View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pepe77 kolemjdoucí
21.62 SMM
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:51 pm Post subject: POMOC-odeílání SMS z programu MPM |
|
|
Dobrý den! Chci se zeptat jak správně odeslat SMS z počítače pomocí programu MPM na mobilní telefon...! Koukal jsem na nápovědu v programu a měl jsem vše nastaveno dle návodu,ale SMS se mi na poprvé nepodařilo odeslat(chybové hlášení)na podruhé zprávu odeslal ale příjemci na mobilním telefonu se ukázalo samé klikiháky a otazníky ...
Poraďte prosím... |
|
Back to top |
|
 |
reyjim začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 4:43 pm Post subject: Re: POMOC-odeílání SMS z programu MPM |
|
|
Pepe77 wrote: | Dobrý den! Chci se zeptat jak správně odeslat SMS z počítače pomocí programu MPM na mobilní telefon...! Koukal jsem na nápovědu v programu a měl jsem vše nastaveno dle návodu,ale SMS se mi na poprvé nepodařilo odeslat(chybové hlášení)na podruhé zprávu odeslal ale příjemci na mobilním telefonu se ukázalo samé klikiháky a otazníky ...
Poraďte prosím... |
Doporučoval bych vám program SiMoCo..je rychlejší, lepší orientace a funguje...http://www.siemensmania.cz/simoco.php _________________ M75 (fw.05->12->13)+ 1 GB RS MMC Dual voltage Kingston+ HHB 600 + sériový kabel MA 8730P |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|