View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gappa_ Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 5:27 pm Post subject: Siemens C62 |
|
|
Zdravim,
bude SiMoCo podporovat taky hybrida C62? :-) |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 6:56 pm Post subject: Re: Siemens C62 |
|
|
Gappa_ wrote: | Zdravim,
C62 je co se týká komunikace zmetek, SiMoCo podporuje to jediné, co C62 opravdu umí, t.j. výměnu souborů mezi počítačem a mobilem. Všechny ostatní funkce, i když definované normami GSM, jsou v C62 špatně imlementovány. Asi i z toho důvodu nemá, pokud vím, ani výrobce program pro správu. Asi jsem to už někde psal, podle šuškandy není C62 klasický Siemens, nechali si ho prý vyrobit u Sony Ericsson v Maďarsku kvůli testování barevného displeje.
Ale na druhou stranu, podařilo se mi programově poslat SMS, i když mi mobil řekl ERROR, čemuž vůbec nerozumím. |
|
Back to top |
|
 |
hotovyrado začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 8:42 pm Post subject: |
|
|
Mám dotaz, a sice zdali tento program korektně synchronizuje i adresář a hlavně organizér v C65? Všude se mluví jen o CX.... Díky |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:31 pm Post subject: |
|
|
2 pavelc: Slovo zmetek jsem nikdy nepoužil a vlastně to tento telefon vystihuje i jako celek nejlíp. Koupil jsem C62 manželce a cítím se Siemensem bez přehánění podveden. Vše, co se mi kdy na Siemensech líbilo, tady neplatí. Jen kvůli lepšímu displeji (to nepopírám) si nechat u konkurence (!!) vyrobit takovej krám... To nechápu...
A Sony Ericsson je to na 100% - jsou tam jejich čipy apod.... |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:05 pm Post subject: |
|
|
hotovyrado wrote: | Mám dotaz, a sice zdali tento program korektně synchronizuje i adresář a hlavně organizér v C65? Všude se mluví jen o CX.... Díky |
Píšete o synchronizaci. Nevím s čím, SiMoCo nepodporuje spolupráci s nějakými kancelářskými programy jako je třeba Outlook nebo Lotus Notes. Data ukládá ve svém vlastním formátu. Co se týká C65, kromě malé chvilky jsem tento telefon neměl k dispozici, takže musíte zkusit sám, nebo se zeptat v diskuzi řady "C", třeba některý uživatel má nějaké zkušenosti. Osobně si myslím, že by to fungovat mohlo. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:20 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | 2 pavelc: Slovo zmetek jsem nikdy nepoužil a vlastně to tento telefon vystihuje i jako celek nejlíp ... |
Chápu tvé rozčarování, i já si myslím, že pokud je ta šuškanda pravdou, tak to nebyl zrovna správný marketingový tah. Mohli by si uvědomit, že značná část pokračujících uživatelů značky Siemens si nové typy telefonů od stejné firmy pořizuje zejména (kromě nových technických vlastností) také kvůli zachování možnosti počítačové správy telefonu a případné další personifikace. Nebo se mýlím a je to vlastnost jenom nás Slovanů? Nevím, ale neřekl bych... |
|
Back to top |
|
 |
Gappa_ Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 9:37 pm Post subject: Re: Siemens C62 |
|
|
pavelc wrote: | Gappa_ wrote: | Zdravim,
C62 je co se týká komunikace zmetek, SiMoCo podporuje to jediné, co C62 opravdu umí, t.j. výměnu souborů mezi počítačem a mobilem. Všechny ostatní funkce, i když definované normami GSM, jsou v C62 špatně imlementovány. Asi i z toho důvodu nemá, pokud vím, ani výrobce program pro správu. Asi jsem to už někde psal, podle šuškandy není C62 klasický Siemens, nechali si ho prý vyrobit u Sony Ericsson v Maďarsku kvůli testování barevného displeje.
Ale na druhou stranu, podařilo se mi programově poslat SMS, i když mi mobil řekl ERROR, čemuž vůbec nerozumím. |
Kdyby jenom komunikační zmetek, on to je zmetek celej. 2x se mi stalo, že totálně vytuhnul asi na 1 hodinu. Choval se uplně jako "zdrogovanej" na displayi se zobrazovalo všechno možný, jen ne to, co sem chtěl, tlačítkám byly taky nějak divně proházený funkce....no, prostě hrůza. Nepomáhalo nic, ani vypnout (což nešlo), vyndat baterku a zapnout taky nic...prostě se dal do kupy až časem....je to ZMETEK
Co se týče tý šuškandy, je správná. Tenhle telefon neměl nikdy opustit brány tý továrny, je to "porodní omyl", měli ho "potratit"....
No co, příště si třeba dám bacha a koupim si KONEČNĚ už mobil a ne zmetek, jako 3x předtim :-) |
|
Back to top |
|
 |
Krka Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:52 pm Post subject: CX65 |
|
|
Zdravím všechny a prosím o radu. Včera mi přišel orig. DCA510 kabel, instalace s ovladači bez problémů, Mobil napojen, chytil se ,SMS se stáhly. Při stahování Adresáře zásek, komunikace už nefungovala. Po vytažení kabelu a znovupřipojení se opět mobil připojil, stáhl jsem část seznamu ze SIM karty, opět zásek atd. Stále stejně, když jsem chtěl přes Průzkumníka otevřít v pravém okně strukturu dat v mobilu, dostal jsem se jen do adresáře Data a jeho podpoložek, dále už opět bez komunikace. Kabel je nový, PC jinak pracuje dobře, mobil je z července 2004 a má původní FW verze 05.
Kde je chyba, poraďte mi!
Dík předem
Krka |
|
Back to top |
|
 |
B_granko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 8:46 am Post subject: |
|
|
mam otazocku.. mam siemensa c65.. mam ho asik mesiac... kupil som si kabel, stahol som si tento soft... & ked ho pripojim ku PC, dam nadviazat spojenie, tak mobil sa mi vypne.. co mam robit? mam ist reklamovat?? inak blbne stale.. hockedy sa vypne, alebo je zapnuty a neda sa dovolat, proste "nie je spojeni " ) please.. poradte.. dikes moc x |
|
Back to top |
|
 |
B_granko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 8:47 am Post subject: |
|
|
mam otazocku.. mam siemensa c65.. mam ho asik mesiac... kupil som si kabel, stahol som si tento soft... & ked ho pripojim ku PC, dam nadviazat spojenie, tak mobil sa mi vypne.. co mam robit? mam ist reklamovat?? inak blbne stale.. hockedy sa vypne, alebo je zapnuty a neda sa dovolat, proste "nie je spojeni " ) please.. poradte.. dikes moc x |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:53 am Post subject: |
|
|
B_granko wrote: | mam otazocku.. mam siemensa c65.. mam ho asik mesiac... kupil som si kabel, stahol som si tento soft... & ked ho pripojim ku PC, dam nadviazat spojenie, tak mobil sa mi vypne.. co mam robit? mam ist reklamovat?? inak blbne stale.. hockedy sa vypne, alebo je zapnuty a neda sa dovolat, proste "nie je spojeni " ;)) please.. poradte.. dikes moc x |
Pro C65 jsem udělal úpravu v poslední verzi 2.1.4 - viz http://www.siemensmania.cz/simoco.php. Máte tuto verzi? |
|
Back to top |
|
 |
Anonym Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:44 pm Post subject: SiMoCo & S65 |
|
|
...SiMoCo 2.1.0... Navíc už podporuje M65 (a doufám, že i ostatní z řady 65, že nebudou každý jiný)...
No ja mám S65 (FW16) a SiMoCo 2.1.4 ji vůbec nenajde. Ani na USB a ani na serialu. U S55 se mi stalo že při kopírování melodie do telefonu se uložila bez přípony. Asi to chce ještě vychytat nějaké ty mouchy. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 7:31 pm Post subject: Re: SiMoCo & S65 |
|
|
Anonym wrote: | ...Asi to chce ještě vychytat nějaké ty mouchy. |
Mouchy se dají chytat, když se ví kde a proč. Není mi zřejmé, proč bych v programu někdy přidělil souboru příponu a někdy ne. Tady bych hledal problém spíš na straně telefonu. Co se týká řady 65, doporučil bych shlédnout diskusi týkající se problémů s kabelem. |
|
Back to top |
|
 |
Anttonio začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 12:08 am Post subject: |
|
|
stahnul jsem si simco ze SM a mam CT65 od T-Mobilu a nemuzu se snim spojit a s M55 se spojim vpohode. Je naka novejsi verze ktera se by se s CT65 spojila? |
|
Back to top |
|
 |
LeXus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 9:52 am Post subject: |
|
|
A co ST60? Absolutne s telefonem program nekomunikuje...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|