View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dave.6 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 01, 2006 9:15 pm Post subject: Problem s výpisy u M65 |
|
|
Ahoj vsem. Nastal u me problem s kterym jsem se nikdy nesetkal. Nevim jak to popsat. Proste mam zaple dorucenky (vypisy) Poslu sms. Prijde vypis. No a kdyz ten vypis otevru tak na levem funkcnim tlacitku mam moznost smazat coz jsem take drive pouzival. Jenze ted kdyz ho zmacknu tak me naskoci -> presmerovat neodbavena voalni do hlas. schr? <- na levem funkcnim talcitku je zpet, na joy je ikonka telefonu a na pravem funkcnim tlacitku je poslech. nevim co to je jelikoz mam hlas. schranku vyplou. a Tohle me fakt stve. Drive to nedelalo. Z menu dorucenych zprav to jde smazat normalne. Co s tim? diky _________________ Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> Nokia 3410 -> Siemes M65 --- Konecne jsem se vzpamatoval a zjistil co to je mobil  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|