View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ZimZum kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 8:24 am Post subject: Záloha na MMC; samovolný restart |
|
|
Zdravím,
má SX1 si postavila SW. Téměř každýden se spouští na 2 - 3 x, start, restart etc. Druhá věc jest záloha na kartu - už nelze - objeví se hláška chyba systému a je konec. Že se kouše si onen stabilní SW15 ani nemluvím.
Víte? Znáte? Děkuji zz
P. S. SW 15, MMC PQI 256.
 |
|
Back to top |
|
 |
Landis začátečník

60.48 SMM
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 11:52 am Post subject: |
|
|
mozna by to mohlo byt tim jestli tam mas vseho mraky tak uz toho ma tvuj foun plny zuby.zkus master reset a natahni znova fw.
proti 15 nemam nic nez kladny nazory.
nehnevejte se jestli sem vas urazil svou neodbornou odpovedi. |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 12:39 pm Post subject: |
|
|
Prostě to chce formát,případně přehrát FW...a co se týče zálohy,tak to záluhuj přes SDS nebo jiný podobný program (MPM,Sendo...),případně důležité soubory (kalendář,kontakty,nastavení menu...) ručně,překopírováním z C na E.Mě poslední dobou záloha na kartu taky nefunguje...no nevadí mi to.Ostatní se dá po formátu rychle nastavit znovu.A co se týče FW 15,tak s ním mám zatím pouze ty nejlepší zkušenosti...rozhodně mnohonásobně lepší,než s předchozíma FW. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
Dan Kaser pisatel

22.60 SMM
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 5:12 pm Post subject: |
|
|
Norton wrote: | Prostě to chce formát,případně přehrát FW...a co se týče zálohy,tak to záluhuj přes SDS nebo jiný podobný program (MPM,Sendo...),případně důležité soubory (kalendář,kontakty,nastavení menu...) ručně,překopírováním z C na E.Mě poslední dobou záloha na kartu taky nefunguje...no nevadí mi to.Ostatní se dá po formátu rychle nastavit znovu.A co se týče FW 15,tak s ním mám zatím pouze ty nejlepší zkušenosti...rozhodně mnohonásobně lepší,než s předchozíma FW. |
k tomu restartu: drive se mi taky casto restartovala a sekala ale od pretaktovani jsem zatim nic nezaznamenal  _________________ Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|