clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
biggeorge
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 12:00 am    Post subject: Re: S 75 a přehrávání filmečků v 3gp Reply with quote

pudl wrote:
myslí si někdo ze Siemensmanie, že S 75 není vhodná pro přehrávání filmů v 3gp? Docela by mne to zajímalo, protože, jak jsem psal včera, tak mi v Radlické řekli, že to není na filmy........... Proč tedy to má možnost až 1 Giga paměťovou kartu? a proč se mi nekouše telefon, když mám puštěné mp3 třeba půl hodiny ? Co si o tom myslíte ?

No me telefon vydrzi hrat tak deset minut a pak bud chcipne nebo se sekne obraz...

sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 11:37 am    Post subject: zrychlenie CPU Reply with quote

vyskusal som zahadny rusky patch na zrychlenie CPU v S75 na 208MHz. Mam ho v mobile aplikovany 1 den a vyzera ze to naozaj funguje Anxious
Mobil je o poznanie rychlejsi. Nezmrzol mi dokonca ani pri prehravani videa. Skusal som ale iba 5 minutove 3gp.
Zataz procesora pri prehravani videa sa pohybuje okolo 20%
Kolto je to na normalnych, nepatchnutych fonoch?

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
View user's profile Send private message
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 11:43 am    Post subject: Re: zrychlenie CPU Reply with quote

sirob wrote:
vyskusal som zahadny rusky patch na zrychlenie CPU v S75 na 208MHz. Mam ho v mobile aplikovany 1 den a vyzera ze to naozaj funguje Anxious
Mobil je o poznanie rychlejsi. Nezmrzol mi dokonca ani pri prehravani videa. Skusal som ale iba 5 minutove 3gp

Podívej se do DEVLOPER MENU/overlay config a nastav si tam na něco CPU Clock... v levym hornim rohu se ti bude zobrazovat frekvence prociku.
Taky jsem ho aplikoval a zdá se mi že je mobil opravdu rychlejší ale pořád mi zobrazuje pouhých 104MHz což je u něj klasická tovární frekvence... Think
Nevim nevim co si o tom mam myslet... na fóru odkud to zřejmě pochází ale nepíšou nic o 208MHz je tam jenom uvedeno zrychlení telefonu... d'oh!

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 11:49 am    Post subject: Re: S 75 a přehrávání filmečků v 3gp Reply with quote

pudl wrote:
myslí si někdo ze Siemensmanie, že S 75 není vhodná pro přehrávání filmů v 3gp? Docela by mne to zajímalo, protože, jak jsem psal včera, tak mi v Radlické řekli, že to není na filmy........... Proč tedy to má možnost až 1 Giga paměťovou kartu? a proč se mi nekouše telefon, když mám puštěné mp3 třeba půl hodiny ? Co si o tom myslíte ?

Něják to okecat musej, přece nepřiznaj chybu FW... Confused Když jim řekneš že to nepřehrává některý MP3 tak ti řeknou že to neni přehrávač MP3 a když jim řekneš že nevolá tak ti řeknou že to neni TELEFON Liar

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 12:15 pm    Post subject: Re: zrychlenie CPU Reply with quote

Yurii wrote:
na fóru odkud to zřejmě pochází ale nepíšou nic o 208MHz je tam jenom uvedeno zrychlení telefonu... d'oh!
sice sem ta diskuze moc nepatri, ale.. jo, primo autor patche pise o 208MHz..
http://avkiev.kiev.ua/Siemens/Patches/s75/speedup_208.vkp

pky
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 12:23 pm    Post subject: Reply with quote

[quote="berda"]Doručenky (a vůbec zprávy) a jejich čas, to je záhada nad záhadu: mně se až do fw26 ukazoval čas naprosto nekorektně: v našem časovém pásmu měly doručenky čas o hodinu později, v londýnském sice správný, ovšem některé SMS byly o hodinu a jiné i o devět hodin (!!) mimo... A kupodivu teď s kompletním fw26 mám nastavené naše časové pásmo (GMT+1, Praha) a zatím mi nepřišla SMS/doručenka se špatným časem. Nerozumím tomu, proč je tenhle problém jiný kus od kusu, mně to chodí korektně, tady je zkrátka každá rada drahá... Stejně už se ale těším na další fw (neb problém "+" mne docela točí...). Jen doufám, že [b]sirob[/b] nesplní své hrozby a dá nám možnost stáhnout každý fw, ne jeden z deseti... :wink: Já bych se za to případně přimlouval... [-o<[/quote]

Skuste si nastavit autotime on - pokial som to mal vypnute, tak mi synchronizacia s outlookom nechodila dobre - boli poposuvane casy. (mam fw 24)
Back to top
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 2:03 pm    Post subject: Reply with quote

pky wrote:

Skuste si nastavit autotime on - pokial som to mal vypnute, tak mi synchronizacia s outlookom nechodila dobre - boli poposuvane casy. (mam fw 24)

SKUTOCNE pomohlo! Cas v dorucenkach je spravny a zhodny s realnym casom aj ked mam pasmo nastavene na +0100 (Praha, Vieden...) Applause

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 2:58 pm    Post subject: Reply with quote

pky wrote:

Nevím, mám (ve fw26) tuto položku na pozici "off" a doručenky mi i tak chodí se správným časem, fw26 mi tento problém vyřešil... Na fw24 se mi downgradovat nechce, tak to asi ani nevyzkouším... wink Ale jestli to jiným funguje (=řeší problém), tak je to super...

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
xSamuell
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 25, 2006 4:12 pm    Post subject: Re: SKEY Reply with quote

sirob wrote:
yelow wrote:
Rozhodne jsem pro, aby nas sirob i nadale zasoboval cerstvymi firmwary ;-) nahravame si je preci na vlastni riziko, nikdo nas do toho nenuti. howgh.

buduci tyzden by malo byt nieco nove... wink

pre telefony ktore nemaju este zavedeny SKEY a chcete do nich nahrat FFS je tu tato utilitka
Treba ju nainstalovat a FFS sa podari nahrat aj do fonu so zatvorenymi diskami (mam to odskusane) Very Happy
Viem ze som to mal sem dat skor, ale aspon sa niektori naucili otvarat disky, vsak M@gic..?

Mně se teda vůbec nedaří:-(((

pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Sun Mar 26, 2006 5:30 pm    Post subject: S 75 - mám novou ! Reply with quote

tak mám vážení od pátku nový kus S 75. Jak jsem psal výše, třetí stejná vada - tj. zamrzne při přehrávání 3gp, navíc když jsem jen prozváněl někoho a zaklapl hned, tak to vyzvánělo v mém mobilu dále. Třetí reklamace byla uznána a vyfasoval jsem nový kus S 75. Mám v tom f 24, nevím jaké ffs atd., ale podstatné je, že při přehrávání 3gp to opět zamrzne. Takže to vypadá na skutečnou zásadní vadu mobilu S 75. Zkuste prosím někdo si stáhnout na kartu něco kratšího, třeba Bob a Bobek (7 minut), jestli vám bude přehrávání také zamrzat. Vzhledem k tomu, že se jedná o druhý mobil S 75, tak to již považuji za vadu S 75 jako takové. Myslel jsem si také, že by to mohla dělat paměťová karta, čili komunikace mezi kartou a střevy mobilu, ale vzhledem k druhému novému S 75, který to dělá také, tak to kartou není. Takže nejspíš zbývá jen čekat na nový a nový firmware, nebo se naštvat, začít jim to tam zase nosit, protože to zamrzá...............a nakonec koupit SE K 800 i. To je dooopravdy věc................................ Kam se na nový SE K 800 i s.e.r.o.u Siemensy i nové Benqy. Jsem ale dlouhodobý fanda do Siemensů, takže vydržím.
Back to top
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Phone: HTC Diamond
382387.67 SMM
PostPosted: Sun Mar 26, 2006 5:35 pm    Post subject: Reply with quote

to je správný přístup já si pořídím S75 až bude pořádný FW...
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 26, 2006 7:43 pm    Post subject: Reply with quote

A to já ho zase radši mám a díky sirobovi testuju každý nový fw, co se zveřejní, aby mohli ti ostatní vědět, který že to bude ten nejlepší a vyladěný a S75 si pak koupili... No ale to je už trochu OT... Btw když už jsem u toho, co ten slibovaný nový fw, objeví se tedy v tomhle týdnu něco? (<-2sirob-snad to není otázka na věštění z koule, o něčem takové jsi tu nedávno psal...)

Back to top
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Sun Mar 26, 2006 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

berda wrote:
A to já ho zase radši mám a díky sirobovi testuju každý nový fw, co se zveřejní, aby mohli ti ostatní vědět, který že to bude ten nejlepší a vyladěný a S75 si pak koupili... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No ale to je už trochu OT... Btw když už jsem u toho, co ten slibovaný nový fw, objeví se tedy v tomhle týdnu něco? (<-2sirob-snad to není otázka na věštění z koule, o něčem takové jsi tu nedávno psal...)

také bych se zeptal na to stejné, kdy bude k mání oficiální verze Siemensu f 26. Minulý týden mi říkali, že jej testují, a že snad v posledním týdnu března by měl být k mání.
Back to top
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 27, 2006 6:31 am    Post subject: Reply with quote

No, s chybama, co má fw26 ve winswupu doufám, že nikdy nebude vydaná jako oficiální... wink

Back to top
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 27, 2006 6:54 am    Post subject: Reply with quote

kdyz mohla byt vydana 17, 22 a 24ka, tak nevim proc by nemohla byt vydana 26ka, rozhodne je lepsi nez vsechny oficialni predchozi.
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 163, 164, 165  Next
Page 65 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum