clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Náhradní díly na M75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Náhradní díly na M75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
krt.ecek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:18 am    Post subject: Náhradní díly na M75 Reply with quote

Prosím pomoc,
mám M75 a potřebuju koupit tu gumovou krytku systémového konektoru Sad Koukal jsem se po internetu a nikde jí neměli.
Takže dotaz zní, kolik stojí tato krytka u siemensů, případně kde se dá jinde v praze koupit a za kolik?
Děkuji
Back to top
View user's profile Send private message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 12:31 pm    Post subject: Reply with quote

Jestli někde tak pouze v Siemensu na Radlické, ale jako sadu, beru to tedy jak to bylo pro M65 (kde byla krytka konektoru, foťáku).

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Whitek
administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 7:28 pm    Post subject: Reply with quote

pred nejakym casem se me stalo to same - ptal jsem se(nikde na netu nic nebylo) a pry i nekde na slovensku lze koupit, neni to tak drahe. Ale opravdu jen v sade. Za nejakou dobu jsem svoje tesneni nasel, takze jsem se po tom dale nedival. Ovsem tento tyden jsem ho zas ztratil(nevyhoda pouzivani MP3+HF wink ) ale asi si ho znovu nekoupim Think

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
krt.ecek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 9:15 pm    Post subject: Reply with quote

Tak cestu okolo radlické jsem měl okolo tak jsem se zastavil a 120kč za obě dvě krytky, není to moc, ale když člověk potřebuje jen jednu, tak to naštve Sad
Ptám se proto, protže ta moje se mi začíná rozpadat (odpadávají z ní kousky gumy, nevím jak je to možné) takže mě to bude brzo čekat
Back to top
Whitek
administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 3:41 pm    Post subject: Reply with quote

Ja uvazoval o tom, ze na MMC si udelam vlastni gumu, protoze pri pouziti HF tu orig ztracim a navic mam doma krytku na M65... Mate nejake zkusenosti s vlastnorucnimi vyrobky? Smile
´¨

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
Lakva
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 4:06 pm    Post subject: Reply with quote

No, já jsem si přes slot karty udělal takovej "deklíček" pro použití s HF.
Když jsem byl ještě se starým telefonem na lyžích, tak se mi jednou v náprsní kapse kobinézy dost hutně zapařil (nebejt to odolná Nokie 5210, nevím nevím...), a tak jsem se o ten nekrytej slot na M75 docela bál.

Tak jsem si plastovýho blistru, co mi v něm přišel kabel, vyřezal skalpelem obdélníček o něco větší než origoš záslepka. Do něj jsem vyřízl štěrbinu na prostrčení kontaktů syst. konektoru od HF a pak jsem ještě na dlouhých stranách zahnul okraje tak, aby... kryly nebo obepínaly nebo jak to popsat... i tu gumovou obrubu slotu z venčí.
Ta guma na founu je velmi jemná, takže to těsní dost dobře. Do vany bych to sice neházel, ale už se mi to jednou nedopatřením povedlo zalejt... no, sice krátce, ale v podstatě proudem vody přímo na ten konektor. A v pohodě, foun hrál dál a nestěžoval si.

Klidně bych to nafotil, ale tady se asi nedá dát příloha k příspěvku ne? Navíc je to fakt jednoduchý...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
_Neo_
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 4:16 pm    Post subject: M75 guma fotaku:D Reply with quote

Mam takovy problem koupil sjem si M75 je to celkem Good telefon akorat mi tam nejde moc icq atd ale chtel ybch se zeptat jestli existuje nahradni dil na gumu u fotaku mam krytku a at ma docela ostry hrany tak e to tam droli (funkcnosti to snad nevvadi ale nevypada to nejlip) kdybyste nekdo videl stranky na nahradni dili(celkove) tak je sem pisnite dikes...
Back to top
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

_Neo_: To by mne také zajímalo, ale pochybuju, že se ta guma dá sehnat samotná... Je to taková konstruktérsko-designérská chybička no... místo toho, aby se opotřebovávala ta krytka, opotřebovává se "telefon"... Rolling Eyes

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Lakva
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 6:17 pm    Post subject: Reply with quote

Kluci hoďte voko na druhej příspěvek tohoto vlákna... Myslím, že k němu není co dodávat...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum