:39 pm Post subject: Re: Nevím asi jsem slepý, ale patch GPS mini jsem nikde nena |
|
|
jdobry wrote: | kaligul wrote: | V návodu se popisuje a nyní přístoupíme k aplikaci samotného patche, ale po kliknutí na odkaz patche se dostanu do nabídky, kde Patch mini GPS prostě nemoho najít, může někdo pomoci? |
Jaky mas telefon a firmware? |
Mám SIemens M65 a zatím firmware 50 ale chci přejít na 58 |
|
Back to top |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:44 pm Post subject: Re: Nevím asi jsem slepý, ale patch GPS mini jsem nikde nena |
|
|
kaligul wrote: | Mám SIemens M65 a zatím firmware 50 ale chci přejít na 58 |
Obávám se, že pro tebe tento patch zatím není... _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Back to top |
|
 |
kaligul kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:45 pm Post subject: Re: Nevím asi jsem slepý, ale patch GPS mini jsem nikde nena |
|
|
MCB wrote: | kaligul wrote: | Mám SIemens M65 a zatím firmware 50 ale chci přejít na 58 |
Obávám se, že pro tebe tento patch zatím není... |
Díky za odpověď |
|
Back to top |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:53 pm Post subject: Re: Nevím asi jsem slepý, ale patch GPS mini jsem nikde nena |
|
|
MCB wrote: | kaligul wrote: | Mám SIemens M65 a zatím firmware 50 ale chci přejít na 58 |
Obávám se, že pro tebe tento patch zatím není... |
Jedině snad zkusit toto? _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|