View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
joebig kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 9:17 pm Post subject: Jak na webkameru z M75? |
|
|
Když jsem si přečetl jak z x65 udělat webkameru tak jsem chtěl to stéjné udělat z mé m75 ale narazil jsem. v programu PapuaUtils v 0.6.7 CZ se mě nevypočítá potřebný klíč - Skey ikdyž všechna ostatní vyplněná pole jsou v pořádku, pro generování klíčů ESN, a Hash používám px75v1.
Můžete mi proto prosím poradit jak mám postupovat abych získal skey a mohl si užívat své nové webkamery značky siemens M75? |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 10:25 pm Post subject: |
|
|
Skus sa inspirovat touto diskusiou Druhy prispevok. Je tam zopar postrehov, ktorymi by si sa mohol inspirovat. Pre teba je to aktualne po vetu: "Nezabudni vyplnit HWID podla typu tvojho telefonu". Potom uz nepokracuj. Ked budes mat vypocitany SKEY tak uved telefon do Servisneho modu (karta Nastaveni - Servisni mod) a zaved kluc do telefonu (karta Kody - Instalovat SKEY). To by malo byt vsetko. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
joebig kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 10:06 am Post subject: Díky |
|
|
Díky pomoci EIDZEMa se mi kameru podařilo rozchodit a za to mu děkuju!
jo a nevíte někdo jak tuhle web kameru načíst i do icq a skypu? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|