View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Peter384 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:08 pm Post subject: MMS a to nastavenie... |
|
|
Uz aspon 2 mesiace mam tie MMS tak nastavene, aby to video bolo dlhsie, ale nejde mi odoslat MMS. Vzdy ked tam chcem vlozit obrazok, alebo melodiu, napise chybu, ze sa dosiahla maximalna velkost MMS.
Mam asi tak 3MB volneho miesta. Neviete cim to moze byt? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 5:41 pm Post subject: |
|
|
Pro posílání MMS si to nejspíš musíš vrátit na původní hodnoty,protože operátoři maj omezenou velikost MMS  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 5:42 pm Post subject: |
|
|
Jo zkus to.Mě to taky jinak nejde.  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Mireli kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 2:16 pm Post subject: S65 |
|
|
Čauvec, na S65 mi to šlo pokaždý jenom 2 minuty a asi tři vteřiny a pak se to vrátilo na úvod aniž by se to uložilo , před timhle limitem se to dá uložit bez problémů, takže fakt dost dobrý.  |
|
Back to top |
|
 |
p65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:02 pm Post subject: |
|
|
Uz vim, jak nahrat libovolne dlouhe video. Staci obcas stisknout kterekoli tlacitko (obcas = kdykoli, nez uplynou (jiz zminovane) 2:03 min od posledniho stisknuti). Bez stisknuti se nahravani po 2:03 min ukonci a nic se neulozi/ulozi spatne. Vyzkouseno na S65 s FW16. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:13 pm Post subject: |
|
|
p65 wrote: | Uz vim, jak nahrat libovolne dlouhe video. Staci obcas stisknout kterekoli tlacitko (obcas = kdykoli, nez uplynou (jiz zminovane) 2:03 min od posledniho stisknuti). Bez stisknuti se nahravani po 2:03 min ukonci a nic se neulozi/ulozi spatne. Vyzkouseno na S65 s FW16. |
Velmi zaujimavy postreh...vyskusam to na CX65.Ale tam ide video max. 1 minuta..uvidime.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:27 pm Post subject: |
|
|
CX65, FW12 video jedna minuta jde v pohodě . |
|
Back to top |
|
 |
spachal (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 12:37 am Post subject: |
|
|
Asi budu oznacen za prudila, ale doporucuji zmenit sejmute obrazovky za lepsi, kdyz uz jste uverejnili clanek Screenshoter pre Siemensy x65 :) .. Ta posledni oznacena polozka je k neprecteni (i kdyz z nabizenych moznosti se odvodit da :)) ..). |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 2:12 am Post subject: |
|
|
spachal wrote: | Asi budu oznacen za prudila, ale doporucuji zmenit sejmute obrazovky za lepsi, kdyz uz jste uverejnili clanek Screenshoter pre Siemensy x65 .. Ta posledni oznacena polozka je k neprecteni (i kdyz z nabizenych moznosti se odvodit da ) ..). |
Takych ludi ako Ty nazyvam rypalmi,ktori nehladia na obsah,ale hladaju malickosti a kritizuju pracu inych...ak Ti to chybajuce o tak moc vadi,tak zavri oci a nepozeraj sa nato.A neviem,aku polozku mas na mysli.Vsetky screeny su jasne a citatelne...
A To nehovorim o tom,ze si to napisal do uplne ineho topicu  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jirka_007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 2:18 pm Post subject: |
|
|
Ja ktomu len tolko. Nechcem tu nikoho obhajovat len ma zaskocila reakcia na spachal-ov prispevok.Ako redaktor by si sa nad tym mal pozastavit a skusit to napravit a nie zvozit ho jak psa...
Slovami : "ak Ti to chybajuce o tak moc vadi,tak zavri oci a nepozeraj sa nato." vacsiu navsetvnost neziskate...
BTW: mal namysli ten image _184_1.gif. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 3:10 pm Post subject: |
|
|
jirka_007 wrote: | Ja ktomu len tolko. Nechcem tu nikoho obhajovat len ma zaskocila reakcia na spachal-ov prispevok.Ako redaktor by si sa nad tym mal pozastavit a skusit to napravit a nie zvozit ho jak psa...
Slovami : "ak Ti to chybajuce o tak moc vadi,tak zavri oci a nepozeraj sa nato." vacsiu navsetvnost neziskate...
BTW: mal namysli ten image _184_1.gif. |
Je zaujimave,ze si si svoj 1.prispevok vybral na moju kritiku. Vidim,ze si znacne nepochopil to,co som pisal...svoju kritiku som mieril k vete " kdyz uz jste uverejnili clanek Screenshoter pre Siemensy x65"...ked niekto posudzuje kvalitu podla toho,ci je v nazve "screenshoter" alebo "screenshooter",tak takych citatelov skutocne nepotrebujeme. Vsetky screeny v tom clanku su podla mna dost citatelne a jasne..neviem,kde si zobral "image _184_1.gif"...ja som ho v tom clanku vobec nenasiel. a Okrem toho, tema o screenshooteri je kusok vedla.
A co sa tyka navstevnosti.....vazim si citatelov,ktory si vedia vazit nasu pracu a nie iba vyhladavat a kritizovat blbosti...navstevnost stranky svedci o tom,ze tych,co si nasu pracu vazia je prevazna vacsina.
A rad by som toto uzavrel,lebo sa to tohto topicu vobec netyka...ak mas nejake pripomienky,napis mi sukromnu postu. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Bacyl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:43 pm Post subject: Moja CXT65 toci video ako chce.. |
|
|
Mam to tak nastavene ako je v clanku, ale video "sa" toci ako chce..raz je to 7 sek, inokedy 37 sekund. Kde je problem?Mam FW 25. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:52 pm Post subject: Re: Moja CXT65 toci video ako chce.. |
|
|
Bacyl wrote: | Mam to tak nastavene ako je v clanku, ale video "sa" toci ako chce..raz je to 7 sek, inokedy 37 sekund. Kde je problem?Mam FW 25. |
No jo, to se někdy stane. I mně se to přihodilo. |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 8:10 pm Post subject: Re: Moja CXT65 toci video ako chce.. |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Bacyl wrote: | Mam to tak nastavene ako je v clanku, ale video "sa" toci ako chce..raz je to 7 sek, inokedy 37 sekund. Kde je problem?Mam FW 25. |
Siemensy jsou známé tím že si dělají co chtějí, a neplatí to jen pro nahrávání videa  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
p65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 10:42 am Post subject: Re: Moja CXT65 toci video ako chce.. |
|
|
pechi wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Bacyl wrote: | Mam to tak nastavene ako je v clanku, ale video "sa" toci ako chce..raz je to 7 sek, inokedy 37 sekund. Kde je problem?Mam FW 25. |
Siemensy jsou známé tím že si dělají co chtějí, a neplatí to jen pro nahrávání videa  |
Tak tak. Jeste dodam, ze vetsinou se podari nahrat jen neco kolem 70-80 % maximalni delky zobrazene telefonem. |
|
Back to top |
|
 |
|