View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SkyLK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 7:07 pm Post subject: Rozložení klávesnice cx70 fw56 INI soubor |
|
|
Zdravim nemate nekdo INI soubor rozlozeni klavesnice pro V-Klay fw56?Nasel jsem jenom pro fw50.Rad bych mel ceskou klavesnici.Diky |
|
Back to top |
|
 |
kamm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 1:30 pm Post subject: fw 50 |
|
|
Prosim, mohl bys mi ten INI pro fw50 poslat? Uz nejakou verzi mam, ale ta se pri behu java aplikace, kouse (pri zadavani cislic). Diky |
|
Back to top |
|
 |
SkyLK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
kamm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 1:52 am Post subject: |
|
|
Aha, tak ten mam, ALE nejak mu to s tim nefunguje.,,
Resp. nefunguje spravně.. Nakopnu do V_klaye, spojim s tel., rozlozeni key., vyberu telefon, fw, english layout, nakopu si tam svoje znaky (českej layout), nahraju... pohoda
V telefonu jsou a daji se vsude pouzivat, ALE dochazi k vypnuti telefonu, pokud zadavam cisla (2-5) v Java aplikacich, v text boxu na cislo..!
Nevite co s tim??? Z jinych topicu, jsem se doftipil, ze to snad muze byt tim spatnym INI souborem (layoutem).. Nebo se pletu? |
|
Back to top |
|
 |
SkyLK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|