View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
krt.ecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:18 am Post subject: Náhradní díly na M75 |
|
|
Prosím pomoc,
mám M75 a potřebuju koupit tu gumovou krytku systémového konektoru Koukal jsem se po internetu a nikde jí neměli.
Takže dotaz zní, kolik stojí tato krytka u siemensů, případně kde se dá jinde v praze koupit a za kolik?
Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 12:31 pm Post subject: |
|
|
Jestli někde tak pouze v Siemensu na Radlické, ale jako sadu, beru to tedy jak to bylo pro M65 (kde byla krytka konektoru, foťáku). _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 7:28 pm Post subject: |
|
|
pred nejakym casem se me stalo to same - ptal jsem se(nikde na netu nic nebylo) a pry i nekde na slovensku lze koupit, neni to tak drahe. Ale opravdu jen v sade. Za nejakou dobu jsem svoje tesneni nasel, takze jsem se po tom dale nedival. Ovsem tento tyden jsem ho zas ztratil(nevyhoda pouzivani MP3+HF ) ale asi si ho znovu nekoupim  _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
krt.ecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 9:15 pm Post subject: |
|
|
Tak cestu okolo radlické jsem měl okolo tak jsem se zastavil a 120kč za obě dvě krytky, není to moc, ale když člověk potřebuje jen jednu, tak to naštve
Ptám se proto, protže ta moje se mi začíná rozpadat (odpadávají z ní kousky gumy, nevím jak je to možné) takže mě to bude brzo čekat |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 3:41 pm Post subject: |
|
|
Ja uvazoval o tom, ze na MMC si udelam vlastni gumu, protoze pri pouziti HF tu orig ztracim a navic mam doma krytku na M65... Mate nejake zkusenosti s vlastnorucnimi vyrobky?
´¨ _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
Lakva pisatel

Joined: 27 Jan 2006 Posts: 256 Location: Karlovy Vary (50°14.285'N, 12°52.556'E)
661.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 4:06 pm Post subject: |
|
|
No, já jsem si přes slot karty udělal takovej "deklíček" pro použití s HF.
Když jsem byl ještě se starým telefonem na lyžích, tak se mi jednou v náprsní kapse kobinézy dost hutně zapařil (nebejt to odolná Nokie 5210, nevím nevím...), a tak jsem se o ten nekrytej slot na M75 docela bál.
Tak jsem si plastovýho blistru, co mi v něm přišel kabel, vyřezal skalpelem obdélníček o něco větší než origoš záslepka. Do něj jsem vyřízl štěrbinu na prostrčení kontaktů syst. konektoru od HF a pak jsem ještě na dlouhých stranách zahnul okraje tak, aby... kryly nebo obepínaly nebo jak to popsat... i tu gumovou obrubu slotu z venčí.
Ta guma na founu je velmi jemná, takže to těsní dost dobře. Do vany bych to sice neházel, ale už se mi to jednou nedopatřením povedlo zalejt... no, sice krátce, ale v podstatě proudem vody přímo na ten konektor. A v pohodě, foun hrál dál a nestěžoval si.
Klidně bych to nafotil, ale tady se asi nedá dát příloha k příspěvku ne? Navíc je to fakt jednoduchý... |
|
Back to top |
|
 |
_Neo_ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:16 pm Post subject: M75 guma fotaku:D |
|
|
Mam takovy problem koupil sjem si M75 je to celkem Good telefon akorat mi tam nejde moc icq atd ale chtel ybch se zeptat jestli existuje nahradni dil na gumu u fotaku mam krytku a at ma docela ostry hrany tak e to tam droli (funkcnosti to snad nevvadi ale nevypada to nejlip) kdybyste nekdo videl stranky na nahradni dili(celkove) tak je sem pisnite dikes... |
|
Back to top |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:56 pm Post subject: |
|
|
_Neo_: To by mne také zajímalo, ale pochybuju, že se ta guma dá sehnat samotná... Je to taková konstruktérsko-designérská chybička no... místo toho, aby se opotřebovávala ta krytka, opotřebovává se "telefon"...  _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Back to top |
|
 |
Lakva pisatel

Joined: 27 Jan 2006 Posts: 256 Location: Karlovy Vary (50°14.285'N, 12°52.556'E)
661.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:17 pm Post subject: |
|
|
Kluci hoďte voko na druhej příspěvek tohoto vlákna... Myslím, že k němu není co dodávat... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|