View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rundab kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 9:43 pm Post subject: Bluetoth na SK 65 |
|
|
Nejde mě zprovoznit bluetoth na SK 65 když ho zapnu a dám vyhledat tak to správně najde PC ale nespojí se pořád to po mě chce nějaké heslo, ale já nevím jaké. Nezná to někdo?
A druhý problém. Nejde mě nastavit email. u operátora to vše nastavím přijde mě nastavovací SMS tu uložím, ale přesto když se chci připojit tak to hlásí nenalezené žádné konto. |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 11:13 pm Post subject: |
|
|
heslo by mal vypisat program s ktorym komunikujes,vacsinou to byva 0000 |
|
Back to top |
|
 |
tomaslanger rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 11:20 pm Post subject: Re: Bluetoth na SK 65 |
|
|
rundab wrote: | Nejde mě zprovoznit bluetoth na SK 65 když ho zapnu a dám vyhledat tak to správně najde PC ale nespojí se pořád to po mě chce nějaké heslo, ale já nevím jaké. Nezná to někdo?
A druhý problém. Nejde mě nastavit email. u operátora to vše nastavím přijde mě nastavovací SMS tu uložím, ale přesto když se chci připojit tak to hlásí nenalezené žádné konto. |
S tim BT a PC je to jednoduchy...musis na PC dat vyhledavat zarizeni a pripojit se k mobilu a ono se te to v PC zepta na heslo pro relaci, tak si dej treba 1234 a v mobilu napis to samy, pak uz se to bude k PC pripojovat bez hesla...  _________________ C35i -> M35i -> A60 -> CSL65 -> S65
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|