clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Chyby Siemensov (rady x75,konkret. CX75)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Chyby Siemensov (rady x75,konkret. CX75)

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 5:54 pm    Post subject: Chyby Siemensov (rady x75,konkret. CX75) Reply with quote

Uz dlhsie chcem napisat thread kde by sme pisali chyby Siemensov a tym aj navrhy na zlepsenia v novom firmwari - ak sa to da...
1.hlasovy zaznamnik je o nicom, oproti inym mobilom ci uz prehravam v mobile alebo inom fone, alebo PC- mala kvalita kompresie .amr.. oproti SE a Nokijam sa moze S. hambit
2.vstavany repracik, ktory je iba na telefonovanie, zvuk Mp3 je uplne zašušteny (SE ma na to špecialny repračik vzadu,ktory je paradny)
3.ak si dam pri telefonovani Handsfree-Hlasity odposluch! tak to ide tak potichu ze telefon nemoze byt polozeny na stole ak je v trosku hlucnejsom prostredi nepocul by som to (stary Sagem myx5 řval jak delo)
4.video je trhave, pretože sa tam musi stale meniť vyvaženie bilej alebo čo tam je, pričom ine mobily maju kvalitnejsie (pixelovo?) a netrahve video= zase oproti nokijam alebo inym je to slabota
5.Siemensy su strasne pomale, hoci aj ten Fw23 ho nejak zrychli, ale ked natrepem plno veci do vnut. pamäte tak aj tak bude pomaly=>su pomale java aplikacie, resp Hry
6.Siemensy su najmä zname softwarovami poruchami, tj velmi caste zamrzanie bez ohladu ci tam mam milion patchov,malo, alebo ziadny patch.
7.Velmi slaba vydrž baterie (CL75 myslim ze nie)
(8.)konkretne CX75 nema LED diodku, ako uz starsi SE K700i, ktora je sice na ***** ale pomôže
(9.) dalej konkretne CX75 ma mensiu Uzivatelsku pamät ako CX65!

Toto je co som si teraz spomenul, urcite ak by som si to zapisoval kazdu chybu tak je tu toho dost . Zase Siemensy maju tu vyhodu, ze su ludom otvorene-ako linux, tj. mozes si menit ikonky,patchovat zasahovat do systemu a co ja viem co este... Podla mna Siemens povolil preto si domacky prehravat FW (samozrejme origoš), pretože by mali veeeeľmi veľa prace v servisoch so SW poruchami. Ak by som chcel nejaku nokiju ktora ma take funkcie ako moj CX75 tak zaplatim ovela viac ako za CX75,lenze budem mat funkcnost a hlavne stabilitu - az teraz som pochopil preco väcsina ludi berie nokije (ale prispeva tomu aj neskusenost s inymi fonmi,a Nokia už so sebou nesie kvalitne meno). Ak chcem mat co najviac prispôsobitelny fon tak beriem Siemens (Native menu je super vec, az na tie obmedzenia 2javy a pod).

Ak niekoho nieco napadne moze dopisat, resp nieco mi vyvratit, ale neberiem nieco take ze naco mi je prehravat Mp3 v mobile, ked na to su urcene Handsfree Shame on you , alebo naco mi pamät v mobile ak si (urcite) kupim kartu, mne by stacilo nejakych 30-40MB,lenze toto neni chyba ale len poznamočka na okraj Wink
Back to top
View user's profile Send private message
kkubo
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 6:01 pm    Post subject: Reply with quote

jj mne tiez dost vadi ta rychlost resp. pomalost Siemensov...
ale co uz....
je to Siemens a na to si treba zvyknut Rolling Eyes

Siemens CX75 | Vlčák 13 | DCA-510 | HHS 700 | San Disk 128 MB
Back to top
fortius
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 06, 2006 6:32 pm    Post subject: fotak + pomalost + zamrzanie + zle vyberanie baterky Reply with quote

mne na nom vadi tiez dost veci... majmä dlha odozva fotaku (čas medzi stlačením spúšte a urobením fotky) ale koniec koncou je to mobil... čo už.
Ked to porovnam zo sony ericssonmi aj z nizsich radov (K300) tak je pomaly kamosovi obcas posielam java hry a to co mne seka alebo de pomaly tak jemu ide až brutalne rýchlo a tiež mu to neporovnateľne rýchlejšie loaduje...
ale koneic koncov je to telefon a nie gameboy...
čo ma ale vazne sere je ze ten telefon mrzne jak šaleny.. najmä java aplikacie.. akoby to nestacilo tak ta baterka sa z toho vybera strasne zle.. hodilo by sa tam tlacitko RESET lebo si myslim ze uz ked robili ten telefon tak vedeli ze to bude mrznut..

ale koniec koncov som s nim spokojny... za 990SK od orangeu... dá sa
nokia s porovnateľnými funkciami stála 4990 takže fajn...

stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 06, 2006 6:47 pm    Post subject: Re: fotak + pomalost + zamrzanie + zle vyberanie baterky Reply with quote

fortius wrote:
mne na nom vadi tiez dost veci... majmä dlha odozva fotaku (čas medzi stlačením spúšte a urobením fotky) ale koniec koncou je to mobil... čo už.
Ked to porovnam zo sony ericssonmi aj z nizsich radov (K300) tak je pomaly kamosovi obcas posielam java hry a to co mne seka alebo de pomaly tak jemu ide až brutalne rýchlo a tiež mu to neporovnateľne rýchlejšie loaduje...
čo ma ale vazne sere je ze ten telefon mrzne jak šaleny.. najmä java aplikacie.. akoby to nestacilo tak ta baterka sa z toho vybera strasne zle.. hodilo by sa tam tlacitko RESET lebo si myslim ze uz ked robili ten telefon tak vedeli ze to bude mrznut..

jj, na tie postrehy v zakladnom prispevku som si nespomenul.. i ked mne tak brutalne nemrzne..
a nechcem sa uspokojit s odpovedov, je to predsa len telefon, ak ho porovnam s inym telefonom tak toto je len nejaky telefon - pulzny "aparat" z roku 1980
Back to top
ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 06, 2006 6:51 pm    Post subject: Re: fotak + pomalost + zamrzanie + zle vyberanie baterky Reply with quote

fortius wrote:

sice to chvilu trva ale videl si fotku spravenu v rychlosti zo siemensu a SE?? Fotka SE bude len smuha na dsiplay kdezto fotka SM bude celkom na rychlost v poho wink

Whitek
administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PostPosted: Thu Apr 06, 2006 6:53 pm    Post subject: Reply with quote

budu trosku oponovat Smile
ad video: pokud si ho spravne prevedes, tak je krasne plynule wink Zkus neco stahnout z 3gp.no-ip.org(admini prominou)...
ad vydrz: napr ME45i vydrzi pres 7 dnu pohotovostniho rezimu(vypinani na noc), myslim, ze to je dost o displey a kapacite baterky, kterou tam mas
ad diodka - udelej si ji na externi konektor a dosviti dal

atd... atd... Holt siemens je hlavne pro ty, kteri si ho umi upravit k obrazu svemu. Ja bych napriklad nemenil...

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 06, 2006 9:55 pm    Post subject: Reply with quote

[quote="Whitek"
ad video: pokud si ho spravne prevedes, tak je krasne plynule wink Zkus neco stahnout z 3gp.no-ip.org(admini prominou)...
[/quote]

ja nemyslim video z ineho zdroja ako z kamery fotaka...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum