clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 3:03 pm    Post subject: Reply with quote

Jo ještě takové drobné doplnění. Vyplatilo se mi ještě před nahráváním fw+ffs+map udělat formát telefonu. Zatím jsem to u jiného telefonu než u S75 nedělal, nebylo to potřeba. Když na to zapomenu mám pokaždé po nahrání nového fw jiný problém - dlouho se vypíná, nejde nahrát ffs, často se zasekne, náhodně se vypíná. Pokud však před nahrátím kompletní nové verze nezapomenu formát telefonu udělat další problémy nejsou (tedy kromě těch co jsou ve fw zakomponovány).
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
ICQ Number
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 3:40 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
Jo ještě takové drobné doplnění. Vyplatilo se mi ještě před nahráváním fw+ffs+map udělat formát telefonu...Když na to zapomenu mám pokaždé po nahrání nového fw jiný problém - dlouho se vypíná, nejde nahrát ffs, často se zasekne, náhodně se vypíná.
To by mohlo vysvetlovat problemy pri nahravani ffs. Niektore "read only" subory asi nedokaze ta utilitka vymazat. Nabuduce to aj ja vyskusam s predformatovanym telefonom. Vdaka za tip Very Happy

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
View user's profile Send private message  
ICQ Number
yelow
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

tim predformatovanim mate na mysli *#9999# ?
Back to top
xSamuell
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 9:08 pm    Post subject: nejde FFS Reply with quote

Vzdy kdyz se snazim nahrat FFS, tak mi ta nahlasi error creating directory cache...
Nevite co s tim???

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 9:36 pm    Post subject: Re: nejde FFS Reply with quote

yelow wrote:

Nevím já to dělám v menu telefonu. Přes formát.
xSamuell wrote:
Vzdy kdyz se snazim nahrat FFS, tak mi ta nahlasi error creating directory cache...
Nevite co s tim???
Jasně že víme už jsme to párkrát řešili. Musíš si do telefonu pomocí nejnovějšího PU zavést SKEY a tím uvést telefon do "factory modu". Získáš přístup ke skrytým diskům (cache a config) a k servisnímu menu.....
ICQ Number
biggeorge
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 11:45 pm    Post subject: Reply with quote

K FFS. Predtim to nebylo potreba, pac ffs sirob dodaval jako xbi nebo co pro winswup. Ted se to dela pres ten exe soubor, tudis je potreba zavest skey. Nekdo tady rikal ze mel s ffs problem, ja jsem proved format telefonu a ffs se nahralo hned napoprvy vpoho. Jinak format telefonu se dela pres nastaveni/system souboru/format. To *#9999# je tovarni nastaveni telefonu.... Tudis, ffs pro fw26, nejdrive format!!!
xSamuell
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:17 am    Post subject: Re: nejde FFS Reply with quote

jirkab wrote:
yelow wrote:

Nevím já to dělám v menu telefonu. Přes formát.
xSamuell wrote:
Nevite co s tim???
Jasně že víme už jsme to párkrát řešili. Musíš si do telefonu pomocí nejnovějšího PU zavést SKEY a tím uvést telefon do "factory modu". Získáš přístup ke skrytým diskům (cache a config) a k servisnímu menu.....

No to mi taky následně došlo, ale jsem asi fakt lama a nejde mi to:-( Máme tu někde návod??? Na PU a zavedení SKEY?

pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 11:05 am    Post subject: S 75 tragický omyl nebo šlendrián Reply with quote

už sem píšu potřetí s mojí S 75. Podruhé byla během 2 měsíců v opravně - stará známá klasika - vypínání,zamrzání videí, písní atd.
Teď mi prozměnu řekli, že byla vadná baterie - hm, a dneska už to zase 2x vypnulo i s novou baterií (pokud ovšem dali novou). 3gp zamrzají nadále, a navíc když někoho provolám a zavěsím - tak stále slyším vyzvánění - i když jsem zavěsil. Nejde to klasicky ničím přebít - takže jedině vypnout mobil. Na infolince mi sdělili, že testují f 26 a že by zamrzání atd. mohl dělat i screensaver - tak abych si ho dal na dlouhou dobu. Mám tam 90 minut - pustím si 3gp a za chvilku opět zamrzne. Tak nevím, jet do Radlické potřetí a vyměnit za nový? Má někdo zkušenosti s vrácením peněz - po kolika reklamacích mám na to nárok?
Back to top
berczo
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 11:08 am    Post subject: Reply with quote

Nárok na vrácení peněz máš po 3x stejných záručních opravách nebo po 4x různých.

+ Sandisc 8GB class 4
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail  
ICQ Number
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 11:10 am    Post subject: Reply with quote

berczo wrote:
Nárok na vrácení peněz máš po 3x stejných záručních opravách nebo po 4x různých.

až po 3 opravách stejných když přijdu počtvrté nebo už při 3. reklamaci ? díky.
Back to top
berczo
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 11:14 am    Post subject: Reply with quote

Po 3ech stejných uznaných, takže by to mělo být, že když příjdeš po 3tí do servisu pro fén - se stejnou závadou. Mněl bys získat nárok na vrácení peněz u prodejce MT.

+ Sandisc 8GB class 4
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail  
ICQ Number
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 11:37 am    Post subject: Re: nejde FFS Reply with quote

xSamuell wrote:

No to mi taky následně došlo, ale jsem asi fakt lama a nejde mi to:-( Máme tu někde návod??? Na PU a zavedení SKEY?

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=18674&postdays=0&postorder=asc&start=690
Jenom bych snad znovu zdůraznil použití PU ver. 0.7.7. Jinou to nejde!

ICQ Number
yelow
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 11:42 am    Post subject: Reply with quote

muzu potvrdit, ze kdyz jsem pred aplikaci fw26-ffs-map provedl format pameti, ffsinit probehl bez problemu ...
Back to top
yelow
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 3:32 pm    Post subject: Reply with quote

a ten problem se ztracejicim se vyzvanenim, resp. mobil prestane prehravat multimed. soubory, se mi to stava taky. a to jdem nahral fw, ffs i map korektne. tohle se mi obcas stavalo u starsich fw, ale opravdu jen vyjimecne. co mam fw26, je to hodne caste
Back to top
mpitman
začátečník
začátečník

99.06 SMM
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 3:52 pm    Post subject: Reply with quote

yelow wrote:
a ten problem se ztracejicim se vyzvanenim, resp. mobil prestane prehravat multimed. soubory, se mi to stava taky. a to jdem nahral fw, ffs i map korektne. tohle se mi obcas stavalo u starsich fw, ale opravdu jen vyjimecne. co mam fw26, je to hodne caste

Me se to zase s FW26 jeste nestalo (s FW17 asi dvakrat), ale je fakt, ze multimedialni prehravac poustim jen obcas,ale jak rikam,zatim bez problemu.

Jinak jak uz se tu driv resilo, zda S75ka pracuje s SD kartami, tak jsem prave zkousel 512MB a cetla se naprosto bez problemu (zapis jsem nezkousel) - jen je tlustsi,takze i bez suplicku jde vlozit trochu ztuha a samozrejme couha ven, ale na nacteni dat to staci.... jinak ctene soubory byly 2,5MB fotky z 5Mpix fotaku a sice to chvili trvalo nez fotka nacetla ale prohlizet sla Very Happy
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 163, 164, 165  Next
Page 63 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum