View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
juha kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 8:16 pm Post subject: Záruka |
|
|
Záruka je, mám ho někdy od listopadu od oskara....zkusím to, ale jsem trochu v obavách....kolega v kanclu reklamoval u eurotelu telefon, který koupil dceři k vánocům (nový), a po měsíci mu začal blbnout reproduktor - po dalším měsíci mu ho vrátili s údajnou oxidací základní desky - na to není obrana. |
|
Back to top |
|
 |
juha kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:39 pm Post subject: |
|
|
juha wrote: | Záruka je, mám ho někdy od listopadu od oskara....zkusím to, ale jsem trochu v obavách....kolega v kanclu reklamoval u eurotelu telefon, který koupil dceři k vánocům (nový), a po měsíci mu začal blbnout reproduktor - po dalším měsíci mu ho vrátili s údajnou oxidací základní desky - na to není obrana. |
Prezrel som aj Tvoj link -> reklamovať
Také správanie sa mobilu nie je hodné značky Siemens.
Ad oxidácia dosky: závisí od prípadu, ale v Tvojom prípade, ak určite vieš, že Ti nepadol do kaluže vody, WC misy a pod. - tak by som žiadal odborné vyjadrenie servisu k tej oxidácii - totiž kyslík je všade okolo nás a všetko oxiduje
Ja som u mobilov Siemens veľa rokov od S6 a ak nastal problém - a nastali viaceré - tak si servis s tým poradil, ale s oxidáciou by u mňa určite nepochodil.
Mne to pripadá, že ten mobil má už od začiatku pochybné správanie sa a ak nepomohlo ani nové fw, tak servis a do 2 týždňov bude OK  |
|
Back to top |
|
 |
křup začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:28 pm Post subject: |
|
|
já si koupi c75 včera, a poa si deseti minutama sem si všiml, že mi podviceni klávesnice funguje, jenom když držim nulu.. naštěsti měli euoteláci na pobočce daši a vše řešila vyměna, žeby tedy nějaká vadná séria c75? můj vyroben 30.10.2005.. |
|
Back to top |
|
 |
Storm000 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:34 pm Post subject: |
|
|
asi len studeny spoj nahodna vyrobna vada  _________________ MC60 => C75
 |
|
Back to top |
|
 |
cermfi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:38 pm Post subject: |
|
|
Nechapu jak s toho muzete delat takovou apheru? |
|
Back to top |
|
 |
juha kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 2:55 pm Post subject: Konec příběhu |
|
|
...takže jak jsem slíbil, dokončuji historku s klávesnicí.
při první reklamaci se telefon vrátil po týdnu ze servisu s přehrátým FW a vyčištěním (citace servisního listu)...po půlhodině znovu nastavování všeho klávesnice opět zmrzla, při druhé reklamaci byla po týdnu v zápisu oprava studených spojů....zatuhl druhý den...no a dnes se mi konečně vrátil potřetí s uznanou reklamací téže závady...nabídnuto vrácení peněz či výměna telefonu....leč už bohužel neměli C75, tak jsem vzal ME75.
Tak se vrhám do znovu - znovu nastavení všeho.
Díky za rady
Juha |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|