Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
flash13 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 16, 2004 4:35 am Předmět: Problem s naflashovaním SX1 |
|
|
Prosim Vas mam vazny problem s naflashovanim SX1 na verziu 12. Ked som ho kupil mal iba verziu 7 preto som si dnes stiahol verziu 12 ale stale sa mi nedari. Program mi totiz vyhadzuje ze uz mám novsiu verziu software-u v mobile ale to nieje pravda.
Som zufaly a neviem co mam teraz robit. Skusal som dat aj vsetky verzie aj starsie ako 12 ale stale mi to vyhadzuje. Telefon sa skratka nechce dat naflashovat ani cez jeden typ verzie samospustacieho Update Tool Balika. Zakazdym mi vyhodi ze mam najnovsiue verziu uz v mobile danu.
Prosim poradte mi co mam robit, stratil som slovencinu z povodnej verzie a chcel by som tam dat tu 12-ku
Ďakujem Martin zo Slovenska |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 16, 2004 3:16 pm Předmět: |
|
|
Pokud mě paměť neklame,tak musíš pustit SX1 ve flash módu.
Jestli si to udělal,tak toto ignoruj....
Vypnout SX,podržet joistick (zmáčknout) a přitom zmáčknout sluchátko zapnutí.Zapne se ve flash módu a pak by to mělo jít.
Ještě jsem to neflashoval,tak mě popřípadě ignoruj..... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
flash13 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 16, 2004 4:46 pm Předmět: |
|
|
Xfantasy napsal: | Pokud mě paměť neklame,tak musíš pustit SX1 ve flash módu.
Jestli si to udělal,tak toto ignoruj....
Vypnout SX,podržet joistick (zmáčknout) a přitom zmáčknout sluchátko zapnutí.Zapne se ve flash módu a pak by to mělo jít.
Ještě jsem to neflashoval,tak mě popřípadě ignoruj..... |
No ano presne tak som to robil ale vzdy mi napise ze telefopn sa nenasiel
Neviem si stym rady neviem ci to nemoze byt datovym kablom lebo aj na S55 nefungovalo flashovanie cez kazdy kabel
Poradte co by to mohlo byt  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 16, 2004 10:15 pm Předmět: |
|
|
No a jakej kabel máš.SX1 chodí s DCA540 _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
flash13 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 16, 2004 11:22 pm Předmět: |
|
|
Xfantasy napsal: | No a jakej kabel máš.SX1 chodí s DCA540 |
No toto som mal pozicany od kamosa co si kupil SX1 v Prahe na ceskej stranke mobilky.cz a dalimu 128 MB kartu a USB kabel - datovy ale neviem ci je to to cislo.
Datovy kabel som si uz aj objednal u nas na Slovensku ale pride asi tak za 2-3 tyzdne a to je asi ten DCA540 a dufam ze mi to stym pojde lebo neviem co spravim.
Mam totiz aj SL45ku a tu som si naflashoval uz vela vela razy ale s USB je to trocha komplikovanejsie - teda aspon u mna to absolutne nefungovalo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|