View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pkkk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:50 am Post subject: |
|
|
stefan.indian wrote: | NO teraz som pozeral a fakt ma 8.29 MB !!! menej ako CX65 :-/
Pred kupou som si myslel fakt ze ma tych 14MB ale ako vidim nie...
SIEMENS U MŇA SKONČIL ! (aj celosvetovo -> Benq )
Druhy den po kupe: reklamacia fotaku, X-ty den po uznanej reklamacii: Objavene dva vypalene body (na reklamaciu to neni).
Ako prislusentvo ku nemu nebolo skoro nic (okrem nabky a baterky samozrejme) !
A aj tu na fore sa objavuju negativne reakcie.
SonyEriccson je lepsi ... preco som do neho isiel  |
aj ja si to dnes vycitam, Orange mal zaujimavu akciu cez den volanie zadarmo, tak som k tomu musel zobrat aj telefon, aby to bolo na dva roky. zobral som ten co ostal CX75 , je to riadny smejd.
Siemens CX75 je smejd a ma kopec nedostatkov, ktore sa dnes pri multimedialnom telefone telefone nedaju prehliadnut. Je tu velke forum, kde sa riesia veci okolo funkcnosti tohoto "telefonu", obchadzania obmedzeni a dalej tu zhaname info ako vylepsit tento "srot". Riesime tu veci, ktore su dnes v kazdom telefone samozrejmostou. V SE a Samsungu urcite....
Siemens vyrobil telefon CX75, ktory je naozaj nekvalitny... Uz nikdy by som tu chybu neopakoval  |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:13 pm Post subject: |
|
|
pkkk wrote: |
aj ja si to dnes vycitam, Orange mal zaujimavu akciu cez den volanie zadarmo, tak som k tomu musel zobrat aj telefon, aby to bolo na dva roky. zobral som ten co ostal CX75 , je to riadny smejd.
Siemens CX75 je smejd a ma kopec nedostatkov, ktore sa dnes pri multimedialnom telefone telefone nedaju prehliadnut. Je tu velke forum, kde sa riesia veci okolo funkcnosti tohoto "telefonu", obchadzania obmedzeni a dalej tu zhaname info ako vylepsit tento "srot". Riesime tu veci, ktore su dnes v kazdom telefone samozrejmostou. V SE a Samsungu urcite....
Siemens vyrobil telefon CX75, ktory je naozaj nekvalitny... Uz nikdy by som tu chybu neopakoval  |
tak si běž třeba do pr***...
a jaké nedostatky máš na mysli?? nelíbí se ti jejich obcházení??!! u jiných telefonů se s nimi musíš naučit žít, ale jenou u siemensu si je můžeš odstranit...
běž si radši koupit samsung, ale budeš se divit, že tam ani melodii nedostaneš
takže se klidni....
a ten tvůj příspěvek je dost mimo téma..
omlouvám se moderátorům, ale na tohle jsem musel reagovat  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
dreyer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:35 pm Post subject: |
|
|
ja tiez nechapem ake nedostatky,ja odkedy som si kupil siemens uz iny telefon nexcem a to som este nevedel ze sa da este poriadne upravit ,proste siemens forever.ak sa ti nepaci tak si kup Mokiu a ked xces take funkcie ako ma napr cx75 tak za nu das 15000,-,tak bez a uz sa tu neukazuj  _________________ SIEMENS:-D Forever
Bud si siemens alebo niesi... |
|
Back to top |
|
 |
OVERTIME kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 2:29 pm Post subject: |
|
|
dreyer wrote: | ja tiez nechapem ake nedostatky,ja odkedy som si kupil siemens uz iny telefon nexcem a to som este nevedel ze sa da este poriadne upravit ,proste siemens forever.ak sa ti nepaci tak si kup Mokiu a ked xces take funkcie ako ma napr cx75 tak za nu das 15000,-,tak bez a uz sa tu neukazuj  |
jo souhlasim s tebou SIEMENS je ta nej znacka mam CX75 a je bez problemu _________________ Bohatým beru na chudé seru
CX75 titan grey=)RS-MMC 256MB |
|
Back to top |
|
 |
kkubo badatel

Joined: 07 Feb 2006 Posts: 196 Location: Slovakia/Trenčín Telefon: CX75v13
261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:45 pm Post subject: |
|
|
no pravdou je ze ja som si tiez kupil CX75 a tiez som s nim nebol moc spokojny na zaciatku...(ked som hral hru tak sa mi zasekaval)
ale ked uz si kupis kabel a spravis si tam potrebne opatrenia v tom telefone(napr. nahras novy FW rozne patche) tak potom uz je v pohodicke...  _________________
Siemens CX75 | Vlčák 13 | DCA-510 | HHS 700 | San Disk 128 MB |
|
Back to top |
|
 |
gorgeous007 všeználek

Joined: 17 Oct 2005 Posts: 776 Location: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)
4261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 5:28 pm Post subject: |
|
|
dreyer wrote: | ja tiez nechapem ake nedostatky,ja odkedy som si kupil siemens uz iny telefon nexcem a to som este nevedel ze sa da este poriadne upravit ,proste siemens forever.ak sa ti nepaci tak si kup Mokiu a ked xces take funkcie ako ma napr cx75 tak za nu das 15000,-,tak bez a uz sa tu neukazuj  |
Nokiu s presne takymi istymi funkciami nikdy nenajdes. Vzdy tam nieco chyba a ked ma vsetko, tak je tam zas kopa veci naviac.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
anisek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:09 pm Post subject: |
|
|
kkubo wrote: | no pravdou je ze ja som si tiez kupil CX75 a tiez som s nim nebol moc spokojny na zaciatku...(ked som hral hru tak sa mi zasekaval)
ale ked uz si kupis kabel a spravis si tam potrebne opatrenia v tom telefone(napr. nahras novy FW rozne patche) tak potom uz je v pohodicke...  |
Když jsem ho měla poprvé v ruce tak jsem si říkala že ho vrátím a koupím K700..ale pak jsem si zvykla, nejvíc se mi nelíbily ikony...ale teď..moje zlatíčko, miláček, a žádná nokia ani SE ani Samsung ani Motorola na něj nemá.....CX75 forever for ever(O: _________________ A55+CX75+RS MMC MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|