View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mazour.jan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:30 pm Post subject: Nejde mi |
|
|
Lidicky prosim o pomoc, tenhle patch mi nefunguje, prehral sem cely firmware a stejne nic, nevim co mam delat, musim ty .mbm nejak upravit? diky za kazdou pomoc _________________ Siemens C25 -> Panasonic GD90 -> Sony CMD-J6 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 + 1GB Pretec + 19 patchů :-) |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 6:22 pm Post subject: Re: Nejde mi |
|
|
mazour.jan wrote: | Lidicky prosim o pomoc, tenhle patch mi nefunguje, prehral sem cely firmware a stejne nic, nevim co mam delat, musim ty .mbm nejak upravit? diky za kazdou pomoc | Pokud se ti linka zobrazuje i po správném aplikování patche, musíš mbm upravit. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
mazour.jan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:33 pm Post subject: A jak |
|
|
Gwin wrote: | mazour.jan wrote: | Lidicky prosim o pomoc, tenhle patch mi nefunguje, prehral sem cely firmware a stejne nic, nevim co mam delat, musim ty .mbm nejak upravit? diky za kazdou pomoc | Pokud se ti linka zobrazuje i po správném aplikování patche, musíš mbm upravit. |
Nejakej programek na praci s mbm v cem se to da upravit? Jakej presnej rozmer ma obrazek v mbm mit? Mam tu themerizer ale ten tu linku nedela jen kdyz se podivate na magentu jak je nastavena hned od nich (je tam nejakej hrib), jinak pri volbe vlastniho obrazku horizontalni linku vzdycky udela? help  _________________ Siemens C25 -> Panasonic GD90 -> Sony CMD-J6 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 + 1GB Pretec + 19 patchů :-) |
|
Back to top |
|
 |
fugas007 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat May 06, 2006 10:19 am Post subject: |
|
|
Jakmile nahraju fw s timto patchem tak uz telefon nezapnu mam fw15cz ostatni patche funguji, ale jakmile pridam tento tak mam problem i zapnout telefon do swup modu _________________ Alcatel One Touch View DB > Siemens C35i > Sony CMD-J6 > Nokia 3510i > Samsung SGH-D410 > Siemens SX1 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|