clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - bateria???(CX75)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

bateria???(CX75)

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
komar99
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 9:25 am    Post subject: bateria???(CX75) Reply with quote

ako je mozne ze sa mi bateria nenabije za noc?(cca 9 hodin nabijania),pricom je v manuali napisane ze do dvoch hodin ma byt uplne nabita? a nestalo sa mi to dnes prvykrat.mam telefon asi mesiac, no pri normalnom zatazeni tj. semtam hovor, sms,nic zvlastne - mi baterka vydrzi maximalne dva dni,pri plnom zatazeni skoro ani den. vidite to na reklamaciu?a este ma napadlo ci neexistuje nejaka klavesova skratka na telefon kde by mi vypisalo aktualny stav baterie?napriklad kolko voltov, alebo na kolko percent je baterka vytazena, tak ako som to mal napriklad pred sto rokmi na alcateli one touch 301 ci aky to bol....a diky za odpovede Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message
oggi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 10:20 am    Post subject: Reply with quote

na cx75 baterai nevidrzi dlho nejake 3 dni najwiac co je dost malo ale za tie 2 hodiny by sa bateria mala nabit .mne sa niekedy stalo ze aj za 30 minut sa nabila a vydrazala ako keby ju nabijam 3 hodiny.Skusil si tu bateriu naformatovat?
Back to top
marianek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 10:44 am    Post subject: samý problém Reply with quote

ahoj mám novej C75 a kdyz baterku uplne nabiju tak mi vydrzí max. 2 dny!!!! coz je hrozné. jak se formátuje baterka?
Back to top
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

Mně se stává, že se ráno probudim (přes noc nabíjim) a když kouknu na extrainfo, tak ukazuje, že mam 90% Think Ale někdy tam těch 100 taky je.
A to zobrazení:
Když más servisní menu (po zavedení Skey si třeba do mainmenu nastavíš předvolbu develop.menu), tak tam to je v Mini Monitor - Charge monitor: VMA xxxx
Popř to jde zobrazit tim patchem extrainfo.

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
flemo
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3205.06 SMM
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 11:08 pm    Post subject: Reply with quote

jenda.69 wrote:
Mně se stává, že se ráno probudim (přes noc nabíjim) a když kouknu na extrainfo, tak ukazuje, že mam 90% Think

To sa mi stava bezne, ja si to vysvetlujem tak, ze ked dosiahne plne nabitie, nabijanie sa prerusi a telefon ide na baterku. Takze tych 10% ti minie do rana. Ale je to dost, mne to vzdy ukazovalo minimalne 95%.

K povodnej otazke -
Tie dva dni pri plnej zatazi, to mi pripada normalne, ak mas displej na 90-100%, a vela telefonujes. Napr. ja rano nabijem, spravim zo 60 fotiek s bleskom, pokecam 20 min, a vecer uz mobil nezapnem :-). Treba si uvedomit, ze udavanych 300 hodin pohotovosti je nanajvys teoreticka hodnota,ked sa mobilu nedotykasa a mas super signal, rovnako ako X hodin telefonovania. Predpokladam, ze maju na mysli telefonovanie s minimalnym alebo vypnutym podsvietenim displeja.
To ze ti telefon este po 9 hodinach ukazuje nabijanie (blikajuca baterka so sipkou), urcite nie je v poriadku. Niekde je chyba. Ak sa to opakuje, opytal by som sa v servise.

komar99
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 01, 2006 9:58 am    Post subject: Reply with quote

takze dik za odpovede..poprve patchovat este vobec neviem takze ten stav baterie sa inac nedozviem?
- co sa tyka formatovania baterky, ako sa to robi a co to obnasa?toto by som vyskusal ak nepomoze, tak mozno bude treba reklamovat...
- este jeden dotaz, s akou najsilnejsou bateriou pre cx75 ste sa stretli????1000mAh nieje asi najviac,co? a v akej cenovej hladine sa nachadza???dik
Back to top
flemo
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3205.06 SMM
PostPosted: Mon May 01, 2006 12:00 pm    Post subject: Reply with quote

komar99 wrote:
takze dik za odpovede..poprve patchovat este vobec neviem takze ten stav baterie sa inac nedozviem?
- co sa tyka formatovania baterky, ako sa to robi a co to obnasa?toto by som vyskusal ak nepomoze, tak mozno bude treba reklamovat...
- este jeden dotaz, s akou najsilnejsou bateriou pre cx75 ste sa stretli????1000mAh nieje asi najviac,co? a v akej cenovej hladine sa nachadza???dik

Moj nazor je, ze formatovanie baterky je viac-menej povera pri Li-ion. Na neoriginalne baterie pozor, su roznej kvality. Ja som davnejsie kupil na www.mobilonline.sk dobru 900mAh LiPol (ak nie je uvedena pre CX75, skus pozriet CX65,S65 a podobne, je to kompatibilne). Momentalne tam maju pre CX75 nejake cudo - v nadpise pisu ze 550mAh, v texte ze 1100mAh, takze neviem kde je preklep.

Co sa tyka % nabitia baterky - pokial nechces patchovat, tak najlahsi sposob, o ktorom viem, je pouzit program SiMoCo a tam je v menu moznost phone info alebo take nieco. Pohladaj

Milan.j
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri May 05, 2006 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

flemo wrote:
komar99 wrote:

Moj nazor je, ze formatovanie baterky je viac-menej povera pri Li-ion. Na neoriginalne baterie pozor, su roznej kvality. Ja som davnejsie kupil na www.mobilonline.sk dobru 900mAh LiPol (ak nie je uvedena pre CX75, skus pozriet CX65,S65 a podobne, je to kompatibilne). Momentalne tam maju pre CX75 nejake cudo - v nadpise pisu ze 550mAh, v texte ze 1100mAh, takze neviem kde je preklep.

Co sa tyka % nabitia baterky - pokial nechces patchovat, tak najlahsi sposob, o ktorom viem, je pouzit program SiMoCo a tam je v menu moznost phone info alebo take nieco. Pohladaj

Baterie se formátovala ještě u Ni-Mh. Li-ion, ani Li-pol už není třeba formátovat.

Motorola d160, Sie C 6, Sie C 25, Sie C 35, Alcatel View, Ericsson T18, Sie M 35i,Bosch 509, Ericsson R320, SonyEricsson T200, Sie C 55, Sie SL 45i, Motorola C 650, Sie C 65, Philips 755, SE K 700i, Sie CX 75,Motorola Razr,Motorola Razr V3i
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum