clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Univerzálne patche x65, x70, x75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Univerzálne patche x65, x70, x75
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 21, 22, 23  Next

Reply to topic     Forum Index -> Patche -> Články
View previous topic :: View next topic  
Author Message
trlifaj
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 8:22 am    Post subject: upresneni Reply with quote

Gadget wrote:
Do nově vytvořené složky 0:/Misc/Patches/ptc nakopíruješ soubor configs.txt, který je součástí rar souboru MasterMidlet_v0.7.rar.
A do složky 0:/Java/jam/Applications (pokud nemáš patchem odtraněnou složku jam) zkopíruješ složku Master-0.7, která je taktéž součástí MasterMidlet_v0.7.rar

Prosim::::
Takže do složky .....ptc mam nakopirovat jen text.soubor configs.txt z rar rozbaleneho souboru ? se souborem jar+jad v0.7 a ne 0.81 jak je uveden master midlet na titulni strane fora www patche??

Do slozky ...aplication nakopirovat master midlet verse 0.7 ne 0.81 kdyz mam S65? Master midlet se sklada ze složky obsahujicichi dva soubory jad a jar.?

Pokud jsem toto provedl se stazenym master midletem z titulni strany teto sekce fora a vse udelal podle navodu a vporadi tak to proste nefungovaloa nesla spustit vzdalena synchcronizace a byli videt jen ve soucasti nejakeho prvniho a druheho patche. Myslim si že nekde delam chybu. Uz proto ze spustena java aplikace nemuze zapisovat do txt config souboru a nelze zadnym zpusobem spustiti vzdalenou synchronizaci ani pomoci DSE..... Vse jsem prostudoval dost zkusennost s v klayem patchovanim mam pouzivam DCA 510 Siemens s volitelnym napajenim na S65 fw. 58 na pc P4 3GHz, XP profes. cz.Jako manger Bud simoco, nebo Totalcommander s pluginem nebo V-Navigator....Dekuju moc za jakoukoliv pomoc /uzjsem potreti preinstaloval mobil z fw 58 na 50/..... Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
Gadget
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 3:53 pm    Post subject: Reply with quote

Omlouvám se, verze midletu musí odpovídat typu telefonu a jeho fw Brick wall

ano do /ptc jen text soubor configs.txt z rar rozbaleneho souboru

a v /aplication vytvoříš složku nař. Master (MP, Midlet prostě ho pojmenuješ jak chceš) a do tý nově vytvořený složky nakopíruješ soubory master.jar a master.jad (prostě tu java aplikaci), najdeš v rar souboru
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 4:30 pm    Post subject: Reply with quote

Ospravedlňujem sa za milné informácie v článku.
V čase keď som ho písal mi to nebolo na 100% jasné.
Do Patches/ptc netreba nič nahrávať, žiaden config.txt, ten sa vytvára skenovaním pri zapínaní telefónu. Takže stačí vytvoriť iba čistý Patches/ptc.

A verzia midletu od telefónu a firmware nezáleží.

trlifaj
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:51 pm    Post subject: Mam smulu Reply with quote

Lasky wrote:
Ospravedlňujem sa za milné informácie v článku.
V čase keď som ho písal mi to nebolo na 100% jasné.
Do Patches/ptc netreba nič nahrávať, žiaden config.txt, ten sa vytvára skenovaním pri zapínaní telefónu. Takže stačí vytvoriť iba čistý Patches/ptc.

A verzia midletu od telefónu a firmware nezáleží.

a nahraju doporučene patche (nejde nahrat Running functions with # codes v1.1) tak midlet hlasi chybu a objevi se jen dva neuplne ruske patche a nejde spustit synchronizace vyzaduje nastaveni profilu..jako by nedoslo k spravnemu nahrani knihoven master patche a ostatnich patchu ale v klay hlasi vporadku v telefonu existuji...... Brick wall Brick wall Brick wall
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:55 pm    Post subject: Reply with quote

Prehraj fw a začni znova. Pôjde to.
trlifaj
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 9:05 pm    Post subject: Verim ale uz jsem fw prehraval 3x Reply with quote

Verim Ti jak pises. Musim zkouset jen me trapi ze ten jeden patch nemuzu stahnout- neni. Cetl jsem ruzna zahranicni fora a musim uznat ze tady se clovek docka odpovedi hned v den kdy neco potrebuje a ne za tyden jako jinde.Kdyby slo vse zalohovat i fw nahrate patche a jen to zkusit..no kdo moc chce musi obetovat. jen mi neni jesne jak je to s tim restartem nebo synchron. ale na to prijdu... Diky
Back to top
ObiWan
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 12:48 am    Post subject: Reply with quote

Úspěšně (soudě podle toho že se telefon dá zapnout) jsem nainstaloval MasterPatch v5. Hned jsem si zkusil aplikovat patch Supernet - velký - verze 3, který jsem taky dal do mobilu úspěšně, jenže se po zapnutí mobilu nic nestalo. Mobil se zapnul úplně normálně jako by o žádném patchi nevěděl a v MasterMidletu mám jenom nějaké "LANI" které je vyplé. Když ho zapnu a restartuju mobil tak se nic neznění Sad Pls poraďte
EidzEm
VIP
VIP

5862.50 SMM
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 1:18 am    Post subject: Reply with quote

V Master Midlet musis mat zobrazene iba tie patch, ktore si aplikoval. Potom patch musis aktivovat. Ked vydes von z nastavovania musis mobil synchronizovat. To je vlastne Refresh. Tym sa nacitaju zmeny, ktore si vykonal a nasledne by mali byt vidiet aj zmeny. Ked sa vykona synchronizacia, tak ti mobil iba preblikne. To je v poriadku.
Ja mam dialkovu synchronizaciu v menu - doplnky - dialk. synch.

D4X
(o(^^)o)
redaktor

Phone: HTC Diamond
382387.67 SMM
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 1:35 am    Post subject: Reply with quote

EidzEm wrote:

česky Menu-Extra-Vzdálená Synchronizace

Stranger
badatel
badatel

276.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 9:00 am    Post subject: Reply with quote

ja mam otazku hlavne ohladom suboru config.txt. ten sa totiz po kazdom spusteni mobilu prepise a vo vlastnostiach vidno ako datum vytvorenia prave datum spustenia mobilu. tak neviem ci predsa len nie je vhodne kopirovat do mobilu aj tento subor.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mar3x
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 9:06 am    Post subject: Reply with quote

to je jasne, ze se prepise ... prave proto to nema smysl ho tam kopirovat Wink

Debian GNU/Linux 3.1r1 + dalsi repozitare (KDE3.5.0; Linux 2.6.16-rc2-mm1)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
EidzEm
VIP
VIP

5862.50 SMM
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 9:47 am    Post subject: Reply with quote

Ale ked tak ucinis, nic nepokazis. Ja som ho tam tiez nahral a "slape ako siemens"
Stranger
badatel
badatel

276.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 10:01 am    Post subject: Reply with quote

Mar3x wrote:
to je jasne, ze se prepise ... prave proto to nema smysl ho tam kopirovat Wink

Idea !
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
trlifaj
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 5:39 pm    Post subject: Problem MasterPatch Reply with quote

davexxxx wrote:
EidzEm wrote:

česky Menu-Extra-Vzdálená Synchronizace

Tady je prave problem vubec nic se po nahrati masterpathce v fw 58 Siemens S65, a ostatnich patchu a restartu mobilu nezmeni. polozka vzdalena synchronizace zustane stejna a žada presna nastaveni domovske stranky atd pro synchronizaci...Jinak ukazuje jen instal. dva bezejmene patche.....Tady jsem zcela bezradny. Opravdu jsem 4x predelal fw na 43 a pak na 50 a znovu vsechny patche v 50 a telefon zas mluvi jen si nemuzu programovat masterPatchem volby v mobilu.....a neumi zapnuti mobilu po zazvoneni budiku..ten jsm nenasel..nebo neni pro fw 50 :-(.... Crying or Very sad .
Back to top
Kacer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 6:49 pm    Post subject: Reply with quote

Vsechno mi chodilo az k instalaci master patchu, java master jede, ale kdyz nasypu patche treba extrainfo V4 patch, zapnu telefon a soubor config ma nulovou velikost a java master mi nejde pustit. Mela by se delat nejaka synchonizace, ale netusim jaka a kde????
Pls. popis pro blby...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Patche -> Články All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 21, 22, 23  Next
Page 8 of 23

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum