View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 2:30 pm Post subject: |
|
|
antik wrote: | Jak jsou zálohy a je tam FF pro S75, tak kdybych to tam flashnul, tak tím se to neopraví? |
No jediné jak bys to do telefonu dostal by bylo, kdybys FF předělal v PU do formátu winswupu. Protože jelikož nemáš loadery nespojí se ti ani s V_klay ani s x65flasherem. No dobře dejme tomu, že to tam máš ve winswupu nahrané, ale zase to stejně potřebuješ odblokovat na své imei atd...A to ti nepůjde protože nemáš kódy na spojení. Takže buď testpoint(jestli vůbec je) anebo servis. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 2:36 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: |
No jediné jak bys to do telefonu dostal by bylo, kdybys FF předělal v PU do formátu winswupu. Protože jelikož nemáš loadery nespojí se ti ani s V_klay ani s x65flasherem. |
Moment, ako loader do V-Klay sa da predsa univerzalne pouzit loader, ktory vygeneroval hocikto z nas, nie? Alebo kazdy musi mat vlastny loader a ja sa mylim zase??  _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Back to top |
|
 |
alkaba čestný člen

Joined: 15 Jan 2005 Posts: 1618 Location: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 2:48 pm Post subject: |
|
|
Jojo loader je jedinečný pro každou S75  _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Back to top |
|
 |
antik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 4:13 pm Post subject: |
|
|
alkaba wrote: | Jojo loader je jedinečný pro každou S75  |
bééé, jdu se vybrečet, oběsit a pak to pošlu na reklamace děkuju všem za pomoc, hlavně jirkovi, kterej se mnou strávil asi hodinu na icq
ziemenz rulezzz _________________ Ericsson 1018s - 2618s - Siemens M35 - ME45 - M55 - CX65 - S75 (fw 40, map a ffs 40) + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
xSamuell začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 5:52 pm Post subject: mazání SMS |
|
|
Teď jsem přišel na zajímavý problém...
Když dám označit všechny odchozí SMS a pak smazat, smaže mi to jen jednu a kousne se to, jde z toho vyskákat červenym čudlem, ale zprávy najednou smazat prostě nejdou.
Stávalo se mi to i dřív, ale dával jsem to za vinu rozdílným fw a ffs a map. Teď jsem tam našťouchal komplet 31 a po cca 14 dnech to dělá znova. Nesetkali jste se někod s tím??? _________________ S6=>SL10=>S25=>M35i=>S35i=>ME45i=>SL45i=>S55=>S65=>S75. Prostě čistokrevnej Simensák:-) |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 7:14 pm Post subject: Re: mazání SMS |
|
|
xSamuell wrote: | Teď jsem přišel na zajímavý problém...
Když dám označit všechny odchozí SMS a pak smazat, smaže mi to jen jednu a kousne se to, jde z toho vyskákat červenym čudlem, ale zprávy najednou smazat prostě nejdou.
Stávalo se mi to i dřív, ale dával jsem to za vinu rozdílným fw a ffs a map. Teď jsem tam našťouchal komplet 31 a po cca 14 dnech to dělá znova. Nesetkali jste se někod s tím??? | tady se to resilo..http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=22082&postdays=0&postorder=asc&start=0 _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Back to top |
|
 |
jahha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:12 pm Post subject: |
|
|
Vím že se to tady řešilo jen netuším zda se to pořádně vyřešilo.
Aktualizace času:
Mám 2 simky,vodafone svoji a eurotel firemní. Standartně mám v S75 vodafone. Dnes se mi S75 asi 10x zeptala na aktualizaci času.(byl jsem v hospodě kde je slabý signál). Zkusil jsem tam vložit firemní eurotel a nezeptala se ani jednou.
po opětovném vložení vodafone mi to vždy při ztrátě signálu ukázalo onu otravnou aktualizaci času. Tudíž jsem se na vlastní oči a telefon přesvědčil že tohle je kvůli telefonní síti a ne kvůli mobilu. |
|
Back to top |
|
 |
biggauc (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 12:39 am Post subject: Ako na FW32 bez straty JAVA apps a nastaveni internetu??? |
|
|
Ahoj.
Vie mi niekto poradit ako spravit prechod z fw24 na fw32 bez straty nadstaveni INTERNETU a JAVA aplikacii?
V telefone mam zavedene SKEYko a cez TOTAL COM. som si ozalohoval komplet telefon a cez SiMoCo komplet adresar (cez MPM mi to neslo )
A nezabudol som ani na EPROM.
Na tych java aplikaciach mi moc zalezi. Mam tam vsetky hesla a tiez mail klienta. Len nahodit tie hesla (ked som prechadzal z S55 na S75) mi trvalo cez 9 hod. a nerad by som si tu proceduru opat zopakoval...
V s55 som si vedel ozalohovat java aplikacie, ale netusim ako to spravit v s75.
No a na zaver este otazka. O co vsetko v telefone pridem ked ho sformatujem, tak ako sa odporuca pred nakopnutim FW32.
Moc moc DIK. |
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 7:25 am Post subject: |
|
|
Jistě, stačí si z původního odzálohovat soubory (a pak je nahrát zpátky na stejné místo):
cache/ctxwork/*.* (nastavení internetu)
data/system/java/data/applications/*.* (nastavení java aplikací)
data/system/java/data/games/*.* (nastavení java her)
Otázkou ovšem zůstává (minimálně u nastavení datových přenosů), jestli by nebylo lepší věnovat těch deset minut nastavování z konfigurátoru Benq-Siemens (plus nastavení emailu), aby pak nebyly problémy s případnou nekompatibilitou jednotlivých fw...
A o co přijdeš naformátováním telefonu? Inu, prakticky o vše. A poté, co do founu nahraješ nový fw+FFS+MAP soubory, tak naprosto o vše (včetně SMS, veškerých nastavení a podobně), prostě telefon bude ve stavu, jako bys ho zrovna koupil (jen s nejnovějším fw) _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
mpitman začátečník

99.06 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 7:32 am Post subject: Re: Ako na FW32 bez straty JAVA apps a nastaveni internetu?? |
|
|
biggauc wrote: | Ahoj.
Vie mi niekto poradit ako spravit prechod z fw24 na fw32 bez straty nadstaveni INTERNETU a JAVA aplikacii?
V telefone mam zavedene SKEYko a cez TOTAL COM. som si ozalohoval komplet telefon a cez SiMoCo komplet adresar (cez MPM mi to neslo )
A nezabudol som ani na EPROM.
Na tych java aplikaciach mi moc zalezi. Mam tam vsetky hesla a tiez mail klienta. Len nahodit tie hesla (ked som prechadzal z S55 na S75) mi trvalo cez 9 hod. a nerad by som si tu proceduru opat zopakoval...
V s55 som si vedel ozalohovat java aplikacie, ale netusim ako to spravit v s75.
No a na zaver este otazka. O co vsetko v telefone pridem ked ho sformatujem, tak ako sa odporuca pred nakopnutim FW32.
Moc moc DIK. |
Predpokladam,ze pokud mas zaveden SKEY, tak jsi zalohoval vsechny tri disky, takze pak na obnoveni internetu staci ze zalohy obnovit cely obsah "cache\ctxwork\" (nebo jen nektere soubory, ktere jsou pouzite), ale nekdo tu upozornoval,ze FW31 ma trochu jinou strukturu, me to sice ve FW31 funguje,ale lepsi bude to nastavit znovu. Pro obnoveni Java aplikaci, staci zkopirovat ze zalohy do mobilu "cache\system\java\Data" (pripadne i SIEMENS AG) - obnovi nastaveni a data java aplikaci a pak samozrejme samotne java aplikace a hry z "data\Applications" a "data\Games", jinak jeste muzes potrebovat obnovit pripadne take certifikaty pokud je nektera z aplikaci mela...ze zalohy "config\Certificate store" nahraj do telefonu jen pripadne prebyvajici soubory a pak pokud nejaky prebyvajici byl tak jeste obnov soubory z "config\Policy" (mozna bude stacit jen manufacturer.sbp) - ty certifikaty ale plati pokud se mezi FW24 a FW32 nezmenily ty zabudovane certifikaty,ale jelikoz jeste u FW31 byly stejne,tak to snad bude v pohode, no ted by to melo byt vsechno jako predtim. Jinak formatem pameti a prehranim FW prijdes samozrejme uplne o vsechna nastaveni a data - ale vetsina lze obnovit ze zalohy - jedine co asi neobnovis je nastaveni BT a seznam sparovanych zarizeni. Tak to je asi vse - kdyztak me nekdo doplnete/opravte pokud sem na neco zapomnel/pokazil
EDIT: Koukam ze jsem byl pomalejsi ;-) |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 7:36 am Post subject: Re: Ako na FW32 bez straty JAVA apps a nastaveni internetu?? |
|
|
biggauc wrote: | Ahoj....cez MPM mi to neslo.... |
Nemůžu si stěžovat na zálohu přes MPM - je poměrně dobrá včetně i naučených slov T9, ale funguje mi pouze přes DCA-540 (přes DCA-510 mi to skončí s chybou)
Naučená slova T9 jsou v:\Data\System\T9 - t9words.udb _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 7:40 am Post subject: Re: Ako na FW32 bez straty JAVA apps a nastaveni internetu?? |
|
|
mpitman wrote: | EDIT: Koukam ze jsem byl pomalejsi ;-) |
No, zase tolik ne... A aspoň jsi mne doplnil, protože k odzálohování kompletních dat z Javy je nutné přidat ještě onen adresář
cache/system/java/data/applications/*.*
cache/system/java/data/games/*.*
IMHO je potřeba obojí, minimálně kvůli nastavení přenosu dat (výběr datového profilu)-to se IMHO ukládá do na disk Data, zatímco veškerá data, skóre z her a případně další uložené informace se uloží na disk Cache _________________ Berda
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 7:44 am Post subject: Re: Ako na FW32 bez straty JAVA apps a nastaveni internetu?? |
|
|
jirkab wrote: | Naučená slova T9 jsou v:\Data\System\T9 - t9words.udb |
Nevím, já je tam nikdy nenašel... Ale pro naučená slova mi stačilo dát přes menu Nastavení->Nastavení telefonu->Slovníček->T9 export a tenhle soubor mi to automaticky vygenerovalo (a pak ho stačilo pod novým fw zase zpátky naimportovat)... _________________ Berda
|
Back to top |
|
 |
biggauc (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 1:58 pm Post subject: Podakovanie |
|
|
SIROB: Dik za vsetky FW. 32 mi konecne beha tak rychlo ako som si predstavoval a nezapina a nevypina sa 5 min.
MPITMAN a BERDA: Vam dakujem za rady so zalohovanim JAVA APS a DATOVYCH NADSTAVENI. Velmi mi to pomohlo.
Jimm a email klient sa mi sice nepripoja na net, ale to uz nejak rozbeham.
Vdaka, Vam vsetkym. |
|
Back to top |
|
 |
D.U.K.E. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 2:48 pm Post subject: |
|
|
dobrý den,
mám tento telefon sice teprve druhý den, ale přišel jsem na jednu naprostou záhadu...jak docílím toho, abych si mohl všechny kontakty uložené v telefonu zkopírovat na SIM a naopak ze SIM do telefonu? Ale tak aby to bylo naráz a ne postupně po jednom.....
Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|