View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PeterKA začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 2:27 am Post subject: Prosím o pomoc s odblokováním operátora u C75 |
|
|
Telefon C75 jsem kompletně odblokoval pomocí PapuaUtils, takže by neměl být blokovaný pro žádného operátora jak vypisuje. Byl blokovamý pro EUROTEL. Ovšem když do něho vložím SIM od T-Mobile, hledá tuto síť, kterou stejně nenajde. Jak je možné, že je telefon stále zablokovaný pro EUROTEL? Jakým způsobem mám nyní postupovat, aby odblokování bylo úplné a telefon už nebyl vůbec blokován pro žádného operátora. Všem za pomoc děkuji. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 7:46 am Post subject: |
|
|
Po odblokování pomocí papuautils je odblokováno vše, jinak by ti ani kartu ani nevzal. Ale je to zvláštní. Zkus to ještě jednou.
Nastav PapuaUtils, připoj telefon, záložka Flash - zašrtní jenom Puaza, Test sběrnice ... a Výměna 76, 5008.... . Stiskni Vyplnit a krátce stiskni červ. tlačítko na telefonu /někdy je potřeba opakovat aby se chytl/. Viz. článek http://www.siemensmania.cz/content.php?id=732
A mělo by být vše OK, jinak bych chybu hledal někde jinde. Jde ta karta v jiném mobilu? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
PeterKA začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 11:07 am Post subject: |
|
|
Postup jsem zopakoval dle rady v kartě flash. Výsledek je, že je to stejné. Založím kartu T-Mobile a nemůže najít síť. Založím kartu EUROTEL a načte a přihlásí se do sítě hned. Dle mého názoru budou vloženy do telefonu blokační knihovny a pro jejich zrušení si myslím pomůže jedině antiblokační patch. Jinak nevím, proto zde hledám radu a pomoc. |
|
Back to top |
|
 |
PeterKA začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 11:10 am Post subject: |
|
|
Dodávám, že SIM karty, které mám k dispozici plně fungují na neblokovaných telefonech. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|