clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Joystick na M75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Joystick na M75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jira.cybertec
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 5:17 pm    Post subject: Joystick na M75 Reply with quote

Mám problémy s joystickem na M75 je tuhý a těžko se ovládá. Měl jsem v ruce novější M75ku a ta měla joystick níž než mam já (jako by byl zapadlý) a ovládala se dobře. Rolling Eyes Jeto vada telefonu nebo je to normální? Sad
SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

57422.50 SMM
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 5:20 pm    Post subject: Reply with quote

Mno vada určitě ne.Jeden kámoš má C65 s joystikem úplně v pohodě,s gumičkou,neni zapadlej.A druhej má taky C65,ale jakoby bez "čepičky" a zapadlej a ovládání až hrůza Shocked .Takže nejspíš máš prostě telefon vyrobený v jiný době a siemens to takhle mění.
jarmil
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 14, 2006 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

nevim me se zase zkrucuje dole doprava Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message
jira.cybertec
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 2:57 pm    Post subject: Reply with quote

jarmil wrote:
nevim me se zase zkrucuje dole doprava Brick wall

To mě taky a celkově ovladani na h....

MartinK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 6:02 pm    Post subject: Reply with quote

Já ten joystick taky nemam přesně uprostřed, ale s tim ovládánim na h... nemůžu souhlasit. Mě se ovládá přímo perfektně.
nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 10:58 am    Post subject: ... Reply with quote

ja povazujem joyistick na mojej M75 za super .. je tuhsi co mi vyhovuje a myslim ze k outdooru to aj patri (ovladanie v rukaviciach a tak ...)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 11:06 am    Post subject: Reply with quote

Já si teda taky nemůžu stěžovat. Nemám ho zapadlý, vrcholek čepičky je na stejné úrovni, jako ostatní tlačítka a ovládá se v pohodě. Do stran naprosto v pohodě a při mačkání dolu je mírně tužší, ale taky v pohodě. Slečinky možná můžou mít problémy, ale slečinky taky většinou nesáhnou po M75 ... Very Happy

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
jira.cybertec
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 17, 2006 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

Možna se zda že ovladaní je dobré, ale já jsem měl dvě různé M75tky a byl to rozdíl velký.
Morgyc
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 8:12 am    Post subject: Reply with quote

MCB wrote:
Já si teda taky nemůžu stěžovat. Nemám ho zapadlý, vrcholek čepičky je na stejné úrovni, jako ostatní tlačítka a ovládá se v pohodě. Do stran naprosto v pohodě a při mačkání dolu je mírně tužší, ale taky v pohodě. Slečinky možná můžou mít problémy, ale slečinky taky většinou nesáhnou po M75 ... Very Happy

Tohle ja jen potvrzuji... docela me vadi ta tuhost joysticku pri chodu dolu (zvlast kdyz to potrebuji pro vstup adresare), ale vseobecne jsem spokojen. Je ale pravda ze M75 jsem drzel v ruce jenom dve, ovsem obe na tom byli stejne.

lamzes
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 3:10 pm    Post subject: ten joystick je fakt blbej Reply with quote

spadl mi z neho ten cerny tuplik ktery na nem byl prilepeny Embarassed ale i tak to vypada dobre
Back to top
View user's profile Send private message
Beatifull
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 8:42 am    Post subject: Re: ten joystick je fakt blbej Reply with quote

Souhlasim ze je Joystick blbej.Kdyz jsem M75 koupil nemohl jsem se dostat do menu a az po 2h jsem pochopil ze je joystick krivy mirne nahoru a doleva.Obcas mi kvuli tomu zamrzne i telefon.Je to hnus!

SAGEM MC 936 - Siemens C35 - Siemens M75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Beatifull
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 8:42 am    Post subject: Re: ten joystick je fakt blbej Reply with quote

Souhlasim ze je Joystick blbej.Kdyz jsem M75 koupil nemohl jsem se dostat do menu a az po 2h jsem pochopil ze je joystick krivy mirne nahoru a doleva.Obcas mi kvuli tomu zamrzne i telefon.Je to hnus!

Back to top
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 10:46 am    Post subject: Re: ten joystick je fakt blbej Reply with quote

Beatifull wrote:
Tak reklamuj ne? Rolling Eyes Toto není normální... Nebo sem snad jedinej, kterému jde joystic naprosto bez problémů???

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Beatifull
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 1:09 pm    Post subject: Re: ten joystick je fakt blbej Reply with quote

Jo reklamovat asi budu ale zatim vyckavam a sepisuji az toho bude vic. Kdyz ctu tady vselijake prispevky asi by nebylo marne kdyby mi prehrali soft oni abych neprisel o zaruku.Bojuji totiz s BT(B-speech, v1.2). Nekdy to mam problem i sparovat a pak to pres SiMoCo samozrejme nejede.Uz ale aspon vim ze port mam COM5.Je mi to ale prd platne kdyz nevim proc mi to spojeni blbne.stahnu par MP3 pak se to kousne.I kdyz zrestartuju a stejne komunikaci uz nerozjedu.Napise to connected filed nebo neco o timeout.Puvodne to chtelo cosi doinstalovat z office XP.tak jsem myslel ze je to tim.je to lepsi ale porad je komunikace nestabilni.
Pokud nekdo vite co a jak diky predem.

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum