View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Crazyeragon kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 2:45 pm Post subject: Zásek telefonu po otevření adresáře |
|
|
Mám zajímavý problém se svou m65. Když otevřu adresář vyberu skupinu a dám např.: nevím jak to vysvětlit prostě namačkám 2x pětku aby mi to skočilo na písmeno k ,ale nic se nestane a když chci najet na písmeno k ručně tak telefon zamrzne a nejde ani vypnout -musí se z něj tahat baterie nevíte někdo co s tím??? (mám tam firmware 50) :-&
Ještě jedna věc nechci totiž dělat nový topic .nemá někdo zálohu disku config s T-mobilem moc moc bych to potřeboval ,protože jsem si odstraňoval reklamy a zapomněl zálohovat pls pošlete mi to někdo kvůli záruce crazyeragon@seznam.cz _________________ Neumím patchovat-snad se to naučím |
|
Back to top |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Joined: 05 Dec 2005 Posts: 1092 Location: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 2:55 pm Post subject: |
|
|
Tak toto je převelice známý problém siemensů řady X65.Žádný nový FW to (zatím) neřeší.Stává se to (snad) každému .Holt je to nutná daň za krásné siemense  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
Crazyeragon kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 4:14 pm Post subject: |
|
|
nenašel by se ten disk Config ??? Chtěl bych telefon reklamovat  _________________ Neumím patchovat-snad se to naučím |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|