View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
krtenek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 5:19 pm Post subject: Doporučte SW pro úpravu a tvorbu grafických schémat. |
|
|
Jakožto člověk neznalý se táži:
kterým programem si můžu upravit originální grafické schéma (třeba jen odstranit stálobarevný stavový řádek, kde se nalézá čas a datum či kontextové nabídky) či vytvořit schéma zcela nové? Nejde mi nijak o to vkládat extra zvuky a animace, jde mi čistě jen o editaci grafického vzhledu.
Uvítal bych případně i odkazy. Díky již předem. _________________ Nejsem tak bohat, abych si kupoval věci. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 9:14 pm Post subject: |
|
|
podle mě je jeden z nejjednoduších a nejlepších SDTE _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
krtenek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:12 am Post subject: |
|
|
Vypadá to zajímavě, něco z toho určitě vyzkouším. _________________ Nejsem tak bohat, abych si kupoval věci. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|