View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 8:23 am Post subject: |
|
|
Baretzip wrote: | Cauves zkoušel jsem to ale nejde to odblokovat nepustí mě to přez bootloader  |
Ale jak jsi to zkoušel odblokovat? Koupil jsi si Master code? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
deny.cz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:34 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem zkusil zablokovaný kód taky nahrát na reklamaci. Kdo chce vědět, jak jsem dopadl, tak na mailu, veřejně to troubit nebudu, nebo až po nějaké době.
MobilLLion@centrum.cz _________________ deny.cz@t-email.cz |
|
Back to top |
|
 |
cpe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 12:33 am Post subject: |
|
|
K tomuhle asi tolik, pokud nechcete rozdělávat telefon a dělat testpoint a nebydlíte ve městě, kde je servis Siemens tak je asi nejlepší řešení ICQ 112873076 LukasU, jak již zde bylo zmiňováno, za 300 po obdržení peněz to udělá v podstatě hned, osbně jsem to vyzkoušel. pak máte mastercode navždy a můžete používat i blokování kódem přístroje bez vzniku paradoxu, kdy to, že se někomu nepodařilo neoprávněně manipulovat s vaším telefonem je pro vás mnohem větší katastrofou než kdyby se mu to podařilo. Nechápu co touhle funkcí Siemens zamýšlel, ale bylo to tak i na mé stařičké M35 s tím rozdílem, že tam to šlo lehce odbloknout.
Mě osobně se SX1 blokla, když jsem chtěl vynulovat počítadlo GPRS. Kód jsem nikdy neměnil, tak jsem zadal 12345 a ejhle, chybný kód, zkusil jsem to ještě jednou se stejným výsledkem a pak jsem se na to radši vys...l. Druhý den jsem si na to vzpoměl, tak jdu do Menu>Nastavení>Nastavení>Zabezpečení>Telefon a SIM>Bezpečnostní kód>Změnit a zadávám opět 12345 a telefon kód bez námitek přijal. Uklidněn touto skutečností se tedy vracím k počítadlu GPRS, zadávám !JEDNOU! 12345 a je vymalováno, telefon bloklej, potřebuju mastercode. Dokupuji tedy za 300 mastercode a po zadání už 12345 funguje i na reset GPRS počítadla.
P.S. Já vím že to !JEDNOU! bylo už potřetí, ale stejně, mezi tím mi to jinde kód vzalo. _________________ Ericsson 1018 > Siemens M35i+patche > SX1 + Joy 6600 + MMC Pretec + patche |
|
Back to top |
|
 |
jaby rozumbrada

Joined: 14 Mar 2005 Posts: 377 Location: Mrsklesy (Hlubočky 3)
1261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 7:30 pm Post subject: |
|
|
hmm. tak můj kámoš taky zablokoval sx1. pak kamsi zavolali s taťkou tam poradily to, že má pustit do founu 8 voltage udělali. A nic. zkoušely to pořád potom se naštvali, vzali 32 voltage dali do mobilu... No mobil se zapnul ale žádná změna... Tak 38 voltage... a co se stalo... zkrat
poslali ho do siemensu a čekaj. Ten chlápek co jim to radil byl nějakej hajzl že jim řekl, že tam maj dát volty. A ten kámoš ten vůl má kabel ale nezná tenhle web... ostuda
psal jsem v množným čísle, protože to prováděl spolu s tatou _________________ CSL65 rozbitej-> mám K750i- CSL65 FW53+ ELF pack+ MP3.elf
 |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 8:13 pm Post subject: |
|
|
jaby wrote: | .....Ten chlápek co jim to radil byl nějakej hajzl že jim řekl, že tam maj dát volty. ... |
Ten chlápek byl nějakej hajzl a ti dva asi pěkní pitomci, že ho poslechli.  |
|
Back to top |
|
 |
pendialek (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 10:32 am Post subject: |
|
|
Pomozte někdo! S angličtinou si moc nerozumíme.
Skusím ten testpoint!!
Co mám připojit na tu součásku co je označená? GND? A kde ji vezmu.
A co dál? Jak se pracuje s Freiou?
Nebo stačí udělat VKlayem FF a Smeltrem vygenerovat MASTERA? Půjde to takhle? Tendle způsob bych zvládnul, už jsem ho prováděl na C65.
Nemám čas někde vyhledávat, proto mi prosím někdo napište sem.
Díky moc.
Back to top |
|
 |
maxbike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 07, 2006 7:30 pm Post subject: |
|
|
já mám taky problém se zabloknutým sx1.po zapnutí to my to napíše že to chce kód pístroje jenže ka ho mám napsat?možná je to stupidní otázka ale newím si stím rady nebo stím musím do servisu?i když to platí brácha bo ten mi to bloknul.bude mobil po odblokování nějak omezen?prosím pomozte  _________________ Max |
|
Back to top |
|
 |
maxbike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 6:42 am Post subject: HOTOVO!!! |
|
|
mno tak už sem to vyřešil prošel sem ři prodejny ale až ve čtvrté mi to vzali bo jinde prý na sx1 nemají sowtvare no tak zaplatím 4kila a pujdu dom jenže až v pátek bo to posílali do siemensu.ještě že tak  _________________ Max |
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 11, 2006 9:10 pm Post subject: |
|
|
zablokovala som si mobil.....tak som napisala do Bratislavy do Siemensu ,.... poslala tam a o par dni bol mobil spat a fit....stalo to len 300 sk....celkom pohoda...no a este postovne ale to neratam |
|
Back to top |
|
 |
chapi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 11:10 pm Post subject: odblok bezpečáku na SX1 |
|
|
Tak se mi taky podařilo zablokovat bezpečnostní kód u SX1:(
Jak se to dá odblokovat? Nebo jak na ten testpoint? Dělal jsem podle návodu co je v tomto fóru a neprošel ani ten testpoint.
Jak jinak řešit? Platit se mi za to nechce. Najde se tu nějakej machr, kterej srozumitělně napíše funkční postup ?
diky |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 9:08 am Post subject: Re: odblok bezpečáku na SX1 |
|
|
chapi wrote: | Tak se mi taky podařilo zablokovat bezpečnostní kód u SX1:(
Jak se to dá odblokovat? Nebo jak na ten testpoint? Dělal jsem podle návodu co je v tomto fóru a neprošel ani ten testpoint.
Jak jinak řešit? Platit se mi za to nechce. Najde se tu nějakej machr, kterej srozumitělně napíše funkční postup ?
diky |
Podle me je ten postup od Siruse dost srozumitelny a polopaticky.
Precti si ho nekolikrat a drz se presne instrukci a bude fungovat.
Kdyby si narazil na problem ktery tam neni zminen pisni mi na ICQ, poradim ti.
Taky nesmis zapomenout ze se to dela pres DCA-510 a nelze to provest pres DCA-540 prilozeny k SX1 _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
chapi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:45 pm Post subject: Re: odblok bezpečáku na SX1 |
|
|
No dělal jsem to přesně podle toho návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=831 v bodě 6 při proklemování a stisknutí tlačítka se nic nestane a zkončí na bootloader, jak už tady někdo psal. Mám unibox od STU na siemense. V kabelu to nebude! Jinak dikes za pomoc, budu rád když s tím nějak pohnem
Mio wrote: | chapi wrote: | Tak se mi taky podařilo zablokovat bezpečnostní kód u SX1:(
diky |
Podle me je ten postup od Siruse dost srozumitelny a polopaticky.
Precti si ho nekolikrat a drz se presne instrukci a bude fungovat.
Kdyby si narazil na problem ktery tam neni zminen pisni mi na ICQ, poradim ti.
Taky nesmis zapomenout ze se to dela pres DCA-510 a nelze to provest pres DCA-540 prilozeny k SX1 |
|
|
Back to top |
|
 |
petrpepesulin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 04, 2006 4:49 pm Post subject: POMOOOOOOOOOOOOOC |
|
|
ahojte, mam problem mam blocked sexyone a hledam nakou nejlevnejsi metodu na odblokovani, treba bych zakoupil ten mastercode. prosim vas tady o pomoc protoze uz sem s teho fakt na dne  _________________ kurva naval kod |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Oct 04, 2006 4:52 pm Post subject: |
|
|
nejlevnější je odblokovat si to doma: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=831  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 6:23 am Post subject: |
|
|
ja mobil blokly nemam, ale udelejte TP a pak v programu joker ho muzete odblokovat, ja si ho udelam jen tak pro priste kdyby nahodou  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|