View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
annuvin (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 4:38 pm Post subject: Lepší displej u reklamované C65 |
|
|
Rozbila Se mi C65, tak jsem ji dal do opravny a dneska jsem ji dostal zpět. Zjistil jsem, že mi vyměnili základní desku a zdá se mi, že má mnohem lepší displej než předtim, a tak se chci zeptat jestli je možný aby byl aktivní? |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 4:49 pm Post subject: |
|
|
Mno... s tou aktivností teda nevim C65 má pasivní displej a na ostrém slunci se třeba s displejem C75 nedá vůbec porovnávat. OT: Docela nedávno jsem měnil zničenej displej na svý C75, koupil jsem displej na ME75 - a ten, kromě toho, že vypadá fyzicky trochu jinak, má o poznání větší kontrast, ale naopak trochu méně syté barvy, než ten původní, což je můj dojem potvrzený prohlížením nesčetných hanbatých obrázků  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Mar 27, 2006 5:13 pm Post subject: |
|
|
no, že by byl aktivní se mi nezdá, protože FW je udělany pro pasivní...
možná tam dali novější verzi displeje, která je lepší..
jinak C65 prodělala během svého HW vývoje dost změn....
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=326
takže to zlepšení displeje v novějších verzích je možny..
a nebo třeba to je displej z C70 nebo C72  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|