View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Habu začátečník

106.14 SMM
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 6:27 pm Post subject: Podporuje M75 u 3GP klipů jiný zvukový formát než amr_nb? |
|
|
Ahoj !
Konvertuji videoklipy v programu ImTOO 3GP converter a když do kolonky audio zadám jiný formát, konkrétně mpg4 aac, kde mohu nastavit vyšší frekvenci než 8000Hz, tak mi to po nahrání mobil nepřehraje, resp. přehraje, ale bez zvuku.
Ve formátu amr_nb lze použít jen frekvenci 8000Hz s datovým tokem max. 48 kbit/s a výsledný efekt je sice "poslouchatelný", ale žádné terno to není. Když zadám vyšší frekvenci, tak program zahlásí "failed" a soubor není.
Takže, jak docílit vyšší frekvence, než 8000Hz ??? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 7:43 pm Post subject: |
|
|
Asi nijak.. M75 sice AAC podporuje, ale bohužel ne ve videu... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Habu začátečník

106.14 SMM
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 8:57 pm Post subject: |
|
|
...hm, tos mě moc nepotěšil.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|