View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rapyjer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 5:33 pm Post subject: Nedari se mi odblokovat CX65 |
|
|
Cus mam Siemense CX65 a potreboval jsem prehrat FF zalohu. Tu zalohu jsem sehnal na SM, tak jsem ji nahral a potom jsem se snazil telefon odblokovat. Ale za zadnou cenu se mi to nedari. Vygeneroval jsem kody v Papue (pomoci tlacitka Ziskat kody v zalozce Kody) a pak jsem zkousel vsechny moznosti podle tohohle navodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=732
Ale ani jeden z nich mi nefunguje, telefon se vzdycky jenom rozsviti, pipne a zhasne. Zkousel jsem i zalohovat puvodni eeprom a po nahrati FF ho do telefonu nahrat, ale porad nic. Nevite nekdo kde muzu delat chybu? Uz jsem z toho fakt na prasky  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:31 pm Post subject: |
|
|
Poriadne sa nadýchni a skús znovu. Sleduj každý krok aj keď si si istý, že vieš čo nasleduje.
Ako si si sám napísal, niekde robíš chybu. Všetky tie postupy sú overené a funkčné. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Rapyjer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:53 pm Post subject: |
|
|
A co mi na to prijde zvlastni, ze kdyz nahraju proste jenom FF, zkusim zapnout telefon, tak jenom pipne. A kdyz odblokuju, tak se telefon rozsviti, v zapeti se snizi osvetleni asi na 10%, pipne a vypne se. Kdyz telefon odblokuju prehranim puvodniho eeprom, tak se telefon rozsviti, v zapeti se snizi osvetleni asi na 50%, pak dlouho sviti a nakonec se vypne. Kdyz ho zkousim zapnout znovu tak se vypne behem vteriny. Nevis, co by to mohlo znamenat? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:14 pm Post subject: |
|
|
Nejhorčí věcí je, bez vlastní kompletní zálohy dělat experimenty. Pokud máš vlastní zálohu FF tak ji nahraj zpět a řeš problém jinak než nahráním cizí FF /přehráním firmware, nahráním FFS ..../ Nahrávat cizí fullflash je poslední věcí kterou je potřeba dělat.
Pokud jsi nahrál svou zálohu EEPROM pomocí Siemens Eeprom Tool tak tam určitě nemáš nahrané ty nejdůležitější bezpečnostní bloky. Takže jak říkal Lasky z hluboka se nadechni a koukni na toto http://www.siemensmania.cz/content.php?id=631. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Rapyjer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 3:17 pm Post subject: |
|
|
Je to trochu jinak nez si myslis. Ja samozrejme mam svoji FF, s tim problem neni. Ale chci si do telefonu nahrat jinou FF, k cemuz je potreba odblokovat. Coz se mi za boha nedari, jak jsem popisoval vyse. Mam tedy zkusit vse znovu vcetne zavedeni SKEY do telefonu? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 4:36 pm Post subject: |
|
|
Áno, inú možnosť ani nemáš.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Rapyjer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 9:48 pm Post subject: |
|
|
Taky jsem vsechno udelal krok po kroku a jsem si JISTEJ, ze jsem vsechno udelal presne podle navodu. A porad to nefunguje, vubec nevim proc. Jeste me napadlo, kdyz mam v zakladu fw50 a preflashuju to FF s fw43, jestli neni treba updatovat fw, predtim nez tam dam zalohu EEPROM z puvodniho FF? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|